dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Hej
mamaM u nas to jest zbieg okoliczności (czyt. pech) Jak ja mam wartę to Asia wstaje o 6, a jak D to śpi do 9
i tak jest zawsze
Emilka wstała zaglucona, znowu. Weekend zapowiada się pogodnie i tak zastanawiam się czy będzie mogła wyjść na dwór
Gorączki nie ma, więc chyba warto wykorzystać słońce
mamaM u nas to jest zbieg okoliczności (czyt. pech) Jak ja mam wartę to Asia wstaje o 6, a jak D to śpi do 9
i tak jest zawsze
Emilka wstała zaglucona, znowu. Weekend zapowiada się pogodnie i tak zastanawiam się czy będzie mogła wyjść na dwór
Gorączki nie ma, więc chyba warto wykorzystać słońce
Tymek trafił po 5 do mnie do wyra, bo Sz.poszedł do pracy. Później zjadł mleko i dalej nyny. Także dzisiaj jestem radosna od rana
:-) Nie ma to jak się wyspać...
szaleńcy! ale juz 2 lata nigdzie nie byli, wiec stwierdziłam ze a niech jedzie. No i tym sposobem jestem sama, Mateusz śpi juz od prawie godzinki a ja w końcu mam czas na bb :-)

Krysia po wielkich płaczach zasnęła wreszcie o 17, jako że zerwała się o 6 pospała do 19.30. wyjechałyśmy po 21 do domu po powrocie kaszka i spać już o 23.
Odmówiłam współpracy w temacie kąpieli choć Młoda Dama chciała... Mimo lekarstw glut coraz większy