reklama

Czerwiec 2011

andariel Leo nie spi??O kurna!!To Ci chłopaczyna da się może wyspać do 9-tej co :-)??Kurcze dobrze ,że moja gadzi:blink: śpi bo padam na twarz po pracy i nie dałabym rady jeszcze teraz z nią siedzieć po nocy.

A wiecie jak wczoraj się urządziłam??!! Opowiadałam już Martadelce.Skończyłam pracę po 20-tej i z językiem na kolanach do domu bo mój D w tygodniu na siłownię lata wieczorami.Gracka wykąpana czekała już na mnie więc ja tyle co weszłam i umyłam ręce i pobiegłam przywitać się z Igorem i do Gracji pod kołdrę.Postanowiłam nie zasnąć ale jak to niestety czasem u mnie bywa- jednak usnęło mi się.Obudziły mnie Gracki pojękiwania po 5,30 na mleko i o tej też godzinie poszłam zmyć makijaż, umyć się ,rozebrać z pracy z dnia poprzedniego...jednym słowem MASAKRA!!:baffled::baffled::baffled:

reklama
hej hej drogie Panie,

ja nie ogarniam po prostu głównego :( podczytuję z doskoku, ale u mnie nawet jak mało piszecie to i tak dużo ;)

także Madzioolka strasznie się cieszę!!! ale super, teraz to tylko kwestia czasu i mama wróci w pełni do sił :) dalej trzymam kciuki i czekamy na więcej wiadomości!

marta gratulacje! ale fajnie :) dobre wiadomości akurat na życiowym zakręcie :) to ile h będziesz miała? no i co z małym? odezwij się czasem :)

i tak ogólnie, miłego wieczorku kobitki :*

Leo nie śpi jeszcze:baffled: - usnął mi dziś dopiero na spacerze przed 16, wstał jak młody bóg po 18 i teraz daje czadu; gdyby nie jego niezaprzeczalny urok osobisty, to wióry by leciały (albo przynajmniej soczyste kur**);-)

buahahahahaha
a tak na poważnie, moja ostatnio też jakoś przed 16 zasneła ale nie miałam skrupułów i i 1,5godz snu ja obudziłam:sorry2: dziś poszła spać o 22 - ledwo ja oczy patrzyłam...
no wydawało mi się, że dawałaś linka (chyba kati się pytała), albo ja coś znowu pochrzaniłam:sorry2: ale jakbys znalazła wolną chwilę w niedalekiej przyszłości i wrzuciła jeszcze jakiś przepis dla niezbyt lotnej kulinarnie koleżanki z forum (czy dla mnie:-D) to się nie obrażę:tak::tak::tak:

katamisz - jestem absolutnie przekonana o tym, że Leo nie pośpi dłużej, jak do 7 - taki typ:cool:i będę absolutnie ukontentowana, jeśli zechce w swej łaskawości nie obudzić się o 5:30, jak to ostatnio praktykuje...
współczuję Ci zmęczenia i zasypiania z Gracką - mój M. miał dokładnie tak samo z Ninką (bo ja już wtedy na wychowawczym byłam); no ale zmobilizowałam chłopinę do zmian w momencie, kiedy to Nina nie chciała już wcale sama zasypiać - bo M. musiał leżeć z nią, oczywiście zasypiał - bez sensu;

a pewnie, że wrzucę, martadelko:tak:tylko już pewnie w niedzielę (bo dziś ledwo na oczy widzę, a zaraz jeszcze się browarkiem dobiję), jutro zaś chyba z rana lumpeks nawiedzę (wszystko przez kati) - no chyba że po dzisiejszym melanżu (buahahaha - melanż na wychowawczym, doooobre) będę miała kaca:confused:, potem rzucę się w wir przygotowań do powitania gości (moja psiapsióła z mężem są w stolicy i podjadą do nas), no a potem goście;

andariel no ależ oczywiście - napisałam w wolnej chwili więc cierpliwie poczekam:tak: aha i napisałaś (przy tej kartoflance) że mozna dorzucić jeszcze dyni - ile jej wrzucasz?:-) oj to aktywny dzień jutro masz, tym bardziej nie schlej się Matko Na Wychowawczym:-D

dyni niewiele - bo jak wrzucisz dużo, to jednak zmieni smak (a dynia dość mdła jest); przypomniało mi się - mam 5p przepis na dyniową właśnie - taki łatwy do skopiowania bo komuś niedawno wysyłałam) - to zaraz na kulinarnym będzie!

oj, coś czuję działanie grawitacji w kończynach - chyba spocznę dziś w pieleszach sposobem katamisz - w make-up`ie:-p

reklama
dyni niewiele - bo jak wrzucisz dużo, to jednak zmieni smak (a dynia dość mdła jest); przypomniało mi się - mam 5p przepis na dyniową właśnie - taki łatwy do skopiowania bo komuś niedawno wysyłałam) - to zaraz na kulinarnym będzie!

oj, coś czuję działanie grawitacji w kończynach - chyba spocznę dziś w pieleszach sposobem katamisz - w make-up`ie:-p

Heh Ty chociaż masz mocne argumenty nie to co ja...:-pJakbym się spiła byłoby wybaczone ,że poszłam spać nie umyta a tak to wstyd:cool2: podwójny w dodatku!Ni dość ,że poszła uspać dziecko to jeszcze brudna!! heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry