Witajcie :-)
Ja mam dziś wolne..siedzimy sobie z Julinką w domku, oglądam "Na Wspólnej" i na spacer. Nie jestem za bardzo na bieżąco ale staram się nadrabiać zaległości choc na watku glównym.
Zrezygnowaliśmy z Klubu malucha....Mama zajmuje się Julią i nawet nie musi przychodzić codziennie, bo np. w tym tyg. ja mam wolne dziś (środa), a mój M wczoraj miał wolne i ma wolne jutro więc zasadniczo Mama przyszla w poniedziałek i będzie w piątek z Julinką. I mniej wiecej tak wychodzi w każdym tygodniu :-). Żłobek nie jest potrzebny :-)
Madzioolka...kciuki za Mamę!!!!!
MamaM....u nas dziś pogoda piękna choć chlodno jest ale słoneczko świeci. Co do spania to Julia śpi bardzo mało. Ona jest wprost niezniszczalna inie wiem skąd energię bierze. Spi ostatnio mniej wiecej od 12 do 12,40 i chodzi spać ok 21, w nocy dwie pobudki i wstaje ok 8. Bardzo rzadko śpi w dzień dłużej
Ironia...ja też się dziwnie czuję jak Julii nie ma w domu. Ona to takie żywe srebro, jak jej nie ma to cicho i pusto pomimo wydobywajacej się muzy z pokoi malolatów :-)
Trasia...Ty już w 25 tc. szok! I tak malo o ciaży piszesz...przecież jak my tu wszystkie byłyśmy w 25 tc to stale o tym mówiłyśmy. Dobrze się czujesz? Mdłości już pewnie za Toba nareszcie :-). A Marysia rzeczywiście wysoka...pewnie bedzie modelką :-)
Forever....jak nastrój??? mam nadzieję, że lepiej. I poproszę wiecej zdjęć Calineczki!!!! Inapisz co laryngolog polecił na katar nowego
AgatkoR...a jak Twoja szyjka? Pamiętam, że w poprzedniej ciąży już chyba w 12 tyg była krótka. Mam nadzieję, że ta ciąża będzie piękna i bezproblemowa :-)
Saffi...ale nr z ta opiekunką!!! Dobrze, że masz inne wyjście!
Silva...ja również ostatnio rzadko piszę ale też staram się czytać w miarę możliwości
Kati...tak, przeniosłam sięi póki co jestem baaaaardzo zadowolona. I mam nadzieję, że tak zostanie :-). I oczywiście będę wpadać tutaj zawsze jak będę miała chwilę czasu
AgataR...w ciąży jest Trasia, Asinka, Majqa1, Olga i Ty. A co do imienia to jeśli męskie staropolskie to może Ignaś???
Dubeltówka...witaj
Andariel....Julia ma gluty już drugi tydzień pomimo tego, że do Klubu malucha nie chodzi od zeszłego czwartku
Asinka...kciuki za wizytę i daj nam szybko znać! A Ty juz ruchy czujesz???
Martadelka....tak jak napisalam wyżej z Klubiku zrezygnowaliśmy a co Dominiki i Damiana to tradycyjnie :-) Dominika pilnie siedzi codziennie z nosem w książkach, Damian też - tylko myśli o niebieskich migdałach
Katamisz...ale zazdroszczę Wam spotkania i tego, że tak blisko siebie mieszkacie. A co do mojej pracy to jestem zadowolona z powrotu i wczoraj już obyło się bez bólu głowy i czułam się jakbym wcale nie miała przerwy.
A gdzie reszta dziewczyn????
Moon....jak w pracy????? Odezwij się!!!!
Marta, Zołza, Aestima, Marta, Mamusia Cz, Olga, Majqa1 i reszta.....halo, halo :-)
Lecę, bo coś bardzo brzydko pachnie.....chyba Julia ma niespodziankę w pieluszce!!!