kasiawilde ty masz inzyniera a ja mechanika samochodowego. Marysia rozpoznaje samochody całej rodziny lepiej niż ja! Yarisy rozpoznaje wszystkie od 3 miesięcy. W kazdym kolorze, wskazuje paluszkiem i mówi "mama!". Ale ostatnio dołączyły do tego samochody dziadzia, babci i cioci! Jest to dla mnie o tyle niesamowite, że auto dziadka widziła w sumie może ze 4 razy i nie było na nim spacjalnego skupienia, raz powiedziałam że to auto dziadka. Ostatnio widziała takie auto w innym kolorze i obklejone całe reklamami - woła dziadzia

ja bym nie poznała...
ale ostatnio kształty ją kręcą

Rozgryzła już wszystkie sortery i wrzuca gwiazdki, serduszka na swoje miejsce. pewnie wasze maluchy robią to od dawna, ale dla nas całkiem samodzielna zabawa przy sorterze to nowość.
Asinka bidula

Nie martw się tak antybiotykiem, Duomox jest bezieczny w ciąży. też brałam... czasem nie ma wyjścia. lepiej wziąć antybiotyk niż dorobić się stanu, w którym antybiotyk nie pomoże...
forever niestety czasem nie da się obejść bez antybiotyku. jakbyś chciała wyleczyć zapalenie ucha? Samo nie przejdzie a wda się stan zapalny znacznie głębiej. W poprzedniej ciąży byłam non stop chora, w sumie byłam chyba na 4 antybiotykach. Lepiej go unikać jak długo sie da, ale czasem to jednak mniejsze zło.
mamoM u nas do 10 lało, juz się przeraziłam że spędzimy z Marysią cały dzień w domu. na szczęscie i u nas wyszło słoneczko. Wracając Marysia weszła sama po schodach na 2 piętro, mi pozostało tylko wniesienie jej na trzecie! Jaka to ogromna ulga...
andariel hahaha, nocki współczuję, ale obraz rozczochranej matki, nocnego postrachu dzieci, mnie powalił

))
martadelka, skoro dzieci mają dak duże poczucie estetyki to może dlatego marysia dziś taka marudna jak mnie widzi??
dubeltówka a która to rocznica? (juz doczytałam

)My mielismy piątą w sierpniu i też przekładaliśmy, babcia zabrała Marysię na cały dzień

A razem 10 latek, mamy rocznicę ślubu i bycia razem w tym samym dniu
Silva witaj, dobrze że juz w pełni zdrowia

Co za zlecenia masz?
mrsmoon dla mnie najgorsze co może się przytrafić ze spaniem Marysi to jej zasypianie w aucie... wiem, ze jak sie zatrzymam to sie obudzi, nie ma szans jej nigdzie przenieść i juz nie zaśnie. Koszmar, wiem co czujesz.
Olga heh, tak to zwykle bywa. Pierwsze dziecko zaplanowane, wyczekane. U nas wiele cykli oczekiwań... a tu nagle taka niespodzianka z drugim

Ja na początku cieszyłam się ogromnie przez jakiś... tydzień

potem trzy miesiące nie mogłam się pogodzić z tym stanem więc cieszę sie ogromnie, że u ciebie panuje entuzjazm. Ja teraz cieszę się ogromnie!
kati zdrówka!!!