reklama

Czerwiec 2011

hej dziś juz pobudka 6.20 ale poleżał do 7 więc nie było tragicznie ale mogło być lepiej
wczoraj troche poprasowałam, a M. zajał kompa więc juz nie miałąm jak wejść (lapek coś wariuje )
ide poczytać co u was bo mały chwilowo u babci

reklama
Dzien dobry:-)

PRZEPRASZAM, ze nie odpisze każdej z Was, ale jestem mało ogarnieta i nie daje rady, zeby być na bieżąco.

Jeszcze nie wiem czy mały lokator to Ania czy kolejny facet bo jestem dopiero w 11tyg, choć jak znam zycie to powinnam zacząć myśleć nad imieniem dla chłopca, tylko jakoś nic mi nie pasuje do moich chłopców, bo przecież kolejny chłopak musi tez mieć staroplskie imie. O to tak wyglada sprawa płci.

Wracajac z przedszkola od Frania, Antos zasnął. Przenioslam go do lozeczka i śpi.
Ide do kuchni po kawe Inke . Postaram sie nadrobić wczorajszy dzien.

A tymczasem pamiętajcie o kciukach za mame MADZIOLKI, bo dzisiaj operacja( chyba tak pisała FOREVER ).

Milego dnia

Witam!!
My znowu dzisiaj pospali do 9 :-) Oczywiście o 6 była pobudka, ale po mleku zasnął. Ja miałam ciężko nockę, bo katar przeszkadzał, ale się wyspałam. Na śniadanie znowu objadłam się czosnkiem, także wampiry mam z głowy :-p
Martadelka współczuję tego dentysty... Ja mam awersję jak Trasia :-p
MamaM tak, Tymek ma dwie drzemki i to po 2,5-3 godz.więc nie mogę narzekać :-)
Witajcie Kati i Agata!!!
Oczywiście ogromne kciuki za mamę Madzioolki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

AGATA, kati hej :-)

asinka dwie drzemki po 2,5-3 godziny i jeszcze w nocy ci pieknie śpi :szok:
matkooooo ale ty masz dobrze z takim dzieckiem, zazdroszcze
ale dobrze bo ty jako przyszła mamusia musisz odpoczywac

dziewczyny ile wasze maluchy teraz śpią?
Mati ostatnio spi mi od 21 do gdzies 6:30 (czasem z pobudkami nocnymi czasem nie...) i drzemka od 12:30 do 14 lub 14:30
nie wiem czy to duzo czy mało....

oczywiscie ściskam &&&&&&& za mame Madzioolki

MamaM to wszystko zależy od dziecka. Jak widzisz, że po południu jest marudny, to widocznie jedna drzemka to mało. A jak jest ok, to widocznie wystarczy. Tymek jak nie będzie spał po południu, to o 18 jest tak maruda, że nie da się z Nim wytrzymać.

asinka no Mati juz dawno jest przestawiony na jedna drzemke w ciagu dnia, choc przyznam ze ta drzemka mogłaby byc ciut dłuższa...
gdyby Mati miał jeszcze dwie drzemki to chyba budziłby sie tylko na jedzenie a o spacerze to by mowy nie było, no i chodzenie spac byłoby o wiele wiele później...
wiec jakos tego nie widze :no:

A u nas też nie zawsze są 2 drzemki. Jak gdzieś jesteśmy poza domem, to też nie śpi i wtedy jest ok, ale za to wieczorem ciężko. Póki chorzy jesteśmy, to śpi po 2 razy.

Witajcie :-)

Ja mam dziś wolne..siedzimy sobie z Julinką w domku, oglądam "Na Wspólnej" i na spacer. Nie jestem za bardzo na bieżąco ale staram się nadrabiać zaległości choc na watku glównym.
Zrezygnowaliśmy z Klubu malucha....Mama zajmuje się Julią i nawet nie musi przychodzić codziennie, bo np. w tym tyg. ja mam wolne dziś (środa), a mój M wczoraj miał wolne i ma wolne jutro więc zasadniczo Mama przyszla w poniedziałek i będzie w piątek z Julinką. I mniej wiecej tak wychodzi w każdym tygodniu :-). Żłobek nie jest potrzebny :-)

Madzioolka...kciuki za Mamę!!!!!

MamaM....u nas dziś pogoda piękna choć chlodno jest ale słoneczko świeci. Co do spania to Julia śpi bardzo mało. Ona jest wprost niezniszczalna inie wiem skąd energię bierze. Spi ostatnio mniej wiecej od 12 do 12,40 i chodzi spać ok 21, w nocy dwie pobudki i wstaje ok 8. Bardzo rzadko śpi w dzień dłużej

Ironia...ja też się dziwnie czuję jak Julii nie ma w domu. Ona to takie żywe srebro, jak jej nie ma to cicho i pusto pomimo wydobywajacej się muzy z pokoi malolatów :-)

Trasia...Ty już w 25 tc. szok! I tak malo o ciaży piszesz...przecież jak my tu wszystkie byłyśmy w 25 tc to stale o tym mówiłyśmy. Dobrze się czujesz? Mdłości już pewnie za Toba nareszcie :-). A Marysia rzeczywiście wysoka...pewnie bedzie modelką :-)

Forever....jak nastrój??? mam nadzieję, że lepiej. I poproszę wiecej zdjęć Calineczki!!!! Inapisz co laryngolog polecił na katar nowego

AgatkoR...a jak Twoja szyjka? Pamiętam, że w poprzedniej ciąży już chyba w 12 tyg była krótka. Mam nadzieję, że ta ciąża będzie piękna i bezproblemowa :-)

Saffi...ale nr z ta opiekunką!!! Dobrze, że masz inne wyjście!

Silva...ja również ostatnio rzadko piszę ale też staram się czytać w miarę możliwości

Kati...tak, przeniosłam sięi póki co jestem baaaaardzo zadowolona. I mam nadzieję, że tak zostanie :-). I oczywiście będę wpadać tutaj zawsze jak będę miała chwilę czasu

AgataR...w ciąży jest Trasia, Asinka, Majqa1, Olga i Ty. A co do imienia to jeśli męskie staropolskie to może Ignaś???

Dubeltówka...witaj

Andariel....Julia ma gluty już drugi tydzień pomimo tego, że do Klubu malucha nie chodzi od zeszłego czwartku

Asinka...kciuki za wizytę i daj nam szybko znać! A Ty juz ruchy czujesz???

Martadelka....tak jak napisalam wyżej z Klubiku zrezygnowaliśmy a co Dominiki i Damiana to tradycyjnie :-) Dominika pilnie siedzi codziennie z nosem w książkach, Damian też - tylko myśli o niebieskich migdałach

Katamisz...ale zazdroszczę Wam spotkania i tego, że tak blisko siebie mieszkacie. A co do mojej pracy to jestem zadowolona z powrotu i wczoraj już obyło się bez bólu głowy i czułam się jakbym wcale nie miała przerwy.

A gdzie reszta dziewczyn????

Moon....jak w pracy????? Odezwij się!!!!

Marta, Zołza, Aestima, Marta, Mamusia Cz, Olga, Majqa1
i reszta.....halo, halo :-)

Lecę, bo coś bardzo brzydko pachnie.....chyba Julia ma niespodziankę w pieluszce!!!

obiecuje was doczytac !!

madziolka wielkie kciuuuki !!!!

beni sweitnie bawił sie z tatą w pracy -
wytarmosił kota, pozniej na nim usiadł, zbił talerz,a tak to goni z synek szefowej :) zjadł i poszedł spać na 1,5 godzinki :-D:-D

teraz jest w złobku - bez problemu poszedł :) i nie płakał...za pół godzinki po niego jade !! :-D

taki dzisiaj szał ze nie miałam czasu nawet łózka złozyc ale ze juz 12 prawie nie opłaca mi się go składć wiec dzis mamy rozgardiasz w domu :zawstydzona/y::sorry:

reklama
Doris chyba wygrałas co do długości posta ;-)
super wyszło z opieka nad Julia i rzeczywiscie w takiej sytuacji to klub malucha wogole wam nie potrzebny
u nas tez teraz słonko wyszło, a rano było pochmurno i szaro ale jak wyszlismy to okazało sie ze jest bardzo ciepło mimo niezachecajacej aury przez okno
co do snu to Jula rzeczywiscie malo spi w dzień, ale ja to mysle ze tyle snu poprostu dzieciakom musi wystarczac i juz

ironia no to fajny dzień miał Benio w pracy z tata i super ze dzis ze żłobkiem tak gładko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry