reklama

Czerwiec 2011

ironia to Benio dał czadu dzis w żłobku :-)

traschka Mati tez nalezy do tych ostroznych, jeszcze parapetu baa nawet krzesła zadnego nie zaliczył we wchodzeniu

andariel, kati Mati tez jak sie przewróci to zero płaczu, wstaje i dalej biegiem a ja sie tylko modle zeby kiedys nie padł tak ze szczeke sobie rozbije

asinka to ja chetna tak jak kati do zamiany na synów chocby na 3 dni, moja propozycja przystepniejsza ;-)

kurcze musze wziąść sie w garsc i zajrzec Matiemu w paszcze zobaczyc czy nic tam nowego nie ma...

reklama
Andariel - po prostu tam gdzie mamy abonament prywatny - a jakże ale i tak licząc, że ja mniej korzystam się opłaca - robią badania słuchu dopiero od 7 r.ż. :szok: Ortopeda tam w pakiecie.
A tak wogóle wyszło z badań krwi - pierwszych za które zapłaciłam ekstra, że Młoda nie ma alergii na mleko krowie. :eek: Zresztą tak podejrzewałam szczerze mówiąc.

Forever - wynik negatywny badań nie wyklucza alergii - szczególnie, że tylko połowa reakcji alergicznych uzależniona jest od współczynnika IgE badanego z krwi, to tak dla wiedzy ogólnej, ale oczywiście może nie być uczulona, najważniejsza Twoja obserwacja. Szymek też według badań z krwi nie jest alergikiem:)

Cześć Saffi

PS. Moje dziecko zwariowało - nie chce iść na dwór, od pół godziny namawiam!

hej
właśnie posadziliśmy klona japońskiego i mój M. stwierdził, ze teraz to tylko dom mu został do postawienia a to już pikuś ;-):-D

Ironia ooo to sie Benio pewnie za jakąś laską postawił ;-)
Mamo Matiego zazdroszczę spokojnego Mateuszka, mojego wszędzie pełno jak się z Tymkiem spotkali to myśmy nie wiedziały gdzie biec ;-) szaleni :-) tyle, ze Tymek potrafi sie sam zabawić a Mati na moment tylko :-(
Forever fajnie by było, jakby Krysia nie miałą alergii :-)
Adariel, Safi Hej
Silva mój też nie chciał jak chciałam ubrać swetr to zwiewał skubany, a teraz nie chce przyjść z powrotem i M. za nim gania ;-)

Jestem :-p
Po wizycie ok, dzidzia, niewiadomej płci nadal :-( ma 11 cm + nogi, więc ciut więcej. Zdrowa i wszystko ma na miejscu :-) Lekarka zakręcona jak ja, to 2 razy na wizycie byłam :-p bo mi L4 nie wypisała i recepty nie dała... 24.10.kolejna wizyta, później mam się zapisać na prenatalne i 29.10 idę na 4D, więc końcem miesiąca na pewno już będę znała płeć. Ruchy czuję, ale słabe jak na razie i najważniejsze zero kg w plusie :-D
Kati, MamaM nie oddam Tymka :-p bo kiedy ja wtedy będę spała :-D:rofl2::-D
Kati przeczytałam, że posadziłaś kloca :-D oj ta moja choroba :-p

Ostatnia edycja:
saffi hej

asinka super ze wszystko ok, szkoda ze jeszcze nie wiadomo czy dziewuszka czy chłopak, ale jeszcze troszke i sie dowiesz
co do Tymka to tylko o chwilowej zamianie :-) pisałyśmy, ale skoro nie to trudno :-)

kati ze spokojnością Matiego to jest tak ze zalezy od jego nastroju, czasem jest super grzeczny a czasem chodzi i szaleje i sam nie wie czego chce
a twoj M. ten pikuś (czyt. dom) zostawił sobie na sam koniec :-)

forever dobrze by było gdyby Krysia rzeczywiscie nie miała alergii

Silva wyszliscie w końcu na spacer czy nie udało ci sie namówic Szymka??

dziewczyny co za dzien ...

najpierw warge rozwalił a pozniej w domu przeciał opuszek !!! :szok::szok::szok::szok::szok:

krwi tyle w domu jakbyśmy świnie zabijali :szok::no::no::no::no:

nie moglam go złapać zeby mu zakleic palca wiec pod pache młodego i biegiem do sąsiadki - masakra jakas!

:confused2::confused2::confused2:

ironia, o matko...

a ja zdemontowałam stolik edu - młody wchodzi na niego za każdym razem gdy ja czy mąż wychodzi z pokoju - skubaniec; teraz sobie może powłazić;

wracaliśmy po ciemnicy ze spaceru, wraz z M., no i M. wjechał wózkiem w g*** psie:sorry:tak więc wózek wylądował na balkonie, a jutro za dnia czeka mnie zabawia; feeeeeee:-(

reklama
Sliva - ja czuję, że wszystko jest ok, jogurty dostaje prawie codziennie.
mama MATIEGO - to bardziej nietolerancja niż alergia była tj. co za dużo to niezdrowo
Asinka85 - jakiś dziwny ten lekarz.... :szok: Ja już w grudniu wiedziałam, że plan wykonany czyli 3 -4 miesiąc.
Andariel - a Młoda ładuje się na stolik kawowy w salonie, już raz spadła na terakotę.:eek:
A ja dokonałam pomiaru stopy i szok w trampkach - prawie 11 cm - a ja paputki a tym rozmiarze kupiłam bojąc się, że kajaki będą....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry