no to ja sie melduje z anginą i na L4 do poniedziałku:-

-

-(
a nocka nie należała do anjlepszych Mati obudził sie 2 razy z czego pierwszy o 1- wszej w nocy i u nas wylądował, kręcił sie i stękał przez 1,5 godz! ja byłam padnieta to M. sie nim zajmował, nie wiem z czego - zęby chyba bo co innego
póki mały spi u babci to ja wpadłam
Kasiawilde a nie chcieliscie zakupić takich drewnianych bądź plastikowych narzedzi do dzieci do zabawy? fajne to moze by sie wtedy pobawił Kubik
Asinka zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka ja też brałam duomox w ciąży ale potem miałam tablety dowcipne bo zawsze po duomoxie mam podrażnienie tych tam spraw
Forever dobrze, ze Asinka juz w końcówce pierwszego trymestru albo początku drugiego bo już moze coś wziaść
Martadelka cudny macie rytuał z Paryża to byliście tam w podróży poślubnej? romantycznie :-) my też 12 lat razem i 3 lata po ślubie :-) coś te nasze zwiazki długie i podobne czasowo :-) Najlepsze rocznicowe życzenia :-)
Mamo Matiego u nas rano bleeee a teraz pieknie wprost a ja w domu.....buuuuuu
Adariel buahahahaha padłam i ryje do teraz

wątpie czy Leo wybrzydza matką w nocy ;-) wiesz lepszy rydz niż nic ;-0
dubeltówka zazdroszczę przyjazdu teściowej ale udanej imprezki życzę :-)
silva bidulko a Szymek zdrów?
mrsmoon u was też nocki do bani? a co sie stało?
Asinka szkoda gadać na twojego Sz. przecież wiedział ze ty łapisz teraz szybko choróbska a Tymek tym bardziej, te chłopy...
Olga to super, ze się cieszysz :-) zdrowych 9-ciu miesiecy :-)
Traschka jak ja Ci zazdroszczę że Marysia tak ładnie śpi, Mati juz też zaczynał fajnie spać (budził sie raz nad ranem dostał butle i spał do 8) a teraz od ok 2-tyg znów pobudki...
I Mateusz to też bedzie jakiś mechanik albo coś podobnego, tak samo jak Marysia rozpoznaje auta i marki samochodów, oststnio nawet jak widział srebrną octavie combi to na mieście wołał dziadzia ale inne kolory go nie interesowały

sortery i takie wkąłdane zabawki też rozpracowuje - normalnie identyko
Ironia tak długo was trzyma - zdrówka!
Dubeltówka juz sobie wyobraziłam Emilke jako Rokiego ;-)

a tak naprawde to współczuje bidulka pewnie ja bołało...:-(
Martadelka WOW! ale romantyczny ten twój mąż, mój by na to nie wpadł a jak by mu ktoś powiedział to powiedziałby że to banalne ale to mój maż

ja bym sie bardzo cieszyła :-)
Mrsmoon juz doczytałam współczuję nocki, tyle że u nas to nawet po butli nie dał sie odłozyć do łózeczka ...