Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Szkoda było tylko mojego czasu na zajmowanie się sprawą. Będzie rewanż, bo mam wszystkich "moich" za sobą.
"
że wiesz - myślałaś o nas
i ciekawe że o płaszczyku teraz mowa, bo akurat dziś pierwszy raz Ninka wyszła w nim na dwór - wyglądała ślicznie; kilka pań w starszym wieku wyraziło swoją aprobatę co do ubioru małej (to tak nie chwaląc się
); w tym sezonie czapki jeszcze Ninka nie nosiła; nawet parę fotek strzeliłam (w tym również Leo w nowej czapie), ale telefonem, więc na razie chyba nie zrzucę bo bluetooth nie zainstalowany w naszym kompie;
;-) i w kwestii pajaców nie jestem starsznie wybredna
Najgorzej że Krysia miewa napady kaszlu
W poniedziałek myślę, że zdecydowanie trzeba do złobka iść. Fajnie, że czapkę dla L. masz z głowy ;-).
, postaram się przejrzeć przez weekend co na szmaty czyli dla kolezanki które mi takowe szmaty dała, co do zwrotu a co dla Jureczka ;-)Czyli jak rozumiem masz tylko te ciuszki co zwrócone ? 
Teraz wypatrzyłam b. fajne butki na Allegro z Zary, raczej eleganckie ale boję się kupić a nuż Młoda nie zaakceptuje.
Po kaloszki - zdecydowanie krótkie pojedziemy osobiście do Blue City.
u mnie to z butami dla dzieciaków najgorzej - bo raczej nigdy nie mam tak, by na każdy sezon mieć zestaw "wyjściowy" (elegantszy) i zwykły, tj. placowo-piaskownicowo-sklepowy itp. Zazwyczaj mam uniwersalne (które do elegantszych zestawów już nie bardzo, choć może bez przesady?);