ale naskrobałyscie
Mati spał tylko 1,5 godziny bo jak sie obudził i pewnie by jeszcze zasnał na troche ale w tym czasie przysżła sasiadeczka i jak ja zobacył to od razu rozbudził sie i o spaniu juz nie było mowy....
zjadł obiadek, zaraz deserek-owocki i pedzimy na spacerek
ironia olej babe, niech spada, o co ona wogole pretensje ma do ciebie!!
kati to kuruj sie zeby zybko przeszło no i oby tylko mateuszek nie załapał od ciebie
martadelka ale romantik ten twój maz, fajna taka niespodzianka tym bardziej ze rano pisałas ze zapomniał wiec cie zaskoczył, teraz musisz pieknie zakonczyc to wasze dzisiejsze swieto :-)
swoja droga kiedys dostałam kwiaty w pracy od mojego G. jako przeprosiny bo przeskrobał cos, ale w biurze był szok, chyba reszta była bardziej zaskoczona niz ja sama
andariel dobrze ze tylko kolano Ninki ucierpiało, gumowa zabawka to normalnie bohater :-)
mrsmoon no konkurs na najdłuzszego posta chyba wygrałas choc kati tez nieźle naprodukowała, co do nocki to oby dzis było lepiej
dubeltówka dzieki za zaproszenie na fb :-) kurcze to samego rocky balboa masz w domu, a tak powaznie to oby szybko opuchlizna zeszła
Silva a Szymek oprocz mleka inne jedzenie je przy alergii?
cena mleka szok

ale skoro trzeba to trzeba
traschka ta Twoja Marysia to mądra dziewczynka, mati bawi sie sorterem ale kształtów nie potrafi dopasowac, a co do samochodów to szacun dla Marysi naprawde