• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Doris ciężką masz decyzję ale wiesz jak mama twoja chciała się Julia zaopiekować to ja bym skorzystała, zawsze z babcią lepiej a Julka ich w pewien sposób "odmłodzi" i moze poczują sie bardzo ważni i potrzebni :-) wiem, ze jesteście bardzo zżyci z twoimi rodzicami i jak ci coś takiego proponują to mają świadomość, że Julia wymaga stałej opieki jeszcze. Wybierzesz to co uważacie za stosowne i każda decyzja będzie słuszna :-)
Saffi hej wpadnij czasem powiedzieć choć cześć , zdrówka :-)
Mamo MAtiego zupełnie cię rozumiem że chcecie być sami po takim czasie bez wspólnych weekendów, i dobrze zrobił twój G. że sie tak odezwał, ja mojemu bratu też czasem muszę powiedzieć do słuchu, on kawaler i by ganiał z nami razem nie bardzo bo gdzie małego na noc zostawimy, no to by chciał M. wyrwać ale M. sie nie daje :-)
Dubeltówka widać ze dziewczyny sie fajnie bawiły :-) musiałabym Mateusza też wziąść na coś takiego ale nie teraz bo jeszce jakieś grypsko złapie
Silva, Mrsmoon jak spotkanie?
Traschka szczęśliwej podróży :-)
Asinka biedny Tymek ale i Ty z tym myciem i praniem... a podajesz mu probiotyk jakiś?
i Tymek też Ci mówi tak duzo:szok:? Z nowych słówek u Mateigo to Kasia brzmi jak ka-cia, czasem ta-cia a czasem ka-ka, teściowa go nauczyła :-) no i zaczął mówić niema i tam :-)
Martadelka to mało Ci śpi Emi, Mateusz śpi ok 11 godz ciągiem z małą przerwą 10 min na kasze i ok 2 godz po południu czyli w sumie ok 13 godz
Ironia co to za kobita?:szok:a jak sie ten jej sklep nazywa jakoś podobnie? masakra...
Adariel aż się uśmiałam czytając opis spaceru waszego :-D a Leo jakbym o Mateuszu czytała, czasem muszę go wyciągać z ogrodzenia dla kur (teść ich ma chyba z 8) a Mati tylko gada "mniam mniam koko" i wszystko znosi tym kurom razem z kamykami :-D

reklama
martadelka andariel ubrania kupuje Emilce na 110-116 i są w sam raz bluzy czy kurtki nawet na 122 więc do małych nie należy, ale ona w tatusia poszła i jego rodzinkę wszyscy po 190 i wiecej
kati polecam, świetna zabawa (nie tylko dla dzieci:-p)
asinka u mnie dziś też spaghetti:tak:

Teść dziś ostatni dzień w pracy, mogę się tylko domyślać jak wspaniale musi się czuć...dwa tygodnie i hasta la vista, kurczaki jak ja mu zazdroszczę:eek:

Ja tylko na chwilę, bo wysłałam Sz.do sklepu, bo mi się zachciało jabłecznika bez pieczenia :-p
Kati okazało się, że jednak to po probiotyku, tak jak obstawiałam na początku. Bo dałam Mu normalnie antybiotyk rano, a przed chwilą probiotyk i za 5 minut było to samo... Dzisiaj odkryłam nowe słowo, ale więcej gada po swojemu :-)

mamo MATIEGO - korzystaj, pewnie! ja już też odliczam do powrotu M.
asinka - dobrze, że to tylko taki powód; Leo po probiotyku tez miał nieco luźniejsze koopska, pamiętam;

miałam w planach zaliczyć drugi spacer, ale Nina jeszcze mi śpi! już 2 godziny; zanim zje obiad, obawiam się, że zdąży się ściemnić;

Martadelka - wróciłam a Młoda śpi więc nie wiem, dokonałam paru ważnych zakupów ale to w opowiednim miejscu napiszę.
Mama MATIEGO - a ja bym gości do roboty zagnała, zresztą nigdy nie miałam oporów przed tem jeśli się sami nie zgłaszają do pomocy - oni nie odczują zaanagażowania a Ty bardzo. :tak:
Ironia - no pani psychiczna, ja bym z nią nie gadała.
A ja mam znowu temperaturę i coś nos zatkany :baffled:

Hej dziewczynki wpadłam na chwilkę bo kolację robię.Asinka to wszystko przez Ciebie PLACKI SMAŻĘ!!
Jak przeczytałam o plackach dałam Igorowi 2 zł(tyle miałam drobnych w portfelu:-p) i mówię idz do warzywniaka i kup ziemniaków za 2 zł :rofl2:Przepraszam ,że ostatnio tak egoistycznie ale czasu brak.

Andariel
zaniepokoiłaś mnie tym postem Viburcol i efekty uboczne??Nic o tym nie wiem.Mam go już w lodówce od jakiegoś czasu(kolki jak Gracka była mała).Napisz coś o tym więcej proszę...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki wpadłam na chwilkę bo kolację robię.Asinka to wszystko przez Ciebie PLACKI SMAŻĘ!!
Jak przeczytałam o plackach dałam Igorowi 2 zł(tyle miałam drobnych w portfelu:-p) i mówię idz do warzywniaka i kup ziemniaków za 2 zł :rofl2:Przepraszam ,że ostatnio tak egoistycznie ale czasu brak.

Andariel
zaniepokoiłaś mnie tym postem Viburcol i efekty uboczne??Nic o tym nie wiem.Mam go już w lodówce od jakiegoś czasu(kolki jak Gracka była mała).Napisz coś o tym więcej proszę...
kat - ale ja nic nie wiem o viburcolu, to nie ja pisałam;-)
jak pisałaś o tym warzywniaku, to mi się kawał przypomniał o Jasiu - że ma wziąć berecik i przynieść w nim 4 kg ziemniaków...

słuchajcie, ale frajdę miałam wieczorkiem! ponieważ w końcu nie wyszedł nam drugi spacer, to zabrałam tylko Ninkę na pobliski plac zabaw już po 19 - było więc ciemnawo; i wybawiłam się tam z nią jak nigdy! i stwierdzam, że huśtawka to zaj***sty sposób na uda i brzuch - normalnie ledwo zlazłam:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry