kati83
Fanka BB :)
Traschka to daj przepis na kulinarny :-)
co do ubranek: śpiochów, pajacyków to ja ci je moge po prostu pożyczyć, zostawiałam właśnie takie ciuszki bo mama duzo uniseksów i chciałabym zostawić dla ew. drugiego bobo ;-) jak będzie no i przyjaciółce obiecałam ze jak będzie w ciąży to jej pożyczę (jeszcze nie jest ale pracuja nad tym ;-))
więc mogę ci je pożyczyć po prostu. Jak pojedziesz do Raciborza to wstąpisz i sobie przejrzysz - miałam dużo nowych dla Mateusza ale też dostałam ileś po kimś.
forever to miałaś szczeście -fakt, mój tato wstąpił teraz do lidla w Rybniku i sweterek mam (Mati dostanie od nich na mikołaja) ale termometrów brak :-(
dzieki za wiadomości od Madzioolki - superowe :-) dalej trzymam kciuki, zeby wszystko było ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Adariel czekam na zdj młodej damy i panicza w takim razie :-)
co do ubranek: śpiochów, pajacyków to ja ci je moge po prostu pożyczyć, zostawiałam właśnie takie ciuszki bo mama duzo uniseksów i chciałabym zostawić dla ew. drugiego bobo ;-) jak będzie no i przyjaciółce obiecałam ze jak będzie w ciąży to jej pożyczę (jeszcze nie jest ale pracuja nad tym ;-))
więc mogę ci je pożyczyć po prostu. Jak pojedziesz do Raciborza to wstąpisz i sobie przejrzysz - miałam dużo nowych dla Mateusza ale też dostałam ileś po kimś.
forever to miałaś szczeście -fakt, mój tato wstąpił teraz do lidla w Rybniku i sweterek mam (Mati dostanie od nich na mikołaja) ale termometrów brak :-(
dzieki za wiadomości od Madzioolki - superowe :-) dalej trzymam kciuki, zeby wszystko było ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Adariel czekam na zdj młodej damy i panicza w takim razie :-)
A jesli Młoda nie zaakceptuje to kto weźmie 18 ?

a wiesz, że ja nawet nie wiedziałam, że jest jeszcze soczewica żółta
wiem tylko o czerwonej, zielonej i brązowej
moja (mieszka vis a vis) zawsze gdy po coś do nas wchodzi, rzuca tekstem: o rany, na bosaka po domu??? nie zmarzną dzieciaczki??? a my generalnie boso śmigamy, dzieciaki tak samo; ostatnio zdążyłam zjechać windą na dół z wózkiem i dzieciakami, natknęłam się na p. sąsiadkę, a ta do mnie z wielkimi oczami: ale tam jest zimno - chyba nie wyjdzie pani z nim bez czapki???? dodam, że czapkę ze sobą noszę i w zależności od konieczności nakładam małemu na dworze, bo w windzie zdążyłby ją z 10 razy zedrzeć z łeptyny; noż kurde
ciekawe co sobie pomyślała usłyszawszy (od mojej gaduły Ninki, oczywiście) że Leo stłukł nochala i w szpitalu byliśmy
i kurde co to ma być - wtykanie nosa w nieswoje sprawy? jedni mają poczucie dbania o dzieci poprzez szczepienia, a inni (jak ja) poprzez dietę, spacery, nie przegrzewanie - czy to tak trudno ogarnąć?
a co do butków dla Młodej to może się wyraziłam mało precyzyjnie
Faktycznie ceny są nienormalne, ja polowałam na przeceny i na Allegro no i mi się nieco nazbierało przez to
Ja drugiego dziecka nie planuję