reklama

Czerwiec 2011

witam porannie

u nas nocka nawet niezła tzn Mati spał ładnie, tylko ja sie budziłam - a to komar mnie męczył, a to drugi telefon w salonie zaczął pikac ze sie rozładował, a to słyszałam jakies dzwieki jakby ktos chodził po domu.... no masakra :dry:

andariel dzieki za zaproszenie na fb :-)

kasiawilde nie wiem dokładnie ile Mati ma wzrostu, musze go zmierzyc ale pewnie ponad 80cm, a co do wagi to w niedziele był ważony i w ubranku wazył 11,4kg, pewnie w nastepnym tygodniu bedziemy szli na szczepienie 5w1 wiec bedzie wazony i sie okaze...

ironia no to niezła przygoda, ale wazne ze szczesliwie wróciliście

asinka super ze z Tymkiem juz lepiej i ze zdrowieje

saffi super ze Weronika tak ładnie spi i taka grzeczna jest :-)

saffi, kasiawilde, andariel przerazaja mnie takie opowiesci o komplikacjach przy porodzie, ja tylko dziekuje ze zdecydowałam sie rodzic w łodzi w mp a nie u nas w łowiczu, bo nie wiem jak by to było...
ale teraz juz nie ma co o tym rozpamietywac, wazne ze wszystko po porodzie było ok i teraz jest ok

miłego dnia babeczki :-)

reklama
kochane zagladam do was co jakis czas sprawdzic co u was dobrego slychac:tak:
nie pisze bo przechodze bardzo trudny dla mnie okres i dzieja sie dziwne rzeczy wokol mnie i musze to wszytsko ogarnac jakos i poukladac.
odezwe sie jak wszytsko ise u mnie ulozy a wam zycze z calego serca usmiechu i rozwiazania wszytskich problemow:) milego dnia

Witamy się i my!!
Pospaliśmy dzisiaj do 9.30 :szok::-) ale o 4 była Tymkowa pobudka, bo wyspany. Chyba z godzinę Go usypiałam, ale w końcu zasnął. Po 6 Sz.przyszedł z pracy, zrobił mleko i dalej do spania. Koło 7 się kręcił, ale w końcu zasnął i tak do 9.30 :-) A mnie znowu gardło boli i dopadł mnie jednostronnie katar :dry: Ciekawe kiedy ja będę zdrowa...
Martadelka no nie wiem kiedy ja mam na to czas :-D Tymek zajmuje się sam sobą, więc nie ma źle... Już tego żurku nie mogę się doczekać :-p
Marta trzymaj się tam!! Głowa do góry.
MamaM współczuję nocki, ale dobrze, że Mati się wyspał.

W ogóle śmialiśmy się z Sz. strasznie wczoraj. Byliśmy na kontroli z Tymkiem u lekarza i było już w poczekalni trochę dzieci i oczywiście zabawki. Trzymałam Go na rękach i zaczął mi się wyrywać, bo do dzieci. I pierwsze co pomyśleliśmy, że tak ja Wam pisałam, jakby Tymek poszedł do żłobka, to nawet by się za Nami nie obejrzał :-p

hej
ja dzis zakręcona jestem wstaliśmy o 9.30 !!! jak Asinka z Tymkiem :-)
ale też były pobudki tylko częstsze a o 6 chciał już wychodzić za M. jak ten do pracy się szykował, ale kaszka i do wyrka i spaliśmy tak długo że aż mnie głowa teraz boli.
Potem odpisze wam bo Mati mnie ciagnie do zabawy a muszę obiad zrobić

AGATA R - gratulacje !
Jako, że tu tak radośnie to ja niestety nie pasuję nastrojem do klimatu, więc znikam.
Edit: Mama wieści i pozdrowienia od Madzioolki - pojutrze Jej Mama będzie miała operacje, raczej nieprędko zajrzy :-(

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry!!!

Przede Wszystkim gratuluję AgatkoR fasolinki i życzę spokojnej, bezproblemowej ciąży. Zagladaj do nas i...odpisuj na smsy ;-)

Przeczytalam kilka ostatnich postów...niestety nie mam czasu odpisać wszystkim...zaraz wychodze do pracy :-)

Wczoraj jakos przeżyłam ten pierwszy dzień, bylo super choć z wielkim bólem głowy - chyba z emocji. Dziś znow na 14 a jutro wolne :-) (miałam pracować 6 dni pod rząd alejednak nie). Potem praca do soboty i niedziela wolna.
Buziaki dla Was Wszystkich!

reklama
AGATA R my chyba sie nie znamy, wiec witaj i moje ogromne gratulacje :-)

asinka, kati ale wy śpiochy jestescie, o 9:30 to my juz daleko na spacerze jestesmy co dzień

forever a co ty bez humoru?
pozdrów Madzioolke

a dzis u nas taka piekna pogoda ze by sie siedziało na działce cały dzień, własnie wrócilismy z drugiego spacerku i teraz Mati na drzemke idzie a ja musze cos sobie zoorganizowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry