Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochana drobinka...
i dementuje słowa katamisz - Gracka wcale nie jest duża
:-) normalnych gabarytów dziewczynka
kolejna sprawa - jaka Gracka grzeczna
dziewczynkom parę razy udało się dać sobie nawzajem 'cześć', ogólnie mało były sobą zainteresowane
Gracka miała swój świat i szwędacz jej się włączył:-) no i te loki
zajdam deser czekoladowy i czytam co u Was
przykro mi czytać, że masz trudny okres... Powodzenia we wszystkich Twoich sprawach i czekamy na Ciebie
i weź skumaj o co jej chodzi
katamisz może potwierdzić;-) i aż nie mogę czytać, że Tymek tak ładnie daje Ci pospać, to jest niesprawiedliwe
no dobra, dobra jesteś w ciąży - należy Ci się

jak mój humor za bardzo cięty - sorki
tylko mnie nie wyzywaj od małp (andariel)
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u ginka
nie zazdroszczę częstych odwiedzin w wiadomym miejscu, z chłopakami też tak miałaś? I Twój M schudł 10kg? Wow, imponujący wynik! To w którym tygodniu ciąży Jesteś?
coś ostatnimi czasy masz dużo spraw na głowie i to takich niefajnych...
i jutro masz wolne - to Julcia z Tobą czy do klubiku? Jak Dominika i Damian? Tylko mi nie pisz, że Dominika sie uczy a Damian nie
i aż dziwne, że Marysia tak szybko podskoczyła w górę, w kilka tygodni??? Emilka nosi 80/86, czyli standard
a prawie w ogóle nie napisałaś co u Ciebie, prosze się poprawić
no to faktycznie Mati jakiś 'dziwny' rozmiarowo
Co do Tymka, to we mnie się charakter wpasował, bo mnie to musieli wołami do domu ściągać... Wszędzie chciałam zostać, każda starsza babka, to była moja koleżanka, itd.
A co do spania Tymkowego, to czasami Mu się tak zdarza. Ale za to ładnie śpi mi 2 razy przez dzień, więc zawsze mogę nadrobić 

)

rozm 23 już!!