mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
asinka, andariel, forever, traschka ja tam tylko słucham tych uwag i raczej z grzecznosci nie mówie co mysle, niech sobie gadaja, ja czy wy wiemy lepeij co lepsze dla naszych maluszków
forever aaaa teraz pojęłam o co chodziło z tymi bucikami...
asinka oby ta lekarka nie była zawsze taka zakrecona, czasem fajnie jak jest taka luzaczka, ale po pewnym czasie to bywa meczace bo mało sie wie, a babka sama sie kreci z tym co robi i mówi
wcale nie wyszło ze napalona jestes z płcią dziecka, po prostu chce sie wiedziec i juz, ja tez chciałam jak najszybciej wiedziec czy bedzie chłopak czy dziewuszka i nawet nie pamietam w którym miesiacu sie dowiedziałam...
forever aaaa teraz pojęłam o co chodziło z tymi bucikami...
asinka oby ta lekarka nie była zawsze taka zakrecona, czasem fajnie jak jest taka luzaczka, ale po pewnym czasie to bywa meczace bo mało sie wie, a babka sama sie kreci z tym co robi i mówi
wcale nie wyszło ze napalona jestes z płcią dziecka, po prostu chce sie wiedziec i juz, ja tez chciałam jak najszybciej wiedziec czy bedzie chłopak czy dziewuszka i nawet nie pamietam w którym miesiacu sie dowiedziałam...

Ninka modelka
/ Tylko fakt, że Twoja Siostra ma córeczkę powstrzymuje mnie przed złożeniem propozycji odkupienia zestawu płaszczyk + kaloszki jak Właścicielka wyrośnie.

następnym razem spiszę sobie wszystko na kartce.