reklama

Czerwiec 2011

reklama
andariel ale wtopa :sorry: hehe... tak to jest czytać w biegu po łebkach :-p:rofl2: to dubeltowka pisała o tym Viburcolu...A z tym berecikiem i ziemniaczkami znam i dobre toooo hehe

dubeltówka o co kaman z tym Viburkolem??Bo myślałam ,że to bezpieczny lek.

aestima no tak ja wiem ,że każdy może powodować działania niepożądane ale nie musi ale dubeltówka zasiała ziarno niepokoju we mnie bo pisała ,że Pani farmaceutka powiedziała jej ,że Viburcol wycofany jest bo powodował niepożądane skutki.Jak się słyszy coś takiego wiedząc ,że podało się to na noc to nie fajne jest uczucie:sorry::eek:Uwierz...

Katamisz nie powiem Ci o co dokładnie chodzi, bo sama nie wiem. W Suwałkach Pani w aptece powiedziała, że jest wycofany, a nawet jakby nie był to by mi nie sprzedała bo na receptę był. Chciałam przed lotem kupić na wszelki wypadek, jakby histeria w samolocie miała być. Teraz tak szukam jakiś informacji w necie i nic nie widzę:eek: sorki, że Cię wystraszyłam, może tylko ta babka jakaś paranoiczka:zawstydzona/y:

dubeltowka spoko mam nadzieję ,że faktycznie baba tylko sobie tak powiedziała bo i tak wiedziała ,że nie kupisz(brak recepty).Spokojnie aż tak bardzo mnie nie przestraszyłaś po prostu na chwilę zaczęłam się zastanawiać po co ja to durna dziecku dałam:no:Kiedyś jak Igor był maleńki Viburcol był środkiem homeopatycznym ogólnodostępnym bez recepty teraz coś im się pozmieniało i od kilku lat jest na receptę.Trasiu a co Twoja mama na to??Bo też jest farmaceutką?Wie coś o Viburcolu ,że wycofany czy coś??

reklama
witam porannie

cóż za cudowna noc, cała przespana a to za sprawa mojego G. który wyprowadził mnie ze spaniem do salonu a on pełnił warte przy Matim, a najlepsze jest to ze Mati przespał cała noc jak aniołeczek :szok: a obudził sie dopiero o 6:30 :szok:
zaczynam myslec ze mój mąż ma cudowne zdolności :-D

miłego weekendu babeczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry