reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam porannie
ach co za piekna noc dzis była :-) Mati przespał całą nocke u siebie w łózeczku, ciesze sie ze w koncu mogłam sie wyspac :-)

wczoraj wieczorem miałam po prostu dosyc wszystkiego, Mati denerwował mnie swoim jęczeniem i jakos bezsilnie sie czułam, ale dzis po tej spokojnej nocy czuje sie lepeij i słonce za oknem poprawia mi humor

traschka tulam :*

forever
oby nastepnym razem było jeszcze lepiej na basenie

martadelka jak tam świetowanie rocznicy?

za chorujących &&&&& zeby szybko przeszło

miłego dzionka dla wszystkich :-)

Cześć dziewczynki

Ja się witam po 4 dniach pracy:cool:
U mnie w pracy wszystkie dziewczyny chore oprócz mnie i mam nadzieję ,że tak pozostanie.Widzę ,że tu też same choroby:-(

Za wszystkie chorowitki duże i małe &&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny u nas dzisiejsza nocka tragiczna!!!!Zasnęłam razem z Gracjaną w łóżku po 20-tej nawet nie przekładałam jej do łóżeczka:sorry:Obudziła się z krzykiem po 1 dałam jej mleko i zasnęła.Kolejna pobudka była przed 4 i nie chciała nic!!(mleka,herbatki,smoka,przytulenia nic!!)Po 30 minutach wrzasku ,wyginania się i bicia mnie włączyłam jej po cichutku tv z teledyskami i siedziała cicho jak trusia:cool2:Szlag mnie trafiał jak zaczęła spacerować po mieszkaniu wołając "tata" ... dopiero przed chwilą zasnęła pierwszy raz od tej 4 rano jestem wykończona...

olga- gratuluję i kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&

martadelka
ale Ci się mąż spisał!Super!!Zazdroszczę mój by na to nie wpadł.

asinka pytałaś mnie i martadelkę o ul.Szybowcową czy gdzieś blisko nas jest.Ja mam na Szybowcową jakieś 8-10 km chyba a czemu pytałaś??Wybieracie się do Wrocławia??Przy okazji współczuję zapalenia ucha:-(Tulam:*

witam. Wczorajsza nocka to tylko wspomnienie, dzisiejsza nie była tak miła. Ile razy wstawałam? Nie wiem. Pomiędzy północą a 5 rano wstawałam mniej więcej co 10, 15 minut. Raz Marysia przespała naraz całe pół godziny. Jak była noworodkiem to spała lepiej!!! Ratunku, ja zwariuję. Wstała całkiem o 6 z humorem do bani, od rana jęczy. Patrzę do buzi, ale nie widzę żadnych przebijających się zębów.
Histeria jest o wszystko - głównie o to, że chce dostać coś czego nie może. Albo robi coś czego nie może. A że ostatnio próbuje robić coś takiego cały czas to histeria się nie kończy. Jutro jadę do Gdańska i paradoksalnie mam wrażenie, że wypocznę na tym kursie...

hej kochane,
u nas nocka lepsza niż poprzednie, Maja obudziła się o 3 i o 5, o 3 poszło gładko, o 5 był bunt, ale z 10-15 min max zajęło mi jej "spacyfikowanie", zasnęła w łóżeczku i spała do 7.30.
trasia, katamisz tulam:* ja tak jak Wy dziś czułam się wczoraj...zmierzła przez cały dzień chodziłam i łeb mnie napieprzał...
mamoM​ zazdroszczę nocki...

Hej!!
Witam się w nie najlepszym nastroju... Tymek wczoraj też wylądował na antybiotyku :-( Sz. po lekarzu dostał jakieś syropki, nic konkretnego, a zdycha bardziej niż ja z Tymkiem na raz. Szkoda gadać!! Jeszcze się wczoraj na mnie obraził, bo nie chciałam się przytulać, a ja po prostu nie mam na to chęci. Boli mnie wszystko i jakaś taka poddenerwowana chodzę. To się na wieczór obraził i jak zwykle wszystko na mojej głowie... Tymek, sprzątanie, itd. Eh :no: To Mu wygarnęłam wszystko i może to zrozumiał. Tymek chodzi zasmarkany, gile to Mu po brodzie lecą, nie nadążam wycierać, a wczoraj wieczorem jeszcze gorączka się Mu przyplątała. A dzisiaj rano już 37,7, to co będzie wieczorem... Brak sił, brak słów.
Sorki, że tak tylko o sobie, ale nie mam na nic siły...

hej
ja już troche epiej z gardłem ale słaba jak kawka jestem... na nic nie mam siły teściowa teraz zabrała Mateusza na dwór, bo krzyczał papa papa... a tam tak pięknie, ze nie wytrzymam i po południu wyjdę na dwór...

DUŻO ZDRÓWKA WSZYSTKIM :tak::tak::tak:

A nocka niespecjalna, miałam ataki kaszlu, ale na szczęscie nie obudziłam małego, choć i tak sie dwa razy budził w nocy

Ja już po wizycie, w sumie pozytywnie, ale niewiele wniosła: ciąża b.młodziutka, 4-5tydz., na USG pęcherzyk OK, nic się nie odkleja; widoczny pęcherzyk żółtkowy i zarodeczek... jakieś 2mm :) tak więc nawet wieku ciąży nie da się dokłądnie określić. Dostałam sporo Luteiny, więcej Euthyroxu, folik... za tydz. powtarzam badania i wizyta za 2 tyg - wtedy mam nadzieję, że będzie już coś więcej wiadomo :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry