kati83
Fanka BB :)
o kurcze dziewczyny nie było mnie parę godzin i ...
Doris zdrówka dla Was ja też z bolacym gardłem i słaba bardzo, ale Mati zdrów, obyście sie wykurowali. A w pracy jak sie ogarniesz to na pewno do nas wrócisz :-) ja też tak miałam :-)
Mamusia czerwcowa witaj kochana długo Cię nie było :-) jak zaczęłam czytać o Tymku
to mnie ciarki przeszły... bidulek malutki...a w końcu wiedzieli co mu jest? Duuużo zdrówka dla niego
Olga GRATULACJE :-):-):-) na kiedy masz przypuszczalny termin? oby wszystko było ok :-)
Przepraszam ze tak wybiórczo, ale gardło napieprza i cała słaba jestem czas wziaść aspiryne i lulu sie wygrzać
Doris zdrówka dla Was ja też z bolacym gardłem i słaba bardzo, ale Mati zdrów, obyście sie wykurowali. A w pracy jak sie ogarniesz to na pewno do nas wrócisz :-) ja też tak miałam :-)
Mamusia czerwcowa witaj kochana długo Cię nie było :-) jak zaczęłam czytać o Tymku
to mnie ciarki przeszły... bidulek malutki...a w końcu wiedzieli co mu jest? Duuużo zdrówka dla niegoOlga GRATULACJE :-):-):-) na kiedy masz przypuszczalny termin? oby wszystko było ok :-)
Przepraszam ze tak wybiórczo, ale gardło napieprza i cała słaba jestem czas wziaść aspiryne i lulu sie wygrzać

ale wiadomo w końcu co to było/jest?

, zajmujesz zaszczytne 3 miejsce wśród ponownie zafasolowanych czerwcówek, bo z Doggi był to niestety fałszywy alarm....:-(