hej
dziś jest dzień jęcząco - kwekający :-( mam dość.....
ja chce do pracy.... żartowałam ;-)
wiecie co pisałam wczoraj, ze mam ten sweterek bo tata mi go kupił w lidlu dla Mateusza - no i kupił - RÓŻOWY!!! bo innych w tym rozmiarze nie było

no i co ja miałąm mu powiedzieć... powiedziałam że dziekuje i zapłacę i dam mojej chrześnicy,
chyba że któraś z was chce?
Traschka no ja widziałam na własne oczy jak babka robiła zakupy w coccodrillo za 280 zł i sprzedawczynie prosiły aby coś dobrała bo karta stałego klienta od 300 zł jest a ona u nich zawsze robi takie duże zakupy i szkoda aby nie miałą wkońcu tej karty

a ja płaciłam za body za 17 zł z trzeciej przeceny i wcale nie wydawały mi sie tanie
Mamo Matiego ja na szczęście nie mam takich komentarzy od sąsiadów a tobie współczuje
Adariel jakie suuuper zdjęcia :-) A Ninka taka elegantka - mała śliczna modelka :-) Leo ma superową czapkę
Martuś pisz jak znajdziesz czas, posłuchamy
Mamo Matiego a Ty gdzie pracowałaś przed ciążą?
Doris hej z twojego postu wyczytuje, ześ zadowolona :-) i tak trzymaj :-)
Asinka mi Nina też sie bardzo podoba, miałam moją ukochaną babcię Janinę więc takie imię dla dziewczynki też bym brała pod uwagę ;-) Julian jak dla mnie odpada ale jak wam sie podoba :-)
Ironia współczuje@ ja mam za tydzień dostać i na samą myśl

no to Benio nadrabia a moze rośnie gwałtownie? ja to zaobserwowałam u Matiego jak dużo sie budzi i dużo generalnie je to albo urósł albo ząb mu wyszedł ;-)
Traschka ja chciałam ale mam starą baterię i lapek działa max 10 minut bez kabla a M. musiał posłać e-maila więc wykorzystał czas na maxa

musimy kupić nową baterię, ale zawsze kasa na co innego sie wyda...
Ja za kotami nie przepadam, owszem na podwórku kot tak ale nie w domu/mieszkaniu ale jestem za to wielka psiara
Mamo Matiego ja bym chyba też "żygała" takimi opowieściami, moja mama ma taką szefową bleeeee, u nich króluje słowo "idealne"
To masz fajnego pomocnika, mój mi dziś asystował przy zupie... masakra zamiast godzine robiłam ją dwie!!! ale nie było chwilami stękania.