reklama

Czerwiec 2011

reklama
trochę was podczytałam, ale nie dam rady odpisać. Po trzech dniach poza domem mam co ogarniać!
Za to Marcin mówi, że Marysia przespała sama wszystkie noce w łóżeczku bez ani jednej pobudki! Raz byli na noc u teściów i tam też spała super:-) w ciągu dnia też spi dłużej, ok 2godzinek w południe. Ale jestem szczęsliwa!
W Gdańsku było super! jechałam autem z trzema kolezankami, dawno się tak nie usmiałam! Kazda przygotowała na drogę pyszne jedzonko więc obżerałysmy się całą drogę:) Kurs spokojny, bo to pierwszy zjazd nowego stopnia więc niczego od nas jeszcze nie wymagali. Tylko wykłady były. Udało nam się podjechać nad morze w sobotę w nocy, biegałam z kumpelą boso po piasku, nawet zamoczyłyśmy nóżki w morzu.

katamisz może chodziło o to, że viburcol wycofany z normalnej sprzedaży, bo jest tylko na receptę? Jeszcze ponad rok temu był bez recepty. Zapytam mamy. Ja też stosowałam viburcol ze 3 razy i było ok. To jest lek od pierwszych dni życia, nie wydaje mi się żeby mógł wyrządzić jakąś szkodę roczniakowi.

dubeltówka cukrzyca ciążowa to co innego. A jakie były normy? ja też muszę iść w tym tygodniu zmierzyć cukier na czczo i mnie to przeraża, bo jak rano zbiorę się z Marysią bez sniadania do laboratorium to chyba upadnę po drodze. Ja MUSZĘ cos rano zjeść. Boję się, że dostanę zawrotów głowy jak będę szła z Marysią. A za dwa tygodnie jeszcze gorzej, bo bedę musiała zrobić test obciążenia glukozą (FUJ!!!!!!) oczywiście z Marysią u boku... nie wyobrażam sobie tego.

Doris trzymam &&&&&&&& bedzie dobrze :-)

dubeltówka a czemu badasz poziom cukry? gorzej sie czujesz? czy masz problem z cukrem?
może rzeczywiscie tak jak pisze martadelka warto iść do lekarza i sie skonsultowac

traschka
fajnie ze wyjazd udany, od razu widac po poście ze radość od ciebie bije :-)
co do snu Marysi to super :-) ze tak pieknie spała, oby tak juz pozostało
powiem ci ze w weekend jak był mój G. w domu (ja sypiałam w salonie a on w pokoju z Matim) Mati przesypiał całe noce dopiero po 6 były pobudki, jestem ciekawa jak bedzie dzis jak G. nie bedzie, tylko ja sama...

hej
melduję, ze byłam u lekarza i jeszcze mam L4 do piątku, dalej kolejny antybiotyk:-( no nic przynajmniej odpoczne w domu (jeśli przy dziecku mozna odpocząć:eek:)
Mrsmoon, Doris kciuki za pierwszy dzień w pracy będzie dobrze &&&&&&&&&& - jezu ja już pracuje 9 i pół m-ca!!!
Kasiawilde zdrówka !
Mamo MAtiego mi nie przychodzą takie wiadomości, wejdz gdzieś na profil swój ale nie wiem gdzie, poszperaj w ustawieniach prywatnosci
Forever aż taki problem z jedzeniem ma Krysia? może ona teraz zacznie mniej jeść, mó Mateusz je znacznie mniej a waży coś ponad 11 kg, a Krysia taka drobinka że moze tyle nie potrzebuje? I gratuluję postępów w mówieniu Mati jeszcze nie buduje sam zdań ale jak sie mu powie to powtórzy :-)
Dubeltówka ja sie nie znam na cukrzycy, nigdy nie miałąm i nawet nikt w rodzinie nie miał, czyli jestem zielona w tym temacie...
Traschka fajnie, ze wyjazd udany :-) i tego morza Ci zazdroszczę;-) napisz mi swój adres e-mail na priv to zrobie ci fotki tych ciuszków i prześlę - przywiozłam je dziś a teraz mam wolne więc ci moge przesłać
mamo Matiego, Martadelka hej!

hejo kobitki!

dziś trochę lepiej, dzięki za troskę... chociaż Kubi mnie nie rozpieszcza i przegonił mnie po podwórku przez jakieś 2 h :P więc trzeba wracać do żywych :)

moon, Doris &&&&&&&& będzie ok, jestem pewna!
andariel i jak zbieranie kasztanów w ciemnościach? :) pomysł przedni! a Ninka z tym misiem to przeurocza jest :)
mamoM ja z facebookiem nie pomogę, używam, ale znam tylko funkcje podstawowe dla ciemniaków :) kciuki za dzisiejszą nockę :)
forever myślę, że cyrk jedzeniowy to wina glutów, u nas podobnie, mały teraz zasmarkany to krzyczy już jak go wkładam do fotelika, a ja u niego na apetyt raczej nie mogę ogólnie narzekać, 12kg przekroczone ;)
martadelka tyś zajęta pewnie dziś mocno, toż to 1 październik :) jak zęby, nie dokuczają?
dubeltówka, zdrówka dla małej! szkoda tylko tych zajeć :/ ale szybko się później wdroży i tak.. co do cukru to powiedzieli, żeby zrobić obciążenie glukozą po 6 tygodniach od porodu, bo podobno cukrzyca ciążowa często jest zwiastunem cukrzycy typu b czy II, tej nieinsulinowej w każdym razie... ja oczywiście do tej pory tego nie zrobiłam, ale myślę, że pomierz sobie cukier pare dni i jeśli niepokojące objawy będą to leć do lekarza... o priv pamiętam, tylko nie miałam jeszcze okazji pogadać z mężem, zbyt jestem zajęta wieczorami wypluwaniem płuc, ale niedługo na pewno!
trasia super, że wyjazd udany! fajna taka odskocznia na zasadzie przyjemne z pożytecznym :) kiedy następny wyjazd? :) a jak ogólnie się czujesz? oprócz mdłości na myśl o badaniach :/ dacie radę z Marysią! no i cieszę się, że nocki Marysia przesypia, oby jej tak zostało :)
kati, ojjj, no przynajmniej nie musisz latać do pracy jeśli się do końca nie wykurowałaś... ale dalej angina czy przerodziło się w coś innego już? zdrówka!

miłego popołudnia dziołszki, postaram się wpaść wieczorem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry