• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Hejka!!
Jakiś taki beznadziejny humor mam od rana... Sz.się oberwało, dobrze, że do pracy poszedł...
Trasia co do jutra, to mogłoby być. A dałabyś radę przyjechać do mnie?? Co do godziny, to tak z przed 10, bo dzisiaj to wstaliśmy o 9, więc nie wiem jak jutro będzie :-p
Ironia super, że Benio tak polubił żłobek :-)

reklama
myślałam, że będzie 150 stron do nadrabiania po nieobecności, a tu tak pusto:nerd:
ironia no naprawdę masz zucha w domu (a raczej: w żłobku):tak:
marta - tylko się nie pochoruj na samym początku!

nie wiem czy wychodzić na spacer czy nie, bo za przeproszeniem "piździ jak w kieleckim":sorry2:szkoda w domu siedzieć, ale wicher okrutny; się zastanawiam:-p

Ironia - doskonalenia zawodowe :dry:
Ja na szybko, bo dziś pęd okrutny przez różnych niezapowiedzianych zawracaczy d :angry:, napisałam do Madzioolki SMS-a jak Mama i oto odpowiedź: "Niestety wystąpił niedowład po prawej stronie. Czuje dotyk ale sama nie ruszy ręką ani nogą. Do tego miała głęboką anemie i w niedziele przetaczali krew.Cały czas leży na oiomie. Jest szansa, że gdy ustąpi pooperacyjny obrzęk mózgu to i niedowład ustąpi i tej opcji się trzymamy".
Ogórkowa chętnie - a ja po dwóch śniadaniach, na obiad już czasu nie starczyło :baffled: A i tak robotę do domu zabrać muszę. :nerd:

Ależ moje drogie, my nie chcemy bobo!! Jeszcze nie i to zdecydowanie nie... A nie o szaleństwa poszło tylko... czułam ruchy!:szok: TRZEPOT MOTYLA, DOKŁADNIE TAKI JAK Z MIESIEM I KAŻDEGO DNIA SILNIEJSZY:szok: zupełnie inny niż ruchy jelit, więc wpadłam w popłoch. Na szczęście to organizm mi jeakieś psiuksy płata, może to jednak jelita. A już się bałam, że ciąża z zaskoczenia:-D
Asinka, impreza ale we dwoje;-) Trasia i jak u dziadków spała? nasz lepiej niz w domu:)

Asinka może być 10, tylko nie będziemy długo. Ale bardzo chętnie wpadniemy!

Aestima haha, to może to już taki etap ciąży u ciebie, że beta spada i nie wychodzi na teście?:-D Marysia u dziadków spała świetnie, bez ani jednej pobudki do 8 rano!

Trasia no to umówmy się na 9.30 :-) najwyżej nastawię budzik :-D lepiej dłużej. To super, do zobaczenia jutro :-)
A ja za chwilę wybywam z Tymkiem na spotkanie z koleżankami z liceum... Będzie się działo ;-)
Aestima no szkoda, że nie dołączyłaś do Naszego cudnego grona ;-):-)

no oby faktycznie ten niedowład przez obrzęk pooperacyjny - u mamy Madzioolki...
Aestima - może doświadczasz zjawiska "wędrujących narządów", kt. objawia się u Ciebie trzepotem motylich skrzydeł:-p
asinka - a co tak późno? to za długo nie pogawędzisz, jak Tymek po dobranocce stanie się senny?

w końcu byliśmy 1,5 godz. na spacerze - im dalej osiedla, tym mniej wiało; jak zwykle u nas zawsze najbardziej wietrznie;
i chyba (na 99%) druga 4 przebiła się w Leosiowej paszczy. oby! i oby ta noc (w przeciwieństwie do poprzedniej) była spokojna!

reklama
witam wieczornie po chwilowym nie byciu
ale, ale żeby nie było podczytywałam i na szczescie byłyscie łaskawe :-) bo mało pisałyscie wiec dało sie nadrobic...

mój G. dziś wyjechał a weekend i wczorajszy dzień poświecilismy na byciu cała rodzinką i było super :-)
juz teraz wracam i bede na biezaco, choc widze ze mały tu ruch i straszne pustki :dry:
u nas taka okropna pogoda - wieje i strasznie zimno ze nie bardzo sie nadaje na spacery, wiec siedzimy w domu, mam nadzieje ze jutro bedzie troche lepiej i wyjdziemy bo juz mam dosyc siedzenia w chałupce...

Mati ostatnio jakis grzeczniejszy sie zrobił (obym nie przechwalila), choc noce bez rewelacji, no i nadal praktykowane jest u nas dosypianie ze mna/z nami nad ranem co niezbyt mnie cieszy :baffled:
chyba mu zebole ida kolejne bo nie ma rzeczy której by nie gryzł ostatnio...

tyle o mnie

Madzioolka trzymam &&&&& za mame oby wszystko wyszło ok

traschka, asinka miłego spotkania jutro, sie asinka rozbrykałą z tymi spotkaniami ;-)

andariel tez ostatnio zauwazyłam ze u nas koło domu i w najblizszej okolicy wieje niemozliwie, a im dalej od nas to wiatr mniejszy, jakis "wypizdówek" tu u mnie :dry:

Aestima moze to tylko takie jakies odczucie ten trzepot motyla i skoro test na nie...

ironia
super ze Benio tak świetnie juz teraz reaguje na żłobek, tylko sie cieszyc :-)

marta
to chyba naturalne ze tak reagujesz na to ze Norbert tak lgnie do niani, ale napewno to minie i tak zawsze ty bedziesz dla niego najwazniejsza :-)

dobra to tyle, zmykam spać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry