reklama

Czerwiec 2011

ale tu pustki dziś....

wiec wpadłam sie tylko odmeldowac i życzyć dobrej nocy :)
uciekam spać

ale u nas strasznie wieje, nie nawidze takich wiatrów :no: bo zawsze sie boje oby nic złego nie narobiły...

reklama
Wy pouciekałyście, a ja się witam!
Ale miałam dzisiaj roboty... Od 17.30 zrobiłam kumplowi ciasto, ten jabłecznik na zimno, bo Jego mama ma jutro urodziny, bigos na obiad, 2 pizze na kolacje, bo koledzy przyszli, Sz. zamarynował mięso na jutro. Jeszcze tylko została mi sałatka, ale to jutro i sprzątanie :dry:
Tymek w ogóle zasnął u kumpla na rękach, tak po prostu bez niczego :-) A ja się nie raz męczę, żeby On zasnął :-D

A ja witam się szybciutko z Wami bo po 3 dniach (12-tek i 13-tce) mam weekend wolny i zamierzam się byczyć:-)Tylko skrótowo bo nie jestem w stanie Wam wszystkim odpisać.

Przede wszystkim super wieści od Madzioolki!!Strasznie fajnie:tak:

Dziewczynki Wszystkim miłego weekendu!!

Pewnie będzie tu cicho jak co weekend :-) więc chociaż mało nadrabiania pózniej do czytania;-)

i ja sie odmeldowuje :)

jutro w planach rano targ, pozniej parada szwejków na rynku :) moze maczanka krakowska u gesslera na obiad i spacerek :)

muszę wpaść koło ASP do plastycznego po pędzle gąbkowe dla Beniutka do żłobka :-)

w ogóle dostałam wyprawkę plastyczna i musialam kupic:

blok rysunkowy
blok techniczny biały
techniczny kolorowy
kolorowanke
klej
teczke
i pędzle gąbkowe

powariowali normalnie :-D:-D

Asia - Ty jakiś szatan kulinarny jesteś! Ciasta, pizza, zakwasy, żury, dziewczyno szacun!

A tak w ogóle to się witam i żegnam jednocześnie, kupę roboty miałam więc nie zaglądałam...

Marta - gratuluję pracy:) i cieszę się, że taki pozytyw z Ciebie bije!

heja
ja padam n a pyszczek:baffled: weny do pisania brak ale to muszę napisać:
Madzioolka tak się cieszę!!! niech teraz Twoja Mama szybko dochodzi do siebie po operacji i wraca do domku, zdrówka dla Niej!!! (forever dzięki:tak:)
marta gratulacje!!! co za wiadomość - no to teraz może być już tylko lepiej, skoro masz takiego powera i pozytywną energię, trzeba to dobrze spożytkować:tak: kiedy zaczynasz?
andariel popełniłam dziś Twoją zupę - kartoflankę i nie uwierzysz - ale mi wyszła:-p;-) po prostu pyszna:tak: jestem ciekawa czy mojej Emi jutro zasmakuje...? niech no tylko gadzina nie będzie chciała jeść!:-p także bezczelnie proszę o więcej sprawdzonych przepisów:cool2: a podaj raz jeszcze tą stronkę z przepisami:tak: merci:tak:

asinka - szalejesz:szok:ja się ograniczam do rozmrożenia czegoś, co M. zrobił w ubiegły weekend i tyle:zawstydzona/y:i nie chce mi się nawet do tego obrać pyrek czy ryżu przygotować:zawstydzona/y: nygus jestem ostatnio okrutny; jedynie dzieciakom zupy gotuję co 2-3 dni...

Leo nie śpi jeszcze:baffled: - usnął mi dziś dopiero na spacerze przed 16, wstał jak młody bóg po 18 i teraz daje czadu; gdyby nie jego niezaprzeczalny urok osobisty, to wióry by leciały (albo przynajmniej soczyste kur**);-)

reklama
andariel popełniłam dziś Twoją zupę - kartoflankę i nie uwierzysz - ale mi wyszła:-p;-) po prostu pyszna:tak: jestem ciekawa czy mojej Emi jutro zasmakuje...? niech no tylko gadzina nie będzie chciała jeść!:-p także bezczelnie proszę o więcej sprawdzonych przepisów:cool2: a podaj raz jeszcze tą stronkę z przepisami:tak: merci:tak:
ale się cieszę!:-):tak:tylko nie wiem o jakiej stronce piszesz:zawstydzona/y:podawałam jakąś??? naprawdę nie kojarzę:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry