reklama

Czerwiec 2011

zołza no witaj :-)
fajnie ze wszystko ze żłobkiem sie poukładało i Ediś sie zaadoptował, no i ze u ciebie te zmiany w pracy wyszły na lepsze :-)
trzymajcie sie ciepło i zagladaj do nas :-)
niezły prezent wymysliłas, zdaj relacje jak zareaguje solenizantka

reklama
no widzisz, zołza, jak się "samo ułożyło"! super:-) pomysł z kilkuczęściowym prezentem też fajowy - uwielbiam takie! my kumplowi na urodziny daliśmy kartkę Next przedstawiającą kobitę kąpiącą się pośród piany w wannie, z napisem "pumper yourself on your birthday", a do tego wielką plastikową szczotę do szorowania pleców w kąpieli:-D zabawnie to wyglądało, wszyscy goście mieli ubaw; dodam, że kumpel jest rockowym ludkiem z długimi herami, a kartka była różowa:tak:ech, wspomnienia wróciły! w każdym razie: udanej zabawy!!!

ironia - ja bym chyba nie wkraczała z żadnymi apetizerami i innymi tego typu wspomagaczami, wiesz? no bo to przejściowe, jednak wcześniej Beni przecież ładnie jadł; aczkolwiek wiem co czuje matka, gdy jej dziecko tak strajkuje... a spróbuj mu zrobić taką jaglanke - u nas idzie jak świeże bułeczki, czas przygotowania to 20 minut:
bierzesz z pół szkl. kaszy jaglanej (opłukujesz dokładnie wodą), zalewasz wodą (całkiem sporo wody, żeby się nie przypalało, a zawsze można odlać jak się okaże za wiele) i stawiasz na ogień; dodajesz np. starte jabłko czy kawałki gruszki, ciut cynamonu (można też imbiru), miód i gotujesz to razem 20 min. Po zdjęciu z ognia dodajesz ok. łyżeczki masła, możesz posypać jakimiś orzechami, pestkami słonecznika (tak naprawdę co tam dusza zapragnie, wedle preferencji smakowych); ja dziś np. banana wkroiłam, bo mi zalegał w lodówce już; może Beni zje? a przynajmniej wiesz, że to zdrowe i nie poszkodzi;

prezent rewelacja choć ja po pudełku 1 i 2 nie domyśliłabym się, a po 3 zaczęłabym się bać że w 4 są kulki analne:-)
Wracaj do nas szybko

Buahahahahaha :-D Cudne jesteście :-) Mam nadzieję, że się tak łatwo nie domysli ;-) A specjalnie wzięłam wazelinę, a nie jakiś linomag czy alantan, żeby była lekka konsternacja :-D mam nadzieję, że tor myśli Jolci będzie podobny do Waszego, będzie weselej ;-)

dzieki andariel sprubujemu ! :D

jestem szczesliwa bo beni w sklepie zjadł troche chrupków kukurydzianych, potem w domu szynkę najlepszą jaka była w góralskim sklepie i ciepłą bułeczke - zjadł prawie pół bułki i 2 plasterki grube szynki :tak::tak:

teraz i ja cos ide wszamac bo od rana o jajecznicy jestem :eek:

reklama
Trasiu śliczny twój maluszek :-) i skoro dziadek Jurek to zmienia postać rzeczy :-)
Martadelka jak z mieszkaniem?
mamo Matiego dziękujemy i też życzymy zdrówka i wszystkiego naj naj dla Mateuszka twojego :-)
Mrsmoon my już gilków u Matiego nie mamy ale M. chory a dla Majki zdrówka :-)
Forever to masz społeczna Krysię :-) super
Ironia nie wmuszaj byle pije, chudzina z niego nie jest da rade, sam zgłodnieje i przyjdzie bidulek tak go boli :-(
ooo juz doczytałam, ze zjadł i widzisz lepiej mu chyba :-)
Mamo Matiego ty tak za darmo sie chcesz zaopiekować małą? to niech Ci Matiego czasem też przypilnują.
Zołza myślałam dziś o Tobie i o Was no i super, ze się wszystko układa :-) będzie tylko lepiej :-) pomysł z prezentem super, ty to masz pomysły :-) może mi coś podpowiesz co tatowi podarować na urodzinki bo za niedługo?
Adariel ale fajny prezent :-D
napisz mi coś więcej o tym tranie?

A ja sie muszę Wam czymś pochwalić - otóż Mati dziś zasnął sam w łóżeczku :-):-):-):-):-)
jak weszłam z nim do sypialni to pokazał na łóżeczko, to go włożyłam i dałam butle z kaszką wypił i wygibasy zaczął odstawiać to ja zasiadłam na podłodze obok łóżeczka i zaczęłam mu mówić że zasypiamy dziś trochę inaczej ale mama jest przy nim i nigdzie nie idzie, byłam gotowa na szloch i płacz - a tu powywracanie sie na wszystkie możliwe strony w łóżeczku i kwękanie ale ja dalej swoje - myślę sam wybrałeś to nie masz wyboru po jakiś 15 min zaczął płakać i ręce do góry to wstałam i powiedziałam że wezmę go przytulić i położę s powrotem i tak zrobiłam, oczywiście pokwękał głośniej obrócił sie na bok i - zasnął :-)
ale jestem dumna :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry