• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
trochę was podczytałam, ale nie dam rady odpisać. Po trzech dniach poza domem mam co ogarniać!
Za to Marcin mówi, że Marysia przespała sama wszystkie noce w łóżeczku bez ani jednej pobudki! Raz byli na noc u teściów i tam też spała super:-) w ciągu dnia też spi dłużej, ok 2godzinek w południe. Ale jestem szczęsliwa!
W Gdańsku było super! jechałam autem z trzema kolezankami, dawno się tak nie usmiałam! Kazda przygotowała na drogę pyszne jedzonko więc obżerałysmy się całą drogę:) Kurs spokojny, bo to pierwszy zjazd nowego stopnia więc niczego od nas jeszcze nie wymagali. Tylko wykłady były. Udało nam się podjechać nad morze w sobotę w nocy, biegałam z kumpelą boso po piasku, nawet zamoczyłyśmy nóżki w morzu.

katamisz może chodziło o to, że viburcol wycofany z normalnej sprzedaży, bo jest tylko na receptę? Jeszcze ponad rok temu był bez recepty. Zapytam mamy. Ja też stosowałam viburcol ze 3 razy i było ok. To jest lek od pierwszych dni życia, nie wydaje mi się żeby mógł wyrządzić jakąś szkodę roczniakowi.

dubeltówka cukrzyca ciążowa to co innego. A jakie były normy? ja też muszę iść w tym tygodniu zmierzyć cukier na czczo i mnie to przeraża, bo jak rano zbiorę się z Marysią bez sniadania do laboratorium to chyba upadnę po drodze. Ja MUSZĘ cos rano zjeść. Boję się, że dostanę zawrotów głowy jak będę szła z Marysią. A za dwa tygodnie jeszcze gorzej, bo bedę musiała zrobić test obciążenia glukozą (FUJ!!!!!!) oczywiście z Marysią u boku... nie wyobrażam sobie tego.

Doris trzymam &&&&&&&& bedzie dobrze :-)

dubeltówka a czemu badasz poziom cukry? gorzej sie czujesz? czy masz problem z cukrem?
może rzeczywiscie tak jak pisze martadelka warto iść do lekarza i sie skonsultowac

traschka
fajnie ze wyjazd udany, od razu widac po poście ze radość od ciebie bije :-)
co do snu Marysi to super :-) ze tak pieknie spała, oby tak juz pozostało
powiem ci ze w weekend jak był mój G. w domu (ja sypiałam w salonie a on w pokoju z Matim) Mati przesypiał całe noce dopiero po 6 były pobudki, jestem ciekawa jak bedzie dzis jak G. nie bedzie, tylko ja sama...

hej
melduję, ze byłam u lekarza i jeszcze mam L4 do piątku, dalej kolejny antybiotyk:-( no nic przynajmniej odpoczne w domu (jeśli przy dziecku mozna odpocząć:eek:)
Mrsmoon, Doris kciuki za pierwszy dzień w pracy będzie dobrze &&&&&&&&&& - jezu ja już pracuje 9 i pół m-ca!!!
Kasiawilde zdrówka !
Mamo MAtiego mi nie przychodzą takie wiadomości, wejdz gdzieś na profil swój ale nie wiem gdzie, poszperaj w ustawieniach prywatnosci
Forever aż taki problem z jedzeniem ma Krysia? może ona teraz zacznie mniej jeść, mó Mateusz je znacznie mniej a waży coś ponad 11 kg, a Krysia taka drobinka że moze tyle nie potrzebuje? I gratuluję postępów w mówieniu Mati jeszcze nie buduje sam zdań ale jak sie mu powie to powtórzy :-)
Dubeltówka ja sie nie znam na cukrzycy, nigdy nie miałąm i nawet nikt w rodzinie nie miał, czyli jestem zielona w tym temacie...
Traschka fajnie, ze wyjazd udany :-) i tego morza Ci zazdroszczę;-) napisz mi swój adres e-mail na priv to zrobie ci fotki tych ciuszków i prześlę - przywiozłam je dziś a teraz mam wolne więc ci moge przesłać
mamo Matiego, Martadelka hej!

hejo kobitki!

dziś trochę lepiej, dzięki za troskę... chociaż Kubi mnie nie rozpieszcza i przegonił mnie po podwórku przez jakieś 2 h :P więc trzeba wracać do żywych :)

moon, Doris &&&&&&&& będzie ok, jestem pewna!
andariel i jak zbieranie kasztanów w ciemnościach? :) pomysł przedni! a Ninka z tym misiem to przeurocza jest :)
mamoM ja z facebookiem nie pomogę, używam, ale znam tylko funkcje podstawowe dla ciemniaków :) kciuki za dzisiejszą nockę :)
forever myślę, że cyrk jedzeniowy to wina glutów, u nas podobnie, mały teraz zasmarkany to krzyczy już jak go wkładam do fotelika, a ja u niego na apetyt raczej nie mogę ogólnie narzekać, 12kg przekroczone ;)
martadelka tyś zajęta pewnie dziś mocno, toż to 1 październik :) jak zęby, nie dokuczają?
dubeltówka, zdrówka dla małej! szkoda tylko tych zajeć :/ ale szybko się później wdroży i tak.. co do cukru to powiedzieli, żeby zrobić obciążenie glukozą po 6 tygodniach od porodu, bo podobno cukrzyca ciążowa często jest zwiastunem cukrzycy typu b czy II, tej nieinsulinowej w każdym razie... ja oczywiście do tej pory tego nie zrobiłam, ale myślę, że pomierz sobie cukier pare dni i jeśli niepokojące objawy będą to leć do lekarza... o priv pamiętam, tylko nie miałam jeszcze okazji pogadać z mężem, zbyt jestem zajęta wieczorami wypluwaniem płuc, ale niedługo na pewno!
trasia super, że wyjazd udany! fajna taka odskocznia na zasadzie przyjemne z pożytecznym :) kiedy następny wyjazd? :) a jak ogólnie się czujesz? oprócz mdłości na myśl o badaniach :/ dacie radę z Marysią! no i cieszę się, że nocki Marysia przesypia, oby jej tak zostało :)
kati, ojjj, no przynajmniej nie musisz latać do pracy jeśli się do końca nie wykurowałaś... ale dalej angina czy przerodziło się w coś innego już? zdrówka!

miłego popołudnia dziołszki, postaram się wpaść wieczorem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry