reklama

Czerwiec 2011

tyle stron i same nocne ploty:-D

kati
dopiero doczytałam o zakupach dla Jureczka, ale jesteś kochana! Dzieki:))) U mnie nie ma takich cen na fajne rzeczy:-( Jakbyś tam była i zobaczyła coś super za kilka złotych to możesz śmiało kupić, ja ci oddam za wszystko pieniążki!

Ironia haha niezła wyprawka do żłobka! Myślałam, że takie rzeczy dopiero w przedszkolu... jestem przekonana, że Marysia bardzo chętnie zjadłaby klej...

Asinka przysłałaś mi mms, ale mój głupi tel znowu ich nie odbiera. WKurza mnie ten tel, niby super ale podstawowe funkcje wiecznie zawodzą! A co fajnego mi przysłałaś?

reklama
Kati83 - dzięki za propozycje, ale nie zwalę Ci na głowe kilkuset zdjęć - no ale być może z jednym, b. jasnym opiekunka sobie nie poradzi w ramach obróbki to się zgłoszę. :happy: Hotel Oki doki, a raczej hostel podobno klimatyczny :happy:
Traschka - koleżankę masz megabezmyślną jeszcze w takiej sytuacji jak napisałaś - skoro wiedziała, że gra koncert to mogła przypuszczać z dużą dozą prawdopodobieństwa iż coś się może przedłużyć plus do tego dojazd... Ja bym w tej sytuacji w trosce o Gościa a w szczególności w dwupaku wogóle nie proponowała gościny zważywszy że miałaś inne propozycje.:no: Jak dla mnie zero usprawiedliwienia. A przez czyjąś głupotę Ty padasz na twarz. :wściekła/y:
Ironia, a co do Beniowej wyprawki - napisać zapomniała wcześniej :zawstydzona/y::sorry: - to :szok:, mi to przedszkolem pachnie jeśli nie szkołą.... Mam nadzieję, że u Młodej nie wymyślą czegoś takiego bo dziś już zapłacę frycowe za swoja uczciwość.... :crazy:

Ostatnia edycja:
no po pedzelek do empiku musze jechac paranoja haha :-D:-D:-D Beni lubi rysować no ale conn pedzelek gąbkowy 3 rodzaje bloku i klej ? :eek:

dzis opłacilismy mu ubezpieczenie bo tez gonią rodziców z listą :)

beni dzis w zlobku do 14 - 14.30 poleciał dzisiaj jak na skrzydłach :) rano wyszedł z łozeczka i poleciał ubrał czapke i przyszedł do mnie do łózka i mowi ide.ide... :-D:-D:-D

a wczoraj nie chciałam dać mu pronto do zabawy stanął za mną i krzyknął DAJ DAJ DAJ !! i mnie szarpie :eek::eek: nieźle go tam w złobku uczą hehe :confused2:

Ironia - super :tak:Młodej nie spodobało się złożenie wózka w żłobku - byłam parasolką, inasz sprawa nie wszysyc rodzice to robia więc wejść nie można :no: I był lekki płacz przy zdejmowaniu kurteczki. No i widzę, że Benia coraz więcej słów używa - Młoda koncentruje się na paru ale zaczyna zdania budować, wczoraj było "Mama tam nie ma".

hej ja wlazłam się przywitać :-) roboty w ch*j

Trasiu i tak tą koleżankę to nie usprawiedliwia, Forever ma rację. A co do ciuszków było tam kilka fajnych ale nie wiem co byś chciała? ta kamizelka fajna no i za 2 zł!! napisz czy bardziej spodnie czy bluzki/koszule i na jaki rozm 3-6 ? Jak bedę to poszukam cos i może zakupie - czasem się trafi fajny ciuch
Forever nie ma sprawy, jak nie ja to M. pomoże :-) a hostel super, spalyśmy w pokoju o nazwie "dom dziewicy" :-D jak znajdę fotki w domu to wstawię :rofl2:
Ironia a widzisz na bank chodzi o dziewczynę ;-) Benio jak na skrzydłach do żłobka by leciał :-)

hej kochane
ja dzis po pierwszym dniu pracy. bylo superrr dzieciki fajnie mnie przywitaly, generalnie dobrze zareagowaly wiec naprawde jestem zadowolona, ale niestety prace zaczelam z jakims paskudztwem na gardle:no::no: az mnie ucho od tego boli, do tego po 8 h pracy i po opadneicu peirwszych emocji dopadl mnie dol.....wiaodomo o co chodzi- o to ze moj synus zostaje z niania. dziewczyna jest naprwde super, w tym tyg jest jeszcze moja siostra ale podobno jak niania przyszla norbert nawet nie chcial spojrzec na moja siostre taki w niej zakochany a mi sie wlacza zazdrosc....posrane te uczucia . matki ech. trzymajcie za mnie kicuki bo mi sie bardzo przydarza

sciskam was mocno

reklama
martuś ja tez myslalam ze beni bardziej kocha nianie niz mnie :shocked2: ale to głupota :) on po prostu sie z nia lepiej bawi niz ze mną bo ona ma dla niego czas :)

Beni zakochany w złobku nie chciał dzis wracać do domu...prawie siłą zaciągnełam go do samochodu:eek: a rano ubiera na śpiochy czapke i chce iść masakra jakaś :)

lecę do roboty bo mamy w planach serial ogladnac :):rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry