reklama

Czerwiec 2011

martuś - no widzisz wszystko sie ułożyło ! no i w katolickiej szkole nie powinno byc takiego wyscigu szczurow ;-)

ja dzis w domku siedze, beni odwieziony pozneij go michał z szefową podrzuci do domu :) :-p

@ mnie dobija auu:baffled: a roboty huk ! :blink:

reklama
kati, forever hej

asinka ja bym sie kładła spac na twoim miejscu :-)
co do imienia to napewno dojdziecie do porozumienia, a Sz. jakie ma opcje dla dziewczynki?
myslałąm ze jestes na wychowawczym, tez dziwnie ze nie przedłuzyli ci umowy przeciez i tak praktycznie nic ich to nie kosztuje (chyba sie nie myle...) a to byłby tylko dobry gest w twoja strone-ciąglosc pracy, ale dobrze ze wyszło z praca u taty to masz świadczenia i kaske masz...
ciekawa jestem co bedzie u mnie we wrzesniu 2013 bo konczy mi sie umowa...

Doris zdrówka dla Julki, no i wpadaj i pisz, w niedziele nadrobisz to pewnie mega post bedzie :-)

marta wazne ze jestes zadowolona i juz lepiej u ciebie, napisze w imieniu reszty (mam nadzieje ze reszta dziewczyn sie zgodzi) ze mozesz nas zadreczać, zawsze kazda napisze miłe słowo i lepszy nastrój od razu jest :-)

MamaM na pewno położę się spać jak mój mały terrorysta pójdzie spać :-) a co imienia, to Sz.nie ma żadnej propozycji, bo On twierdzi, że syn będzie :-p także jak się okażę, że to córka, to będzie "wojna" :-D a ja 50 zł wygram :-D
Ja się cieszę, że tak z pracą wyszło.

asinka - imię Nina - jak dla mnie - jest najpiekniejsze:zawstydzona/y: no i jeszcze Ania:-phahaha...

już wiem skąd ta drobna wysypka u Ninki - głupia matka zignorowała fakt, że dziecko już kiedyś tak reagowało na wit.C, a podaję jej od kilku dni; czas odstawić zbędne suplementy, najwyraźniej:tak:

jestem coraz bliższa decyzji o oddaniu mojego kota, dziewczyny nie wytrzymuje z tym idiotą. Wiem, że zwierzę to nie zabawka, ale kurna skoro już nie musze wstawać do Marysi to dlaczego musze wstawać do kota?? Od 2 w nocy kretyn drapie meble bo chce żarcie. Jak dostanie to sra i przekopuje żwirek tak głosno, że nie da się spać. Kibel jest obok pokoju Marysi więc ją budzi. Dostaję szału! i jeszcze kretynka nie chce sie dac pogłaskać, ani na rece. Tylko leżeć i żreć. Marysia się do niej tuli, głaszcze, całuje, rzuca jej zabawki a ta odchodzi. No co za zwierzę!!!Naprawdę gdybym znalazła dla niej dobry dom to bym ją oddała, nie wyobrażam sobie drugiego malucha w naszym pokoju i kota, który co noc wszystko demoluje. Straszna jestem:-(

powiem wam, że mój Marcin jest naprawdę super. W zeszły weekend byłam w Gdańsku i teraz tak mi się ułożył weekend, że od dzisiaj do niedzieli jestem cały czas w rozjazdach Katowice - Częstochowa. I już byłam przerażona ile wydam na paliwo. A Marcin mi mówi, że szkoda czasu na powrót do Bielska skoro mam do północy próby a rano mam być w Częstochowie. Musiałabym wracać 60km do domu i jutro wrócić tą samą trasą i jechać dalej. Powiedział, że im z Marysią było bardzo miło u teściów w zeszły weekend i chętnie to powtórzą a ja mam zostać na noc u kolezanki w Katowicach. Sam powiedział zebym to wykorzystała i poszła na imprezę, szkoda że piwka nie wypiję! Troszkę mi smutno, że znowu nie będę dwie doby widzieć Marysi ale perspektywa dwóch wieczornych imprez u kolezanki jest niezwykle kusząca:)

andariel u nas byłaby Ania gdyby nie siusiaczek:)

Asinka Ninka piekne! Julian jak dla mnie zdecydowanie na nie więc musi być dziewczynka!
Marysia wstała o 6, zwykle przed 7 wstaje więc proszę publicznie nie narzekać!

marta brawo! Wielkie gratulacje!

Doris witaj!

Ironia Benio dziś do 14? Przynajmniej odsapniesz bez niego przy @. Praca pracą, ale gonitwa za dziećmi wykańcza totalnie!

mamoM
ja nawet nie wiem gdzie mam latarkę, chyba świeciłabym komórką!U nas też była wielka burza z deszczem i piorunami, ale uwielbam taką pogodę:)

kati ja wyłączam lapka z prądu i piszę dalej:tak:

forever miłego dnia!

oj tak trasia :) ...M do mnie dzwonił ze jedzie juz po benia bo skonczył wczesniej i albo odda mi auto i ja bede musiała jechac albo mi go przywiezie :)

to juz wole Benia w domu bo normalnie tak mnie brzuch boli że szok :dry:

ogarnełam domek, prace i nie za bardzo opłaca brac mi sie za teksty do korekty bo zaraz beni przyjdzie a muszę się do tego skupić :sorry2: wiec lece na tv na sekundke a pozniej do zabawy z synkiem :-D:-D

w ogole to zaliłam wam sie ze mlody nie je : a wczoraj w przeciagu godziny zjadł :

- cały jogurt
- duza kanapke z masłem
- 15 chrupków
- 320 ml kaszki

i jeszcze 2 razy w nocy sie budził na mleko w sumie zjadł 520 ml mleka !! :szok::szok::szok::szok:

asinka - imię Nina - jak dla mnie - jest najpiekniejsze:zawstydzona/y: no i jeszcze Ania:-phahaha...

andariel dla mnie imie Nina raczej obojętne, ale troche mam do niego uraz, w pracy gdzie pracowąłam do ciąży jedna stara baba miała wnuczke własnie Nine na którą mówiła zdrobniale "Ninusia" (miała jeszcze wnuczke Lene jej zdrobnienie "Lenusia" i Igę zdrobnienie "Igusia")i codziennie były historie, ze Ninusia to, Ninusia tamto, ze Ninusia to najlepsza i najmądrzejsza a ta Ninusia miała 2 lata wtedy... o pozostałych tez były historei czego to one nie potrafia a one wtedy nawet chodzic nie potrafiły, wiec szlag mnie jasny trafaił jak miałam iśc do pracy i wysłuchiwac tych jej historii i zdrobnień...

traschka
a nie bedzie ci zal kota, długo jest u was?
no powiem ci ze ten twój Marcin to naprawde super, ale wiadomo musi dbac o zonke :-)
a tak serio to fajne zachowanie, potrafi sie postawic w sytuacji gdy tyle drogi by cie czekało

asinka niech twój Sz. nie fika, napewno bedzie dziewuszka, wygrasz 50zł i bedzie Nina tak jak chcesz, poza tym musicie miec równowagę płci w rodzinie, a nie przewage chłopaków :-)

edit
ironia to poszalał Benio z jedzeniem, pewnie nadrabia czas kiedy nie jadł i tyle...

reklama
mamoM szczerze, w ogóle mi nie żal tego kota:baffled: nawet mnie to trochę przeraża, ten mój brak empatii. Ale wiesz, ja mam wrażenie, że ona nam ciągle robi na złość i czasem sobie myślę, że lepiej by jej było u kogoś innego, rpzy domu z ogrodem. Może jakby się wyszalała na podwórku to byłaby lepsza, bo ona tylko w mieszkaniu siedzi.

forever wysłałam ci maila:)

Ironia haha, to ja jestem naprawdę straszna, bo ja tyle Marysi bym nie dała:-D ona ostatnio pięknie je. Wcześniej zjadała 120-150ml kaszki a ostatnio 210. Obiady wielkie w całośći (wczoraj chyba 300g kremu z dyni).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry