andariel
mama super dwójki :]
saffi - okropna sytuacja
a co gdybyś nie miała żadnej alternatywy? gdyby trafiło na mnie, to byłby klops... aż nie do wiary, że ludzie są tak nieodpowiedzialni!!! i co ma znaczyć wyrzucenie Cię z kontaktów na fb? ale bym jej referencje wystawiła... no ale grunt, że masz opcję i jesteś zadowolona z teścia-niani:-)
co do nakryć główki na all to jedynie kaszkiet sztruksowy mi pasował, ale wraz z przesyłką 3 dyszki, więc jak na coś, co nie jest wiązane pod szyją (a co w wietrzne dni? kaptur to jednak za mało) uznałam cenę za dość wysoką;
dziś w ddtvn leciał materiał o znajomej z Gorzowa; rodziła w tym samym szpitalu co moja sis, tak samo przeciągali decyzję o cc - tylko sis miała szczęście, a ta Ewelina nie
ja z Leo też miałam szczęście; ale trudno odgonić myśli "co by było, gdyby"
o ten: Nieudolnie poprowadzony poród... - Video Dzień Dobry TVN
a co gdybyś nie miała żadnej alternatywy? gdyby trafiło na mnie, to byłby klops... aż nie do wiary, że ludzie są tak nieodpowiedzialni!!! i co ma znaczyć wyrzucenie Cię z kontaktów na fb? ale bym jej referencje wystawiła... no ale grunt, że masz opcję i jesteś zadowolona z teścia-niani:-)co do nakryć główki na all to jedynie kaszkiet sztruksowy mi pasował, ale wraz z przesyłką 3 dyszki, więc jak na coś, co nie jest wiązane pod szyją (a co w wietrzne dni? kaptur to jednak za mało) uznałam cenę za dość wysoką;
dziś w ddtvn leciał materiał o znajomej z Gorzowa; rodziła w tym samym szpitalu co moja sis, tak samo przeciągali decyzję o cc - tylko sis miała szczęście, a ta Ewelina nie
o ten: Nieudolnie poprowadzony poród... - Video Dzień Dobry TVN

co ja bym dała żeby Mateusz znów tak spał ...

Weronika śpi w nocy jak aniołek. Pamiętam jak Wam a szczególnie Tobie, zazdrościłam jak pisałyście że Wasze dzieciaczki przesypiają całe noce. A mój diabełek budzi sie po kilka-kilkanaście razy w nocy. A teraz się odmieniło. Po kąpieli, mleku i myciu ząbków zasypia momentalnie w łóżeczku sama i śpi do 7-7.30. Złote jest to moje dziecko teraz :-) A Ty jak się czujesz teraz? Maluszek w brzuszku pewnie już nieźle dokazuje... A zdecydowaliście się już na jakieś imię?
A ja Inflancką b. dobrze wspominam.
a z dobrych wieści to dziś widzę się a dokładnie poznam katamisz i Grackę:-):-):-)