reklama

Czerwiec 2011

ironia kup tantum verde z aplikatorem do gardła. Działa znieczulająco. Jak małego gardło boli to może nie mieć apetytu, tym bardziej jak ma zjeść coś twardego. Apetizer jest chyba od 3 rż;-)

reklama
trasia wiem co to rwa kulszowa - WSPÓLCZUJĘ!
ironia jeśli tantum verde już można podawać to podaj mu... na mnie działa :tak:

u nas młodej babolki od dziś gęste :confused2: zaczyna się wyciąganie fridą... i inhalacje. Oby nie poszło nic dalej u nas...

edit:
ironia doczytalam tantum.. hmm... nie wiem coporadzić, 2 tyg to długo już.

hej wam :-)
my po spacerku i po placu zabaw, ostatnio Mati robi sie taki niedobry ze juz rady z nim nie daje... wszystko na nie i jeszcze sceny robi przy ludziach... porazka :-(
a u mnie chyba od poniedziałku bedzie popołudniami bywac sąsiadka 6-letnia Julka bo jej rodzice nie maja jak sobie zoorganizowac opieki przez 1-2 godzine nad nią, jej starsze siostry później wracaj ze szkoły a samej w domu nie zostawia do czasu ich powrotu z pracy...

mrsmoon akurat w tym czasie jak ona bedzie to Mati drzemke ma :laugh2:
no akurat dzis tak było ze jak przyszła do mnie to Mati spał, jak sie obudził to jeszcze z pół godziny sie moze pobawił z nia i juz szła

a wogóle to moj Mati tak "ciągnie" do dzieci ze o matkooo

Hejo! :happy:
Wpadam, żeby napisać, że pamiętam o Was, tylko czasu brak :-p Była u mnie kuzynka, potem wróciłam do pracy... mały zaadaptował się już w żłobku, płacz jest rano, ale przy wychodzeniu już nie ma łez, tylko uśmiechy, paniom robi "papa" i się do nich szczerzy... Kamień z serca :-)
praca zapowiada się fajnie, ekipa sympatyczna, otwarta, wesoła, a praca, jak sądzę po pierwszych 2 dniówkach - dużo spokojniejsza, niz na moim poprzednim oddziale. Tak więc u nas ok.
Jutro przychodzi do nas moja Jolcia. 12.września miała urodziny, ale dopiero jutro możemy to uczcić. Tak więc przygotuję sernik jako tort i dostanie od nas kilkuczęściowy prezent... W pudełku są 4 ponumerowane paczuszki: 1. folia do żywności, 2. plasterek, 3.wazelina w tubce... i wreszcie 4.wydrukowany karnet na tatuaż :-D Mam nadzieję, że będzie zadowolona ;-) Bo wiem, że chce sobie zrobic drugą dziarę :-D Nie moge się doczekać, kiedy otworzy prezenty ;-)

Pozdrawiam Was Babeczki cieplutko!

reklama
Ironia a dajesz dla Benia dużo do picia ciepłego? Np. herbatki malinową albo z lipy, czarnego bzu, dzikiej róży? Na przeziębienia najlepsze, a może i bolące gardło ukoją
Zołza no widzisz wiedziałam, że wszystko tak wyczarujesz, że będziesz zadowolona....prezent rewelacja choć ja po pudełku 1 i 2 nie domyśliłabym się, a po 3 zaczęłabym się bać że w 4 są kulki analne:-)
Wracaj do nas szybko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry