forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - żyjesz ? Wiadomość Ci na priv napisałam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

O tu wyczytałamdokładnie!
forever a jak Krysia u fryzjera - jaka reakcja? to ten koleś, co Dermenę polecał? przyznam, że i u mnie powstrzymała wtedy masowe wypadanie włosów

hehe
Super ,że parka i jaki już duży klusek
Co do imienia to ja podobnie jak mamaM nie podoba mi się imię Jurek, Rysiek Władek...jakoś tak z dziadkami mi się kojarzy ;-)Miłek super!!Znałam kiedyś był bardzo przystojny i strasznie interesujący na tamten czas!!Mi się strasznie Leon podoba z aktualniejszych imion i Ksawery.Ale to Wasza decyzja i co wybierzecie będzie super!!To tak jak Krysi forever nie mogłam na początku przegryzc bo nie pasowało mi dla dziecka maleńkiego Krysia ale teraz nie wyobrażam sobie żeby Krysia forever nie była Krysią

A co do jedzenia Krysi - rewelacja!! Już są plusy żłobka, oby tak dalej.ja na szybko między lekcjami. Zaraz usnę na siedząco, cos nie tak z ciśnieniem??
Byłam na super wypasionym usg w Katowicach i tak jak Asinka przekazała - na 100% bedzie synek:-) siusiak falował między nózkami i nie było żadnych wątpliwości. Najważniejsze, że maluszek zdrowy. Wszystkie wyniki idealne!
Obraz na usg 3d piekny! Widać wszystko, usmiechy, połykanie wód, ziewnięcia... wzruszyłam się strasznie.
Maluch jest już duży, waży 528g (ponad pół kg!) i ma ok 28cm. termin pozostaje na 20 stycznia.
ostatnio jak sie kochaliśmy z M. to nie chciałam, żeby po gumki poszedł i robiłam wszystko żeby zapomniał ale nie dało sie 

dzisiaj lek. stwierdził silne zapal. gardła więc wiadomo skąd darcie). Dzisiaj jednak już zn ów bez smoka cały dzień i wieczorne zasypianie
no i tarczycę trzeba dokładnie zbadać, ale coś dojść wciąż nie mogę do endo