traschka
Mama Marysi
jestem wykończona. Jeśli Maryśka urządzi mi drugą taką nockę z rzędu to osiwieję.
kati niestety Marysia w nocy akceptuje tylko mamusię. Każde podejście Marcina do łóżeczka skutkuje nasileniem histerii więc wzięłam na siebie nauki spania w łóżeczku...
martadelka ja niem o co Maryśce chodzi. Objawy "zębowe", bo kwęczy, nie śpi i nie je. Ale tam naprawdę nic się teraz nie wyżyna
a kurs mam mój Suzuki, jak zwykle. W lipcu zdałam II stopień i teraz zaczynam trzeci. To nasz pierwszy zjazd i bardzo mi zależy żeby zacząć z moją grupą. kolejne dwa zjazdy mi odpadną więc tego nie mogę odpuścić, bo mnie wywalą z grupy. A kolejny trzeci stopień ruszy za dwa lata, ja nie chcęmieć takiej obsuwki.
przepraszam, że tak wybiórczo. padam na pyszczek...
kati niestety Marysia w nocy akceptuje tylko mamusię. Każde podejście Marcina do łóżeczka skutkuje nasileniem histerii więc wzięłam na siebie nauki spania w łóżeczku...
martadelka ja niem o co Maryśce chodzi. Objawy "zębowe", bo kwęczy, nie śpi i nie je. Ale tam naprawdę nic się teraz nie wyżyna
a kurs mam mój Suzuki, jak zwykle. W lipcu zdałam II stopień i teraz zaczynam trzeci. To nasz pierwszy zjazd i bardzo mi zależy żeby zacząć z moją grupą. kolejne dwa zjazdy mi odpadną więc tego nie mogę odpuścić, bo mnie wywalą z grupy. A kolejny trzeci stopień ruszy za dwa lata, ja nie chcęmieć takiej obsuwki.przepraszam, że tak wybiórczo. padam na pyszczek...
No i a propos współczuję zębowych spraw - ja powinnam też kontynuować protetykę ale kwestia funduszy.... 
Ja też mam kiepskie niestety. :-(
czasami się boje co to bedzie z moimi zębami za np 10 lat...