reklama

Czerwiec 2011

asinka trzymam kciuki za dziejsze usypianie Tymka i noc
do tej pory jak Tymek zasypiał?

forever uuu to nieciekawie jesli to jelitówka :baffled:
daj znac co powiedzieli w przychodni
trzymam kciuki zeby ok wszystko było

reklama
biedna Krysia; ciekawe co lekarz powie (oby jakiś kumaty Wam się trafił);

ja dziś nieogarnięta okrutnie - takie ciśnienie było, że kimnęłam na godzinę na sofie podczas drzemki dzieciaków, choć nie zamierzałam; nie wiem czy się na spacer wyrobimy, bo chce jeszcze zrobić naleśniki z soczewicą, a prędko się ciemno robi, no i zimnica wieczorem okrutna;
trasiu - trzeba płukać porządnie jaglankę przed robieniem, żeby się smaku goryczki pozbyć; widocznie miałaś jakiś kiepski przepis;

fajnie Wam z tym spotkaniem, dziewczyny!

Andariel, Asinka85 - dziękujemy - paniki nie ma, Młoda zdecydowanie nie wygląda na chorą. :happy2: Lekarz tym razem - choć to ten sam - spodobał się Tacie Młodej, wymiotów już od żłobka nie było, kupa w porzo, wcina jak złoto, musimy trochę ograniczyć dietę, nie jest odwodniona, mam pić coś elektrolitami i dobre bakterie. A co do zasady skierowania na nadwrażliwość na dźwięki załatwił - choć nie bez błędów :baffled: - poszarpałam się telefonicznie z pielęgniarką o oryginał karty szczepień ale lekarka powiedziała, że jak przyjdziemy to sama da. :eek: No ale do żłobka do końca tygodnia nie pójdziemy. :no:

forever a po co Ci oryginał karty szczepień (pustej zresztą;-))? na to badanie dot. nadwrażliwości? dobrze, ze jelitówka wykluczona jednak - biedne dziecko sobie rzygnie, a tu panika od razu;-)
no i nie poszliśmy na spacer:zawstydzona/y:zakopałam się w kuchni niczym rasowa kura domowa z tymi naleśnikami; wyszły oczywiście pyszne, ale Leo pogardził; on dziwny jest - nie lubi jajecznicy i naleśników (farsz nie ma znaczenia):confused::sorry2:
Aestima ja Ciebie też serdecznie pozdrawiam:-)

zjadlabym takiego nalesniczka! ale tez dobry obiad jadlam, w srody jem w przedszkolu- rewelacyjne jedzonko! tydzien temu panie lepily pierogi, prosto z gara mi nakladaly, dzisiaj kurczak w sosie porowym!;) A miesio je na potege, potrafi zjesc 2razy swoj obiad i jeszcze pol tatowego- dzis wygrzebywal mu z talerza mieso! on jest zawsze glodny...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry