my wróciłysmy z krótkiego spacerku z Asinką i Tymkiem

Jak miło, taki wspólny spacer - jest się do kogo odezwać poza dzieckiem! Wspólny plac zabaw zaliczony, krótki spacerek do sklepu i hurtownia z zabawkami. Ja jak zwykle bez pieniędzy ale Marysia kilka zabawek dostała hehe, ale ceny naprawdę super. ponad dwa razy taniej niż u mnie.
kati Asia przekazała mi kamizelkę - jest boska!! Bardzo ci dziękuję:*
A i zpomniałabym, te zwierzaki mam z firmy Farm Animal, ich jest dużo rodzajów. niektóre strasznie brzydkie ale niektóre całkiem ładne.
mamoM gratuluję cudownej nocki! Oby i uwas już tak zostało.Marysia spała dziś bez żadnej pobudki do 7 rano więc ja jestem bardzo zadowolona! Ale niestety zauważamy pewną prawidłowość, z którą nie wiem co zrobić. kiedy Marysię usypia wieczorem Marcin mała śpi bez pobudki do rana. Kiedy usypiam ją ja to budzi się kilka razy i woła "mama". Często od razu zasypia dalej, ale zwykle 1, 3 razy muszę podejść do łóżeczka. Póki co zamierzam wkrecić Marcina w codziennie usypianie
Silva bidulek Szymon... do mnie wczoraj dzwonili z przychodni żebym rpzyszła z Marysią na szczepinie. powiedziałam, że ma katar i wpadniemy jak całkiem wyzdrowieje. Czyli poczekam jeszcze z miesiąc.
Ironia u mnie bigos to pół dnia roboty! Masz jakąś szybszą wersję?
andariel kusisz tą jaglanką! Kiedyś zrobiłam ze sliwkami i była obrzydliwa