kati83
Fanka BB :)
Doris ciężką masz decyzję ale wiesz jak mama twoja chciała się Julia zaopiekować to ja bym skorzystała, zawsze z babcią lepiej a Julka ich w pewien sposób "odmłodzi" i moze poczują sie bardzo ważni i potrzebni :-) wiem, ze jesteście bardzo zżyci z twoimi rodzicami i jak ci coś takiego proponują to mają świadomość, że Julia wymaga stałej opieki jeszcze. Wybierzesz to co uważacie za stosowne i każda decyzja będzie słuszna :-)
Saffi hej wpadnij czasem powiedzieć choć cześć , zdrówka :-)
Mamo MAtiego zupełnie cię rozumiem że chcecie być sami po takim czasie bez wspólnych weekendów, i dobrze zrobił twój G. że sie tak odezwał, ja mojemu bratu też czasem muszę powiedzieć do słuchu, on kawaler i by ganiał z nami razem nie bardzo bo gdzie małego na noc zostawimy, no to by chciał M. wyrwać ale M. sie nie daje :-)
Dubeltówka widać ze dziewczyny sie fajnie bawiły :-) musiałabym Mateusza też wziąść na coś takiego ale nie teraz bo jeszce jakieś grypsko złapie
Silva, Mrsmoon jak spotkanie?
Traschka szczęśliwej podróży :-)
Asinka biedny Tymek ale i Ty z tym myciem i praniem... a podajesz mu probiotyk jakiś?
i Tymek też Ci mówi tak duzo
? Z nowych słówek u Mateigo to Kasia brzmi jak ka-cia, czasem ta-cia a czasem ka-ka, teściowa go nauczyła :-) no i zaczął mówić niema i tam :-)
Martadelka to mało Ci śpi Emi, Mateusz śpi ok 11 godz ciągiem z małą przerwą 10 min na kasze i ok 2 godz po południu czyli w sumie ok 13 godz
Ironia co to za kobita?
a jak sie ten jej sklep nazywa jakoś podobnie? masakra...
Adariel aż się uśmiałam czytając opis spaceru waszego
a Leo jakbym o Mateuszu czytała, czasem muszę go wyciągać z ogrodzenia dla kur (teść ich ma chyba z 8) a Mati tylko gada "mniam mniam koko" i wszystko znosi tym kurom razem z kamykami 
Saffi hej wpadnij czasem powiedzieć choć cześć , zdrówka :-)
Mamo MAtiego zupełnie cię rozumiem że chcecie być sami po takim czasie bez wspólnych weekendów, i dobrze zrobił twój G. że sie tak odezwał, ja mojemu bratu też czasem muszę powiedzieć do słuchu, on kawaler i by ganiał z nami razem nie bardzo bo gdzie małego na noc zostawimy, no to by chciał M. wyrwać ale M. sie nie daje :-)
Dubeltówka widać ze dziewczyny sie fajnie bawiły :-) musiałabym Mateusza też wziąść na coś takiego ale nie teraz bo jeszce jakieś grypsko złapie
Silva, Mrsmoon jak spotkanie?
Traschka szczęśliwej podróży :-)
Asinka biedny Tymek ale i Ty z tym myciem i praniem... a podajesz mu probiotyk jakiś?
i Tymek też Ci mówi tak duzo
? Z nowych słówek u Mateigo to Kasia brzmi jak ka-cia, czasem ta-cia a czasem ka-ka, teściowa go nauczyła :-) no i zaczął mówić niema i tam :-)Martadelka to mało Ci śpi Emi, Mateusz śpi ok 11 godz ciągiem z małą przerwą 10 min na kasze i ok 2 godz po południu czyli w sumie ok 13 godz
Ironia co to za kobita?
a jak sie ten jej sklep nazywa jakoś podobnie? masakra...Adariel aż się uśmiałam czytając opis spaceru waszego
a Leo jakbym o Mateuszu czytała, czasem muszę go wyciągać z ogrodzenia dla kur (teść ich ma chyba z 8) a Mati tylko gada "mniam mniam koko" i wszystko znosi tym kurom razem z kamykami 
)

Przepraszam ,że ostatnio tak egoistycznie ale czasu brak.