reklama

Czerwiec 2011

Forever lekarka stwierdziła, że to za wcześnie. Widocznie nie chce strzelać. Ja przy Tymku dowiedziałam się 8 marca, że będzie chłopak, a chodziłam prywatnie. No tacy lekarze :no: Pozostaje mi czekać, ale następnym razem ma prenatalne i 4D, więc na lepszym sprzęcie, to może się uda.
Ironia mój to tez taki akrobata. Wczoraj mi z mebli zleciał, bo się po wspinał do regału z książkami. Ale spadł na tyłek, wstał, otrzepał się i zero płaczu.

Zaraz super film na TVN "Uprowadzona" :-) polecam!!

reklama
asinka nie panikuj :) ja prywatnie dowiedzialam sie dopiero w 20 tygodniu bo maly tak sie krecił i zasłaniał ;-) i to dopiero po tym jak powiedzialam ze nie wyjde z gabinetu az sie nie dowiem kto to... :) babka badała mnie równa godzine :-D:-D

my jemy sniadanko i jade rozwozic towarzystwo :) beni do złobka michał na przystanek :cool2: a ja po masło i do domu do pracy :tak:

dzis beni zostaje do 14 pierwszy raz wiec jestem po telefonem zeby po niego przyjechac w razie czego :)

witam porannie

ale piekne słonce dzis u nas, wiec tradycyjnie zaraz zmykamy na spacer

asinka napewno sie dowiesz juz niebawem

Aestima a jak teraz Miesio nie ma płaczu jak wychodzisz?

ironia
napewno nie bedziesz musiałą jechac wczesniej, Benio to super chłopak i da rade, to dzis na drzemce zostaje tez?

kati
jak zdrówko?

miłego dzionka babeczki :-)

Witam!!
Dzisiaj pobudka po 8, ale Tymek spał bez przerwy 13 h, więc i ja wyspana :-) Katar coś odpuszcza i gardło mnie boli, więc dzisiaj na jakiś spacer się w końcu wyjdziemy. Tym bardziej, że pogoda ku temu odpowiednia :-)
No ej, żeby nie było, że ja panikuje :no::-) po prostu chciałabym już wiedzieć i tyle :-p spokojnie poczekam :-)

asinka - ale przecież płeć dopiero w okolicy usg połówkowego można stwierdzić z obrazu usg - to o co kaman - dowiesz się w swoim czasie! zdarza się, że ok. 17 tyg. już jest to dość ewidentne, no ale jednak nie często; mamuśka - zobacz ile fajnych chwil przed Tobą - jaka niespodzianka będzie:-)

witam się i lecę dalej, czas pozbierać potomstwo i na spacer śmignąć, bo pogoda pikna; a - wczoraj kupiłam czapkę dla L. - za całe 19 zł:tak:bezowa, sztruksowa, bardzo fajna; w zapomnianym osiedlowym sklepiku!

Marysia śpi. Zaczęłam robić zupę a moje biedne dziecko siadło na ziemi w kuchni i woła "nyny" czyli spać. Zasnęła w minutę. Robię zupę z dyni, mam nadzieję że będzie dobra bo nie mam nic innego dla Marysi na obiad. pomyłam też podłogi i jak zwykle w takim momencie mój kot idiota się obudził i zaczął spacery po mieszkaniu. Szlag mnie trafi, ja nie wytrzymam z tym kotem. Zginie niebawem, wkurza mnie co chwilę!

Asinka ja ostatnio też dowiedziałam się ok 22 tygodnia, teraz to samo. Wczęsniej niewiele widać i to kwestia szczęścia żeby maluch się odpowiednio ułożył. Wytrzymasz!

reklama
hej byłam w lidlu o 10 i co - wielkie nic, oczywiście termometru brak, a ciuszki już same małe rozmiary :-(:wściekła/y:
specjalnie jechałam jeszcze do drugiego miasta i tam też nic :wściekła/y:
kupiłam tylko dwie bluzeczki bawełniane z dł rękawem na Matiegi i 2-pak skarpetek grubych, a dla chrzesnicy tą tuniczkę z leginsami pod choinkę.

A tak w ogóle Mateusz ma akcję "mama" chodzi i tylko mama mama, normalnie wasze maluchy też tak mają, Mati przychodzi do mnie gada mama taki anielski wzrok ma i daje buziaka i przytula sie do mnie, a ostatnio nawet po przytuleniu zaczął mnie głaskać :-) miłe to.
A jak ide z nim spać to leżymy na boku i obejmuje mnie rękami i swój policzek kładzie na moim policzku i tak zasypiamy wtuleni :-)

Asinka ja sie dowiedziałam kogo mam w brzuszku w 21 tyg na prenatalnych, byłam na ip w 17 tyg było pięknie wszystko widać ale mały siedział z nogami w dole i bawił sie pepowiną :-D
Asiu dam ci znać może dziś wieczór co z sobotą.
Ironia i jak dzwonili ze złobka?
Mamo Matiego dzięki już w sumie czuję sie dobrze, choc katar jeszcze rano miałam, ale dobrze, ze zostałam jeszcze w tym tyg w domu bo sie wylecze do końca. No ale w pracy pewnie dużo nadrabiania no i wypłata mniejsza :-(
Adariel no widzisz no i Leo będzie przystojniakiem i strojnisiem :-) zrób fotkę szanownego w niej :-)
a widziałam ostatnio świetną czapeczke taką na 3-4 ;latka czerwono-szarą dzierganą i pomyślałam ze moze by była ładna dla Ninki do jej płaszczyku a kosztowała 25 zł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry