reklama

Czerwiec 2011

No właśnie nie wiem jak u tej lekarki, to wygląda, bo idę do Niej drugi raz. Najwyżej Jej powiem, że chciałabym już wiedzieć co będzie, to może się zlituje nade mną :-D Przecież nie można ciężarnej odmawiać ;-)

reklama
forever ja wszystkie ubranka po Marysi pożyczam koleżance póki co, ona jest ze stycznia ale chyba juz przerosła twoją Krysię;-) jaki rozmiar cię interesuje? Bo ja jej teraz oddaję 80 ale ma mi oddać te mniejsze ciuszki. Przy czym zaznaczam, że miałam ich niewiele, bo Marysia wiekszość dostała od brata - do zwrotu. Sama nie pamiętam co tam jest:) Ale ja chętnie odkupię jesli masz coś fajnego tylko nie wiem czy mój drugi maluch nie bedzie niebawem nosił wspólnego rozmiaru z Krysią:-D kochana drobinka...

kati, saffi Marysia ma bardzo długie nogi, zwykle nosiła na dole rozmiar wieksze niz na górze. Już w ciąży gin na każdym usg mi mówiła, że wyjątkowe długie nóżki widzi w pomiarach:) No i ma po kim rosnąć, Marcin ma ok 195cm...

hej
na wstępie po raz kolejny dziękuję katamisz za spotkanie!:-) plac zabaw jednak nie był dobrym miejscem, bo dużo ludzi (i dzieci;-)) więc nie było jak rozmawiać, a do tego dziewczynki jakoś nie chciały być blisko siebie, ale potem udało nam się trochę pogadać:tak: i dementuje słowa katamisz - Gracka wcale nie jest duża:no::-) normalnych gabarytów dziewczynka:-p kolejna sprawa - jaka Gracka grzeczna:tak: dziewczynkom parę razy udało się dać sobie nawzajem 'cześć', ogólnie mało były sobą zainteresowane:-p Gracka miała swój świat i szwędacz jej się włączył:-) no i te loki:tak:
humor mam lepszy niż z rana:tak: zajdam deser czekoladowy i czytam co u Was:-p
marta fajnie, że się odezwałaś:tak: przykro mi czytać, że masz trudny okres... Powodzenia we wszystkich Twoich sprawach i czekamy na Ciebie:tak:
asinka Ty piszesz, że Tymek tak za dziećmi, że jakby poszedł do żłobka, to by się za Wami nie obejrzał - a moja jak się pytam czy kocha mamę, odpowiada: Pana:szok: i weź skumaj o co jej chodzi:-p katamisz może potwierdzić;-) i aż nie mogę czytać, że Tymek tak ładnie daje Ci pospać, to jest niesprawiedliwe:wściekła/y: no dobra, dobra jesteś w ciąży - należy Ci się:-D:-D:-D jak mój humor za bardzo cięty - sorki:zawstydzona/y: tylko mnie nie wyzywaj od małp (andariel):-p trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u ginka:tak:
AgataR gratulacje!!! zaglądaj częściej - mało Cię 'znam' i z chęcią poznam:tak: nie zazdroszczę częstych odwiedzin w wiadomym miejscu, z chłopakami też tak miałaś? I Twój M schudł 10kg? Wow, imponujący wynik! To w którym tygodniu ciąży Jesteś?
ironia i jak Benio wytrzymał w pracy?:-p
dubeltówka to u Ciebie cały czas mieszkaniowy zawrót głowy, co rusz ktoś wpada, ogarnij się i pisz co u Ciebie (poza wizytą teściowej;-))
andariel :*

forever dzieki za info o Madzioolce:tak: coś ostatnimi czasy masz dużo spraw na głowie i to takich niefajnych...
Madzioolka ogromniaste kciuki za operację&&&&&&&&& trzymaj się cieplutko!
Doris super, że dobrze poszło:tak: i jutro masz wolne - to Julcia z Tobą czy do klubiku? Jak Dominika i Damian? Tylko mi nie pisz, że Dominika sie uczy a Damian nie:-p
trasia to jak oni to obmyślili z tą kanalizacją???:baffled: i aż dziwne, że Marysia tak szybko podskoczyła w górę, w kilka tygodni??? Emilka nosi 80/86, czyli standard
kati cierpliwość mam ale przy 50-tym studencie, który zapomniał wymaganego oświadczenia, ręce opadają - powinni mi kupić taką piłeczke do ściskania:-p a prawie w ogóle nie napisałaś co u Ciebie, prosze się poprawić:tak: no to faktycznie Mati jakiś 'dziwny' rozmiarowo:-p

