reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry:)

Widzę, że besiadowałyście wczoraj do nocy;)

MamaM
- hej:) i miłego rodzinnego dnia i udanych zakupów:)

A Szymek spał dzisiaj do 9:00 od wczoraj od 20:00, bez pobudki żadnej!

My dziś nic nie planujemy szczególnie. Będziemy leniuchować rodzinnie:)

Miłego dnia wszystkim!

reklama
hej
no i ładnie tak... pogadychy nocne bezemnie :no:
a myśmy wczoraj oglądali "The Beach" z Di Caprio - dziwny film!
Dzisiaj jedziemy na grilla do Asinki :-)
także sprzątanko rano a po południu na klachy :-)

Hejka!!
My na nogach od 8.30. Śniadanie zaliczone, Tymek pięknie się bawi, a ja daje jeszcze Sz.pospać, ale tylko chwilę, bo trzeba sprzątać :dry: Masakra!! Dobrze, że uwinęłam się z większością wczoraj, bo dzisiaj bym nie dała rady :-p a tak to zaraz sałatkę zrobię i koniec pichcenia.
Kati już nie mogę się doczekać :-) Oczywiście liczę na to, że weźmiecie aparat :-D
A tu w nocy takie wesołe rozmowy się odbyły :-D

Miłego dnia Dziewuszki życzę!!!!

wwariatki - !! zamiast spac to wypisuja głupoty :D

asinka ale wam zazdroszcze grilla !

my dzis idziemy na parade szwejka :-D:-D dopiero ogarnelam to towarzystwo eh...zbieraja sie jak jakieś pindeczki :wściekła/y:

jak juz wszyscy ubrani to benkowi sie przypomina ze chce mleko :eek: a jak zje mleko to michałowi sie bluzka pobrudzila i tak w kółko od 8 sie zbieramy 1!! :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba tylko ja jestem prawdziwym chlopem w tym domu...wstaje myje sie i wychodze cholera.. :eek::eek:

wwariatki - !! zamiast spac to wypisuja głupoty :D

asinka ale wam zazdroszcze grilla !

my dzis idziemy na parade szwejka :-D:-D dopiero ogarnelam to towarzystwo eh...zbieraja sie jak jakieś pindeczki :wściekła/y:

jak juz wszyscy ubrani to benkowi sie przypomina ze chce mleko :eek: a jak zje mleko to michałowi sie bluzka pobrudzila i tak w kółko od 8 sie zbieramy 1!! :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba tylko ja jestem prawdziwym chlopem w tym domu...wstaje myje sie i wychodze cholera..
:eek::eek:

hahahahahahahah padłam leże i kwicze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

na studiach to koleżanka Aga miałą jaja i nosiła spodnie choć mieszkał z nami facet ;-)

Ale żeście poszalały wieczorem :-D Ja po łyku piwa zasnęła i się byczyłam w łóżku do 10 - Młoda u Babci. Mam bardzo ambitny plan na dziś - porządkowo - zawodowy ( ale sępy oczywiście piszą :wściekła/y: dzwonią :wściekła/y::wściekła/y:) jutro odbieram Młodą ok. 12, spacer z koleżanką, cmentarz jeśli będzie pogoda i zakup kaloszków. Wczoraj szybkie zakupy pod kątem przesadzania kwiatów przez opiekunkę i środków czystości.
Kati83, Asinka85 - miłego grillowania
Andariel - zerknęłam na przepis na dyniową - zdecydowanie dla Matek na Wychowawczym :tak:
Katamisz - może jakieś poranne foto z wczorajszym makijażem :-p A tak w tym temacie Andariel to ja to bym się nie malowała zbytnio na spacer, albo i wogóle. Do roboty to co innego, aby ludzi nie wypłoszyć :tak:

hej hej:-)
forever ja się "zbytnio" też nie maluję, ale jednak choćby podkład zmyć trzeba (z moja cerą naczynkową bez podkładu kiepsko); a czy zupa dla niepracujących - też nie sądzę - i tak jak gotujesz zupę na wywarze (chyba że nie), to trzeba czasu trochę poświęcić; a tu tylko kolejności pilnujesz - można zrobić np. jednego dnia sam wywar, a następnego dodać warzywka;
ale Ci dobrze z tym spaniem do 10...
a jak zdrówko Twoje i Calineczki?

asinka, kati - wyżerki zatem życzę! a co planujecie grillować?

ironia - ja też niestety z tych co to się raczej guzdrzą:zawstydzona/y:

wczorajszy desperados mnie konkretnie rozłożył, już w łóżku kręciło mi się w głowie; no ale dobrze wchodziło w towarzystwie ciotek z bb:-D
w nocy Leo zrobił oczywiście pobudkę, tym razem rozdarł się okrutnie, bo zanim M. zwlókł swe zwłoki z łóżka, trochę to zajęło (ja nawet nie miałam zamiaru wstawać - nie było opcji);

to miłego weekendu!

Andariel - ze mnie żadna kucharka, teraz gotuje opiekunka z czego się niezwykle cieszę :tak: Ja bym musiała cały czas nad tą zupą stać, aby się woda nie wygotowała, nie przypaliło, kot nie wyżar mięsa itp.
Młoda zaglucona cały czas i na dodatek kaszląca od tego ale w myśl teorii laryngologa, że to odzębowe idziemy w poniedziałek do żłobka. Ja co rano czuję gardło, ale jutro na basen już chyba pójdę, bo mi brakuje :dry:
Przyłączam się do kółka guzdrał. Poranne wyjście i jeszcze zabranie Młodej do żłobka o jakiejś ludzkiej porze to dla mnie tragedia :sorry:
A co do make - up'u to są takie kremy koloryzujące - nawilżają i trochę niwelują różne nieporządane kolory na twarzy - mam to samo. A z poważniejszych rzeczy - zielona baza pod makijaż.

reklama
Forever fajnie masz taki spokój od czasu do czasu :tak:a zamiast pracować to siedzisz na bb:-D ale ja robie to samo :-D
Adariel ja zawsze jak gdzieś wychodzę "na wieś" to robię leciutki makijaż bo te babska to gadać umieją najlepiej:no:, jak jade do rodziców to sie nie maluje bo po co. A co sie Leosiowi stało że tak płakał?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry