Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aestima spokojnie, Jurek już i tak będzie starszy jakby co;-)

Dziś cyknęłam Młodej parę fotek, żeby mieć co wstawić aktualnego ale dziś już się nie zmuszę do tej operacji. 

, dawno nie pisała. 

ja dziś popełniłam znowu brownies tiramisu ale nie mogę go zjeść bo czeka na jutrzejszą 'imprezę' w pracy więc nie mogę chodzić do kuchni bo jeszcze nie wytrzymam i zjem
Emilce ząbki odpuściły, co się okazało: to nie tylko czwórki kończyły wyłazić ale i prawa trójka się przebiła
brzusio git więc jestem happy:-) wrócił mi power i miłość do życia, jeszcze tylko poprosiłabym kogoś o posprzątanie mieszkania...
do tego teściowa zastosowała się do moich wiecznie powtarzanych zasad co do emilkowego jedzenia i chyba (obym się nie przejechała na tym moim przedwczesnym radowaniu...) jest postęp, przyznaję się bez bicia: postraszyłam bólami brzucha, nieprzespaną nocką itd (tak było, skłamać nie skłamałam, ale dosyć dobitnie powiedziałam, że jedzenie to nie rozrywka dla dzieci a tym bardziej sposób na spędzanie czasu!). Z M też dobrze, jakoś się wszystko układa
jutro mamy 3-cią rocznicę ślubu:-)
powodzenia w odbudowywaniu chałupki, wierzę, że to niesie za sobą wielkie wydatki więc dużo zielonych w portfelu życzę
dobrze pamiętam, że dobudówkę do domu robiliście? Ty z małym w domku siedzisz, ja sklerotyczka, więc wybacz (pewnie głupie pytanie, skoro pisałaś, że brak widoki na pracę...)
Boziu, biedny Tymcio, taka gorączka... dobrze, że to już za Wami, zdrówka życzę

oby tak pozostało i było jeszcze lepiej
ale u Ciebie normalnie błyszczy
jasne kafle wypucowane, blat no podziwiam, podziwiam i aż mi wstyd przez Ciebie, jaki mam burdel w domu
a tak z czystej ciekawości to z tyłu za Mają to lodówka?:-)