reklama

Czerwiec 2011

trasia moje ogromne gratulacje!!! Jerzyk już przesądzony skoro oficjalnie nam Go przedstawiasz?
Podczytuję Was, ale jakoś weny brak. Same przez 4 dni jesteśmy:-(Ale nie mogłam prosić A żeby został, on tak rzadko się widuje z rodziną...Biorę się za obiad a później za porządki

reklama
mrsmoon no szkoda, że nie wyszło nam spotkanie ale Mateusz też wczoraj miał lekki katarek i mojego M. gardło bolało... do niedzieli pwnie by byli zdrowi ale wiesz...
Trasia mam nadzieję, ze Ci się uda też czekam :-)

udało się, walczyłam dzielnie:)

mały Jerzyk:

samsung 279.jpg

moon, kati zdrowie dzieciaczków najważniejsze:tak:
moon dasz radę kochana, jedyny plus z tego, że nie uraczysz widoku domu teściów i ich samych:-p

jutro jakiś facet przyjdzie obejrzec nasze stare mieszkanie, trzymajcie kciuki, aby Mu sie spodobało i zechciał kupić:tak:

ja sie przyznam ze tez podczytuje ale brak natchnienia na pisanie....

trasia super buziolek małego Jerzyka, usg 3D to bomba

mrsmoon ja tez samotna z Matim tylko byc moze dłuzej niz 4 dni, takze jestem z toba

kati czy twoj Mateuszek obchodzi dzis imieninki? jesli tak to wszystkiego naj dla niego :-)

wszystkim chorujacym zdrówka :-)

mamoM a Twój Mati obchodzi? Jak tak to sto lat! Tym bardziej Cię podziwiam, że tak często sama zostajesz:tak:
trasia ale słodziak! aż się wzruszyłam!
martadelko​ masz rację ale czuje się tu sama jak palec...

edit:trasia jakoś nie mogę sie podobieństwa dopatrzeć...co prawda nasza Maja pokazała się w 31tc z twarzy dopiero, ale od razu było widać, że to cały A

reklama
mrsmoon tak dziś obchodzi, w imieniu śpiącego solenizanta dziękuję
do bycia samą w tygodniu sie juz przyzwyczaiłam, ale weekend to co innego i wtedy mi samej bardzo źle :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry