reklama

Czerwiec 2011

asinka, andariel, forever, traschka ja tam tylko słucham tych uwag i raczej z grzecznosci nie mówie co mysle, niech sobie gadaja, ja czy wy wiemy lepeij co lepsze dla naszych maluszków

forever aaaa teraz pojęłam o co chodziło z tymi bucikami...

asinka
oby ta lekarka nie była zawsze taka zakrecona, czasem fajnie jak jest taka luzaczka, ale po pewnym czasie to bywa meczace bo mało sie wie, a babka sama sie kreci z tym co robi i mówi
wcale nie wyszło ze napalona jestes z płcią dziecka, po prostu chce sie wiedziec i juz, ja tez chciałam jak najszybciej wiedziec czy bedzie chłopak czy dziewuszka i nawet nie pamietam w którym miesiacu sie dowiedziałam...

reklama
forever jakaś bardzo potrzebująca nie jestem, myslę że przy odpowiednim gospodarowaniu pieniążkami dam radę wszystko kupić, i zrobię to bardzo chętnie:) pomyślałam tylko, że wiele z was skarżyło się swego czasu że ciężko sprzedać coś na allegro bo tam taki ogrom ofert. A ja chętnie odkupię, wolę dać zarobić znajomemu:) Choć ceny na allegro też czasami nie wiadomo skąd wzięte, ludzie sprzedają czasem uzywane drożej niż w sklepie:-D

Asinka a ja mam jeszce trochę luteiny, chcesz? Może w ogóle się spotkamy na jakiś spacer, co?

andariel widzę, że wasza scenka z windy wyjęta żywcem z mojego dzisiejszego spotkania na schodach...A najgorsza jest u nas babka sprzątająca korytarz. Jakoś strasznie często jest. Niby fajnie, bo czysto, ale jak ją widzę to mam gulę w gardle. Ona zawsze ma jakiś komentarz, zaczynając od pierwszej ciąży "ale kota to ja bym się w ciąży pozbyła!" itp.

mamoM moja Marysia też zahartowana, dzielny mąż biegał na spacery przy kazdej pogodzie Ostatnio w deszczu chodzą pograć w piłkę na podcieniach na starym rynku:) Zahartowanie tylko dzięki niemu, bo ja przy takiej pogodzie sie w domu nie ruszę za nic! Zresztą to nie te czasy, że Marysia spała w wózku a folia jej nie rpzeszkadzała. Teraz dobitnie wyraża swoje niezadowolenie z przykrycia plastikiem.
ja długo ignorowałam wszystkie teksty, ale przestałam już dawno. Za dużo ich było, b słysze je codziennie.

asinka - zakręceni pani dr przybrało materialny wymiar... różnica spora w kasie, kurcze...

a mnie oświeciło, że nie potrzebuje bluetootha do zgrania fotek, że jakiś kabelek przecież mam:) tak więc zostawiam parę fotek (nie wrzucam na zdjęciowy, bo to takie pseudo-fotki, kom.robione):

Ninka z bukietem.jpgninka.jpgdzieciaki.jpgdzieciaki1.jpgdzieciaki2.jpgLeo i liście.jpg

asinka przyszły tydzień, ale nie wiem który dzień. Zobaczymy jaka pogoda będzie, co? Ja znowu mam zakręcony weekend, jutro próba w tychach i Katowicach, w sobotę cały dzień na warsztatach w Częstochowie, w niedzielę rano koncert w Katowicach, kolejna próba i koncert w Tychach... już widzę siebie w niedzielę wieczorem...

andariel ale Ninka jest śliczna! E tym płaszczyku bombowo! No i ona już taka duża dziewczynka... Leoś z liśćmi - bomba!

Andariel - "Butelki zwrotne" też mi się podobały :tak: Ninka modelka :szok:/ Tylko fakt, że Twoja Siostra ma córeczkę powstrzymuje mnie przed złożeniem propozycji odkupienia zestawu płaszczyk + kaloszki jak Właścicielka wyrośnie.
Traschka - masz rację, zawsze się można też wymienić :tak: Ja powiem szczerze wolę kupować używki albo w lumpku albo po znajomych, bo z tym co się dostanie z Allegro może być różnie, no i zdecydowanie nie tanio czasem a do tego przesyłka :no:
Asinka85 - oj coś mi nie przypadła do gustu ta Twoja Pani Dr :no: Ja podobnie zakręcona - w Lidlu była promocyjna i to mocno woda Nestle Aquarele, wróciłam się specjalnie po koszyk i.... zapomniałam :zawstydzona/y:

Trasia może być przyszły tydzień. A Tobie pasuje do południa czy po południu?? Współczuję weekendu :-(
Forever babka nie jest zła... Każdy może mieć zły dzień, a ja chyba Jej pomogłam swoim roztrzepaniem, bo oczywiście "sto pytań do..." :-p następnym razem spiszę sobie wszystko na kartce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry