reklama

Czerwiec 2011

ha ha ha... martadelko:rofl2: wybaczam Ci, wszak jam z homo sapiens, tyś z... człowiekowatych (boś małpa):rofl2:
przepis zamieściłam - i jak słusznie zauważyłaś - jest bezpieczny, bo skopiowany;-) nie dopuściłam się żadnej redakcji materiału;-)

reklama
katamisz to raczej Ty masz wybaczone, andariel świadomie nie pójdzie zmyć make up'u:-D
andariel wiedziałam, że nie podarujesz sobie tej małpy:-p choć chyba muszę zbastować moje uszczypliwości, bo jeszcze ta małpa przylgnie do mnie:sorry2:

hihihi... martadelko, teraz kombinuj jak tu się pozbyć ksywy:cool2:
żartuję oczywiście - sama się prosiłaś, to małpą rzuciłam, ale przecie powszechnie wiadomo (na forum), żeś Ty żadna małpa:tak:
kat - no wyobrażam sobie:-Di pewnie miałaś "efekt pandy" na obliczu:-Da słuchaj, nie dało się tego jakoś tak, wiesz, zliftingować, podrasować, żeby nie zmywać i malować na nowo (ile zbędnych czynności!), tylko po prostu poprawić niedoskonałości poczynione podczas nocy?;-)

hihihi... martadelko, teraz kombinuj jak tu się pozbyć ksywy:cool2:
żartuję oczywiście - sama się prosiłaś, to małpą rzuciłam, ale przecie powszechnie wiadomo (na forum), żeś Ty żadna małpa:tak:
kat - no wyobrażam sobie:-Di pewnie miałaś "efekt pandy" na obliczu:-Da słuchaj, nie dało się tego jakoś tak, wiesz, zliftingować, podrasować, żeby nie zmywać i malować na nowo (ile zbędnych czynności!), tylko po prostu poprawić niedoskonałości poczynione podczas nocy?;-)

andariel uwielbiam Cię!!! :-D:-D:-D "efekt pandy" no nie mogę!!Nie wpadłabym na takie skojarzenie normalnie!!:-DAle masz rację oczy miałam jak Wielka Panda:cool: tragedia.Co do liftingu i retuszowania z rana byłoby z tym jeszcze więcej roboty bo same zniszczenia po nocy :-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry