forever_young
Niemłoda mama Młodej
Asinka85 - współczuję....
Dali Ci antybiotyk
Ja bym chyba się nie odważyła mimo wszystko 
Dali Ci antybiotyk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dali Ci antybiotyk
dziś pędzę z Emi do mojej mamy na krótkie ploty, aha mój M chyba zapomniał o naszej rocznicy... Ja nic specjalnego nie szykuję, ale mamy taki mały rytuał, jak chcielismy coś uczcić to winko, bagietka i dobry ser pleśniowy, może dla kogoś to dziwne ale tak nam zostało po Paryżu, że przy winku i małej przekąsce dyskutujemy, wspominamy:-)
wyobrażam sobie, że rozczochrana matka wyłaniająca się z ciemności to nie najciekawszy widok, ale - hello - bez przesady

dziękino i witam "starą martadelkę", znaczy się radosną i optymistyczną:-)
dobrze, że tą 'stara' dałaś w cudzysłów
przepraszam, ale uśmiałam się z tego opisu rozczochranej, wyłaniającej się z ciemności matki
musisz mieć to na względzie, że dzieci też mają pewne poczucie estetyki
ale i tak Jesteś piękna:-)musisz mieć to na względzie, że dzieci też mają pewne poczucie estetyki![]()

dziękuję za poprawę humoru:-)Leo znów wylądował u nas - rozdarł się w nocy jak stare gacie, a jak wpadłam po niego do pokoju to chyba się mnie wystraszył, bo narobił jeszcze większego wrzaskuwyobrażam sobie, że rozczochrana matka wyłaniająca się z ciemności to nie najciekawszy widok, ale - hello - bez przesady
![]()

przenieśliśmy na 6ego bo tesciowa przyjeżdża i zajmie się dziećmi, a my sru na miasto

Do tego nie potrzebuje teściowejbyłam pewna, że będzie: "a my sru do wyrka"![]()
Całe szczęście