Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do bazy zielonej to na szczęście nie potrzebuję aż tak się maskować - wystarczy sama warstwa podkładu
no i im mniej, tym lepiej - nie wiem jak można codziennie wklepywać najpierw krem, potem bazę pod podklad, potem podklad, potem puder właściwy, a gdzie jeszcze oczy i to co wokół nich - cienie, powieki, wory... nie dla mnie taka zabawa, zdecydowanie;
a najlepsze, że juz wiele lat temu na zachodzie doszli do wniosków, że taka forma obniża wydajność pracy, a mimo to u nas nadal jest to jakimś pożądanym wyznacznikiem...luksusu? nowoczesności? w d** mam taki luksus... krakowskie klimaty - kominek? dywan? az sielankowo zabrzmiały! fajnie, że zaglądasz, biedna Maja - a dlaczego taką akcję odstawiła wiadomo?
przyznam, że tą dyniową to raz tylko robiłam, raczej gotuję na bazie tej kartoflanki dodając różne warzywa w sezonie - np. brokuł, kalarepkę itp.; no i krupnik u nas dość często; grochówka też fajna wychodzi;
oczywiście widziała w W-wie więcej, niż my z M.przez tyle lat mieszkania w stolicy
no a odkąd są dzieciaki to już w ogóle lipa z organizacją, by coś konkretnie zobaczyć, zwiedzić... ech:/
a rozwijać sie towarzysko na inne forumowiczki to my chętne :-)
ja mam 2 koleżanki w biurze i jak do każdej przyjdzie petent to mozna zwariować...
cwaniak mały a jak go spowrotem chce do łóżeczka dać (za szybko bo jeszcze dobrze nie śpi) to powtórka z rozrywki...masakra

Co do zwiedzenia to niedługo będzie okazja zacząć od zera aby wszystko dzieciakom pokazać - jak tak planuję z Młodą - czytałam właśnie artykuł na necie, że niektóre dzieci z praskiego tzw. trójkąta bermudzkiego nie były po tej stronie Wisły -
( dla niezorientowanych na lewobrzeżnej zachodniej stronie stolicy jest Śródmieście i tzw. lepsze dzielnice - poza pewnymi enklawami - a po prawo Praga - jako, że była mało zniszczona podczas wojny czynszowe, nieremontowane od dziesiątków lat kamienice z minimalnymi wygodami i tzw. elementem ).
Co do fotek chce wreszcie coś wywołać bo nie mam żadnej odbitki nie licząc zawiadomienia o narodzinach i zaproszenia na chrzesta - album od zera a raczej od -9, chrzest, roczek itp. itd.
I jak dla mnie by to była już była koleżanka.
Szkoda, że Ci drzwi po prostu nie otworzyła......

nieaktualny!!! tego nie da się zrozumieć!!! współczuje i wypocznij kochana
ale impreza była przednia