reklama

Czerwiec 2011

Godzinę temu wróciliśmy ze spotkania. Super było :-) Szkoda, że tak krótko, ale trudno!! A tak późno spotkanie, bo jedna koleżanka prosto z pracy z Katowic przyjechała. Tymek trochę pomarudził, ale dałam radę. A teraz już śpi, a mnie standardowo głowa boli :-( dobrze, że ten Amol mam...

reklama
asinka - grunt, że spotkanie udane - atrakcyjności długością nie mierzymy;-)bidna Ty z tą głową;
mamoMATIEGO - u nas na osiedlu właśnie w okolicach naszych bloków zawsze najwięcej wieje - ale żeby aż taka różnica... jak spojrzeć przez kuchenne okno to niemal huragan Katrina... a wystarczy przebić się przez najgorsze i spokój; taki jakiś układ między blokami; ale i tak dziś Leosiowi od wiatru z jednego oka wciąż łzy leciały - to normalne? tzn. że akurat z jednego?:dry:

mamoMATIEGO - wreszcie się doczekałaś tych przespanych nocek, co? zazdroszczę trochę, bo u nas nadal kicha na tym polu; coś czuję, że bez bardziej ostentacyjnych metod się nie obejdzie:/
ironia - mniam... uwielbiam bigos!

my się objedliśmy pyszną jaglanką.... z gruszką, rodzynkami, wiórkami kokosowymi, przyprawami i miodkiem:) tym razem podprażyłam k. jaglaną przed gotowaniem i wyszła jeszcze smaczniejsza!

andariel ja to sie jeszcze bardzo nie ciesze, bo różnie moze byc, narazie dzisiejsza super przespana, poprzedniej zaczął troche jeczec przez sen, wiec wstałam i dałam smoka i spał dalej, poprzednie dwie G. przy nim spał w pokoju a ja w salonie, wiec w sumie nie wiem jak Mati spał bo nie słyszałam, jednej Mati spał z G. od 4 chyba...
oby juz przesypiał ładnie, byłabym szczesliwa, zobaczymy...

reklama
my wróciłysmy z krótkiego spacerku z Asinką i Tymkiem:) Jak miło, taki wspólny spacer - jest się do kogo odezwać poza dzieckiem! Wspólny plac zabaw zaliczony, krótki spacerek do sklepu i hurtownia z zabawkami. Ja jak zwykle bez pieniędzy ale Marysia kilka zabawek dostała hehe, ale ceny naprawdę super. ponad dwa razy taniej niż u mnie.

kati Asia przekazała mi kamizelkę - jest boska!! Bardzo ci dziękuję:*
A i zpomniałabym, te zwierzaki mam z firmy Farm Animal, ich jest dużo rodzajów. niektóre strasznie brzydkie ale niektóre całkiem ładne.

mamoM gratuluję cudownej nocki! Oby i uwas już tak zostało.Marysia spała dziś bez żadnej pobudki do 7 rano więc ja jestem bardzo zadowolona! Ale niestety zauważamy pewną prawidłowość, z którą nie wiem co zrobić. kiedy Marysię usypia wieczorem Marcin mała śpi bez pobudki do rana. Kiedy usypiam ją ja to budzi się kilka razy i woła "mama". Często od razu zasypia dalej, ale zwykle 1, 3 razy muszę podejść do łóżeczka. Póki co zamierzam wkrecić Marcina w codziennie usypianie:)

Silva bidulek Szymon... do mnie wczoraj dzwonili z przychodni żebym rpzyszła z Marysią na szczepinie. powiedziałam, że ma katar i wpadniemy jak całkiem wyzdrowieje. Czyli poczekam jeszcze z miesiąc.

Ironia u mnie bigos to pół dnia roboty! Masz jakąś szybszą wersję? :)

andariel kusisz tą jaglanką! Kiedyś zrobiłam ze sliwkami i była obrzydliwa:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry