Ironia ale mieliscie przygody a jak zdrówko Benia? już ok?
Asinka dobrze, ze Tymek zdrowieje a Ty uważaj na siebie zrób sobie moze syrop z celubi i miodu
kasiawilde te kuleczki na katar mamy takie"kalium sulfuricum 9 ch" ale nie w każdej aptece je znajdziesz kosztują chyba ok 15-28 zł ale warto. A o wyborze szpitala to dobrze, ze w dzisiejszych czasach mamy taki wybór u nas w rejonie 90 % moich znajomych rodziło właśnie tam gdzie ja a mają blizej 2 inne szpitale...
A Kubuś to duży chłopak :-) Mati nosi rozm. 96 góra a 80 spodnie taki dziwny trochę ;-)
Asinka daj przepisy na kulinarny na te zakwasy, chętnie zrobie bo nigdy swojego zakwasu nie robiłam
Martadelka ja ci życzę mało upierdliwych studentów ;-) każdy z nas miał swoje początki :-)
Mamo Matiego to miałaś nockę... a nasze chłopaki chyba idą łeb w łeb Mateusz miał 2 tyg temu w ciuchach 11,4 kg i 82 cm :-)
Martuś dużo siły Ci życzę pamiętaj, ze zawsze można zasiąść przy szarlotce i pogadać :-)
Asinka w takim razie musimy sie częściej spotykać moze Mati od Tymka nauczy sie samodzielnego zajmowania i też będę miała więcej spokoju ;-)
Forever szarlotka i dla ciebie aktualna ;-)
Doris super, ze wpadłaś do nas :-) fajnie że masz jutro wolne, a jak w nowym dziale? bo chyba się przeniosłaś?
mamo Matiego u nas dziś szaro i ponuro ale temp 20 stopni nawet nie jest tak żle ja byłam na spacerku w sklepie po chleb bo dalej to na tym L4 nie chce chodzić.
Ironia a czemuż to Beni w pracy z tatą?
Traschka jak to nie ma przejścia muszą coś dać, mają przecież takie kładki specjalne, no kurcze zadzwoniłabym do wodociągów i żądała wręcz tego nie mozesz być uwięziona!
Silva hej :-)
Mati zasnął dopiero 13.50 więc teraz mam dopiero czas :-)