Hej Martadelka!! Super, że spotkanie się udało :-) Ja też bym chciała jakieś spotkanie, ale choroba jakoś nie może mnie opuścić :dry: Co do Tymka, to we mnie się charakter wpasował, bo mnie to musieli wołami do domu ściągać... Wszędzie chciałam zostać, każda starsza babka, to była moja koleżanka, itd. :-D A co do spania Tymkowego, to czasami Mu się tak zdarza. Ale za to ładnie śpi mi 2 razy przez dzień, więc zawsze mogę nadrobić :-p
Oglądam Wojewódzkiego i nie mogę z Łowców :-D:rofl2:

Hej i ja wpadam pochwalić się jak było na spotkaniu z martadelką i Emi:-)Przede wszystkim to dwie bardzo inteligentne i przesympatyczne dziewczyny.Spotkanie uważam za bardzo udane i liczę na kolejne w innych okolicznościach tym razem(a na pewno nie na placu zabaw;-))Tak jak martadelka pisała dziewczyny początkowo nie miały się ku sobie i mijałyśmy się na placu zabaw. Ogólnie było sympatycznie Emilka mały głodomorek(czego kompletnie po niej nie widać) co chwilę chciała coś konsumować.Moja Gracja patrzyła na nią z zachwytem.Martadelka u nas jest coś na rzeczy jednak - chyba przeziębionko idzie.Od rana ten katarek był delikatny ale na wieczór już miała zatkany nosek.Przebudzała mi się już ze 2 razy z płaczem ehh a jutro 13 h w pracy(bo po pracy muszę zostać na zebraniu:zawstydzona/y:)

agata R Witaj kochana!!Tak tu wszystkie ostatnio myślałyśmy co tam u Was i całe szczęście wszystko dobrze a nawet jeszcze lepiej:-)Kciuki za książkową ciążę bez niespodzianek i aby Ania chciała być Anią;-) &&&&&&&&&&&&&&&

martusia24 a co to za trudny okres o ktorym piszesz??Mam nadzieję ,że przejsciowy zawrót głowy ,który za chwilę przejdzie!!

Madziolka cały czas kochana mocno zaciśnięte && za mamę i za Was żebyście się tam przy niej dzielnie trzymali&&

forever dzięki za info od Madziolki:*

Doris bardzo się cieszę ,że w pracy pierwszy dzień za Tobą a teraz już z górki każdy następny będzie łatwiejszy.

moon a jaka u Ciebie w pracy po pierwszym dniu??Nie pisałaś nic albo przeoczyłam :zawstydzona/y:

Trasia u nas też raczej rozmiar standardowy 86/92(zależy od firmy) ale noga " po mamusi":-p:rofl2: rozm 23 już!!

katamisz oj to niefajnie z tym katarkiem... kurcze może za długo byłysmy dziś na dworze...:-( dałaś wit c wieczorem i wapno? masz majść majerankową, żeby pod noskiem posmarować?

asinka damy radę, teraz Twoje zdrowie najważniejsze:tak:

martadelka nie za długo nie na pewno to nie przez spacer.Codziennie chodzi z moim D na 2-3 h spacery wiec zahartowana jest.Wydaje mi się ,że wczesniej jak z nią byłam dzisiaj na spacerze to po drzemce wyjełam ją z wózka i mogło ją przewiać bo zdradliwie słoneczko grzało i zdjęłam jej wtedy czape a była taka lekko zgrzana:-(Nasmarowałam ją pulmexem i prysnęłam do noska Sterimar.Uciekam już bo co chwilę się budzi :* Trzymajcie się:*

Martadelka dzięki :*:*

reklama
witam porannie
a u nas dzis strasznie szaro, brzydko i pochmurnie az sie nie chce wychodzic z domu, ale chyba mały spacerek jednak zaliczymy
ale naskrobałyscie :zawstydzona/y:

martadelka współczuje wizyty, oby nie bolało i poszło gładko
a tak zapytam gdzie ty pracujesz ze ze studentami obcujesz?

Madzioolka trzymam kciuki za operacje mamy &&&&&&&

katamisz jak tam noc i jak Gracjana?

asinka Tymek ma jeszcze dwie drzemki w ciagu dnia?
trzymam &&&&& za dzisiejsza wizyte, oby maluch pokazał dzis kim jest i oby było po twojej mysli :-)

marta tulam za trudny czas u ciebie, oby szybko wszystko sie poukladało i było juz ok

mrsmoon zapracowana kobieto napisz jak tam w pracy?

ironia no i jak benio sie spisywał w pracy z tata?

saffi współczuje wczoraj patrzenia jak Weronika płacze za toba, ale pewnie to minie

traschka fajnie ze twój Marcin zajał sie wszystkim a ty mogłas sie drzemnąć

andariel no to Leo poszalał na spacerze :-)

miłego dzionka babeczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry