Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A sąsiadką się nie przejmuj. Widocznie musi pogadać. Ja za chwilę zabieram się za obiad, bo właśnie Tymek zasnął (sam w łóżeczku!!) Na szczęście szybko się u Nas to przyjęło 
, nie lubię takich typów
A sąsiadce "dobra rada" bym odpowiedziała, że bardzo lubisz spacery w deszczu ;-)
, Młoda ze śpiących w nocy poza tym ja jestem nieczuła matka i też spać muszę a rano coś zrobić, więc udaję, że nie słyszę kwęczenia
U Krysi gluciarstwo no i idące zęby.
Ale wychodzi, na to, że tylko ja sobie niezbyt radzę z karmieniem.
Ale gdybyście widziały - kamienna twarz i zamknięte usta.
Dziś jest z moją Mamą, jutro opiekunka, i tak pewnie w ten deseń do końca tygodnia. W piątek po południu Tata idzie do pediatry po kwitka, że może do żłobka iść a ja mam nadzieję, że się zęby do tego czasu wyklują.
Dach - stoi mam nadzieję 

pani w aptece powiedziała ze absolutnie nie wyda bo nie wolno mu tego i ze to działa na osrodkowy uklad nerwowy i wiecej szkody moze zrobic 

byle szybciej a w ogóle nie patrzy na dziecko 
i sie dziwią ze ludzie sie sami leczą 
znalazłam ostatnio tubkę i az mnie ciarki przeszły co miałam z tym swędzeniem do dzisiaj mam tak zmasakrowane nogi że ich nigdy nie pokażę :-( wyglądam jakby mnie pies pogryzł
dopiero sobie ten L3 wygooglalam