Cześc babeczki

Dziś u mnie też piękne słonko i od razu lepiej się oddycha
Andariel przybij piątkę z nockami - Maja daje takie czady że makabra. Juz nie wiem czy winić za to stres prze brak mnie czy zęby czy brzuch co... no bo ma mnie mniej, zęby wychodzą cały czas i ślini sie także bluzka w dzien do zmiany co godzinę bo śliniaka nie toleruje i dziś ran dopier jak zaczeła bardziej ruszać i biegać po mieszkaniu to poszły pierdziochy tak jakby jej cos w jelitkach zalegał ale jadła same lekkostrawne rzeczy... a i do tego ma jeszcze katar, wcześniej byly tylko kozy zasychajace a teraz woda sie leje z nosa, druga noc z rzędu pokropiłam pościel Olbasem ale nei widzę żadnej różnicy, wyjęłam podyszkę klin to Ją denerwuje i wyrzuciła z łóżeczka z wściekłościa, no nie dogodzisz gliździe....
Mrsmoon Larvunia zdrówka dla Was :*
Katamisz u nas to samo ze znajomymi, porozjeżdżali się po Polsce i świecie i nie ma się z kim spotkać a czasem człowiek by chciał...
Martadelka super że humor dopisuje
Marta powodzenia na zakupach - ja juz dwa tygodnie butów szukam i nic... ale zapomniałam o instytycji allegro (
Katamisz dzięki

)
Kati Maja mówi kupka/pupka ja jej wyjdzie

i powoli zaczyna czaić że siku to śiiiśiii więc zaczęłam rozważać opcję nockia ale tu
Andariel mi uswiadomiła że T nie będzie miał cierpliwości do tego więc póki całkiem Maja nie będzie dawała znać że cos jest na rzeczy to unas przegrana miscja
MamoM dla mnie Nivea na każdą pogodę też za gęsty, musze poszukać alternatywy.
Kati a ten krem ma jakiś zapach?? i czy on jest jakis pecjalistczny na czerwone policzki czy na normalne też może być?