reklama

Czerwiec 2011

reklama
andariel nie uwierzysz: poszłam zmyć makijaż:-D:-D:-D co by nie wygladać jak katamisz:-p a tak na poważnie dziewczyny: dzięki za poprawę humoru, jesteście genialne:-)
dyniówki nie przepisuję, idę na łatwiznę i w pracy sobie druknę:-p kartoflanka już leży u mnie w kuchennej szufladzie:-)

i znów zostałam sama... no cóż, desperados dopity (zaczynam bekać jak chłop po kartoflach:zawstydzona/y:), grawitacja chyba działa, coś lata wokół głowy, chyba czas i mnie udać się na spoczynek...

reklama
witam porannie

widze ze tu wczoraj wielki ruch był, a ja poszłam spac bo myslałam ze nic sie dziac nie bedzie...
a tu wielkie dyskusje makijażowo-nocno-ksywkowe i jeszcze z przepisami w tle, no ładnie, ładnie kobietki :-)

my pospali dzis troche dłuzej ale tylko o 45 minut, choc dobre i to, bo oczywiscie u nas co noc pobudka w okolicy 2 czy 3 przytulanie z mamusia i Mati dalej śpi
ja juz nie wiem czemu on sie tak przebudza :confused:

a dzis przyjedzie G. i bedzie siedział z Matim a ja mykne na zakupki i moze kupie sobie cos na jesień (botki i płaszczyk) bo juz kurcze wstyd wychodzic na spacer w letniej odziezy :sorry2:

także miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry