reklama

Czerwiec 2011

Hejka!!
Jakiś taki beznadziejny humor mam od rana... Sz.się oberwało, dobrze, że do pracy poszedł...
Trasia co do jutra, to mogłoby być. A dałabyś radę przyjechać do mnie?? Co do godziny, to tak z przed 10, bo dzisiaj to wstaliśmy o 9, więc nie wiem jak jutro będzie :-p
Ironia super, że Benio tak polubił żłobek :-)

reklama
myślałam, że będzie 150 stron do nadrabiania po nieobecności, a tu tak pusto:nerd:
ironia no naprawdę masz zucha w domu (a raczej: w żłobku):tak:
marta - tylko się nie pochoruj na samym początku!

nie wiem czy wychodzić na spacer czy nie, bo za przeproszeniem "piździ jak w kieleckim":sorry2:szkoda w domu siedzieć, ale wicher okrutny; się zastanawiam:-p

Ironia - doskonalenia zawodowe :dry:
Ja na szybko, bo dziś pęd okrutny przez różnych niezapowiedzianych zawracaczy d :angry:, napisałam do Madzioolki SMS-a jak Mama i oto odpowiedź: "Niestety wystąpił niedowład po prawej stronie. Czuje dotyk ale sama nie ruszy ręką ani nogą. Do tego miała głęboką anemie i w niedziele przetaczali krew.Cały czas leży na oiomie. Jest szansa, że gdy ustąpi pooperacyjny obrzęk mózgu to i niedowład ustąpi i tej opcji się trzymamy".
Ogórkowa chętnie - a ja po dwóch śniadaniach, na obiad już czasu nie starczyło :baffled: A i tak robotę do domu zabrać muszę. :nerd:

Ależ moje drogie, my nie chcemy bobo!! Jeszcze nie i to zdecydowanie nie... A nie o szaleństwa poszło tylko... czułam ruchy!:szok: TRZEPOT MOTYLA, DOKŁADNIE TAKI JAK Z MIESIEM I KAŻDEGO DNIA SILNIEJSZY:szok: zupełnie inny niż ruchy jelit, więc wpadłam w popłoch. Na szczęście to organizm mi jeakieś psiuksy płata, może to jednak jelita. A już się bałam, że ciąża z zaskoczenia:-D
Asinka, impreza ale we dwoje;-) Trasia i jak u dziadków spała? nasz lepiej niz w domu:)

Asinka może być 10, tylko nie będziemy długo. Ale bardzo chętnie wpadniemy!

Aestima haha, to może to już taki etap ciąży u ciebie, że beta spada i nie wychodzi na teście?:-D Marysia u dziadków spała świetnie, bez ani jednej pobudki do 8 rano!

Trasia no to umówmy się na 9.30 :-) najwyżej nastawię budzik :-D lepiej dłużej. To super, do zobaczenia jutro :-)
A ja za chwilę wybywam z Tymkiem na spotkanie z koleżankami z liceum... Będzie się działo ;-)
Aestima no szkoda, że nie dołączyłaś do Naszego cudnego grona ;-):-)

no oby faktycznie ten niedowład przez obrzęk pooperacyjny - u mamy Madzioolki...
Aestima - może doświadczasz zjawiska "wędrujących narządów", kt. objawia się u Ciebie trzepotem motylich skrzydeł:-p
asinka - a co tak późno? to za długo nie pogawędzisz, jak Tymek po dobranocce stanie się senny?

w końcu byliśmy 1,5 godz. na spacerze - im dalej osiedla, tym mniej wiało; jak zwykle u nas zawsze najbardziej wietrznie;
i chyba (na 99%) druga 4 przebiła się w Leosiowej paszczy. oby! i oby ta noc (w przeciwieństwie do poprzedniej) była spokojna!

reklama
witam wieczornie po chwilowym nie byciu
ale, ale żeby nie było podczytywałam i na szczescie byłyscie łaskawe :-) bo mało pisałyscie wiec dało sie nadrobic...

mój G. dziś wyjechał a weekend i wczorajszy dzień poświecilismy na byciu cała rodzinką i było super :-)
juz teraz wracam i bede na biezaco, choc widze ze mały tu ruch i straszne pustki :dry:
u nas taka okropna pogoda - wieje i strasznie zimno ze nie bardzo sie nadaje na spacery, wiec siedzimy w domu, mam nadzieje ze jutro bedzie troche lepiej i wyjdziemy bo juz mam dosyc siedzenia w chałupce...

Mati ostatnio jakis grzeczniejszy sie zrobił (obym nie przechwalila), choc noce bez rewelacji, no i nadal praktykowane jest u nas dosypianie ze mna/z nami nad ranem co niezbyt mnie cieszy :baffled:
chyba mu zebole ida kolejne bo nie ma rzeczy której by nie gryzł ostatnio...

tyle o mnie

Madzioolka trzymam &&&&& za mame oby wszystko wyszło ok

traschka, asinka miłego spotkania jutro, sie asinka rozbrykałą z tymi spotkaniami ;-)

andariel tez ostatnio zauwazyłam ze u nas koło domu i w najblizszej okolicy wieje niemozliwie, a im dalej od nas to wiatr mniejszy, jakis "wypizdówek" tu u mnie :dry:

Aestima moze to tylko takie jakies odczucie ten trzepot motyla i skoro test na nie...

ironia
super ze Benio tak świetnie juz teraz reaguje na żłobek, tylko sie cieszyc :-)

marta
to chyba naturalne ze tak reagujesz na to ze Norbert tak lgnie do niani, ale napewno to minie i tak zawsze ty bedziesz dla niego najwazniejsza :-)

dobra to tyle, zmykam spać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry