reklama

Czerwiec 2011

reklama
trasiu wow jaki wyraźny obraz - znaczy się Jureczek wyraźny!!!:-) najważniejsze, że zdrowy:tak: a jak Twoje sprawy zdrowotne? jak kręgosłup?
moon a w sobotę czy niedzielę może uda Ci się z jakąś koleżanką spotkać? w sensie do domku na kawkę zaprosisz jakbyś nie chciała z Mają zbytnio wychodzic skoro zakatarzona?

martadelka no będę musiala coś wykombinować, moze siostrę pomęczę żeby przyjechała, chociaż ona od pn rok akademicki zaczyna...mam tu sąsiadkę z zagiloną Olą, to może ich zaproszę, gila gilem trzeba, nie?;-)

dubeltówka nie taki maleńki, przecież ma 28cm i pół kg zywej wagi :-D

martadelka dzięki, że pytasz. Z kręgosłupem nieźle, boli mnie to biodro ale chyba już się przyzwyczaiłam. Najwazniejsze, że kręgi tylko troszkę postraszyły a nie wypadły, ale w tym duża zasługa Marcina. Jak powiedziałam, że mnie boli kręgosłup to następne dwa dni przeleżałam sobie spokojnie a Marcin biegał za Marysią.

moon gil gilem:-D dobre hihi no to męcz siostrę albo faktycznie sąsiadówkę z małym gilkiem zaproś:tak: a co siostra studiuje?
trasiu to się cieszę, że nie ma tego najgorszego (dyski), choc i tak z tego, co piszesz, to dyskomfort odczuwasz, skoro biodro boli... jaki to ból? ciągły, jakby ktoś igłą kuł, czy jak chodzisz? bidula jak dobrze, że Twój Marcin rozumny chłopak:tak:

to rwa kulszowa, promieniujący ból od kręgosłupa na biodro, udo aż do kolana. Najbardziej czuję w biodrze, nie mogę za bardzo lezeć na lewym boku, mam lekkie problemy ze wstawaniem a okreslonych pozycji. Boli cały czas ale nie ma masakry, czasem tylko mam takie kopnięcie prądem. na szczęście coraz rzadziej. generalnie do przeżycia, choć gdybym nie była w ciąży pewnie łykałabym ketonal.

Nadrabiam....
Katamisz - tak, kup Dermenę 15 - 20 złotych, w doz.pl taniej, może zapach nie powala ale działa.
Katamisz, Asink85, Kati83 - dziękuję za miłe słowa odnośnie Młodej i żłobka - dzis rano nie miała ochoty na "wspólne" jedzenie kaszy, ale wyobraźcie sobie na przyjściu do żłobka skwaszona mina, jak zobaczyła dzieci od razu lepiej :tak:
Kati83 - na troszę jeszcze Młoda ze mnie ciągnie ale karmieniem bym tego nie nazwała - raczej podpijaniem ;-)
No rano Młodej opiekunka gluty wyciagała z nosa.... :baffled: ale kataru jako tako takiego nie zauważyłam :eek:

Zdrówka dla wszystkich Chorutków. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
moje dziecko nie chce w ogóle jesc :( wiem ze gardło go boli ale przeciez padnie z głodu od 1,5 tygodnia tylko mleko i kaszka jestem załamana..a lekarz nie widzi nic złego w tym :(

raz na dwa dni troche soku pociągnie a tak to nic ani bułki ani jajecznicy :(

myslicie ze powinnam mu kupic apetizer ? :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry