traschka
Mama Marysi
tyle stron i same nocne ploty
kati dopiero doczytałam o zakupach dla Jureczka, ale jesteś kochana! Dzieki
)) U mnie nie ma takich cen na fajne rzeczy:-( Jakbyś tam była i zobaczyła coś super za kilka złotych to możesz śmiało kupić, ja ci oddam za wszystko pieniążki!
Ironia haha niezła wyprawka do żłobka! Myślałam, że takie rzeczy dopiero w przedszkolu... jestem przekonana, że Marysia bardzo chętnie zjadłaby klej...
Asinka przysłałaś mi mms, ale mój głupi tel znowu ich nie odbiera. WKurza mnie ten tel, niby super ale podstawowe funkcje wiecznie zawodzą! A co fajnego mi przysłałaś?

kati dopiero doczytałam o zakupach dla Jureczka, ale jesteś kochana! Dzieki
Ironia haha niezła wyprawka do żłobka! Myślałam, że takie rzeczy dopiero w przedszkolu... jestem przekonana, że Marysia bardzo chętnie zjadłaby klej...
Asinka przysłałaś mi mms, ale mój głupi tel znowu ich nie odbiera. WKurza mnie ten tel, niby super ale podstawowe funkcje wiecznie zawodzą! A co fajnego mi przysłałaś?
Hotel Oki doki, a raczej hostel podobno klimatyczny
Jak dla mnie zero usprawiedliwienia. A przez czyjąś głupotę Ty padasz na twarz. 

- to
, mi to przedszkolem pachnie jeśli nie szkołą.... Mam nadzieję, że u Młodej nie wymyślą czegoś takiego bo dziś już zapłacę frycowe za swoja uczciwość.... 

Młodej nie spodobało się złożenie wózka w żłobku - byłam parasolką, inasz sprawa nie wszysyc rodzice to robia więc wejść nie można 
Raz jeszcze dziękuję za pomoc - odezwiemy się jakby co w sprawie tego zdjęcia.
ale to głupota