reklama

Czerwiec 2011

reklama
Martadelka ja z 4tego stycznia :-) Mam kuzynkę z 19tego i strasznie Ją lubię. Taka rzeczowa babka :-)
MamaM kciuki za szczepienie. My dopiero za miesiąc i też będę brała tą skojarzoną, bo nie wyobrażam sobie teraz tyle szczepień na raz :no: A sąsiadką się nie przejmuj. Widocznie musi pogadać. Ja za chwilę zabieram się za obiad, bo właśnie Tymek zasnął (sam w łóżeczku!!) Na szczęście szybko się u Nas to przyjęło :tak:

martadelka spoko, przeciez nie spamieta sie szczepień
co do tej Julki to juz od jakiegos czasu nie bywa, teraz u nich jakis gościu (to jakas rodzina) robi łazienke, no i sąsiad przywozi Julke do domu i siedzi z tym wujkiem, a potem przychodza ze szkoły te starsze dziewczyny
dla mnie to jeszcze lepiej, bo jak Mati śpi to moge coś zrobic w domu lub po prostu sie położyc
choc jestem troche zła bo nic mi nie powiedzieli tylko poprostu tak z dnia na dzień przestała przychodzic i nie wiedziałam czy czekac na nią czy nie - w sensie czy moge położyc sie zdrzemąć, bo zawsze jak podjechali pod dom to wychodziłam po nią zeby nie dzwoniła dzwonkiem zeby Mati sie nie obudził
dopiero ze 2 dni temu sąsiadke spotkałam i powiedziała co i jak ze Jula siedzi w domu z tamtym gościem i do konca roku jakos tak bedzie a potem beda myslec jak to organizowac...

asnika no my juz 4 i ostatnia dawką teraz szczepimy tego 5w1 i chyba potem spokój, dopiero na wiosne chyba na ospę sie zdecydujemy...

mamoMATIEGO - nie, nie idziemy do lek. bo uważam, że nie ma z czym - ewidentnie wirusowe coś, doba z temperaturą (zresztą dobry objaw), sama ja zwalczyła, a potem biegunka; pije, je, nastrój ok, to nie będę się szlajać po przychodni, skąd mogłabym coś gorszego przywlec do domu;
u nas niestety pada; dzieciaki śpią, a ja oglądałam sobie M. Rourke za młodu - taki z niego lasek był, a teraz...
to kciuki za Matiego!

idę po kawkę; a tą tartą bym nie wzgardziła - wygląda cudnie, do tego wege, mniam!

u nas resztki obiadu made by M. - robił racuchy z kaszy gryczanej z gulaszem, wg Okrasy chyba; całkiem fajne; jak dobrze, że mu się chce gotować w weekendy!

mama MATIEGO - powiem szczerze, że sąsiadka niepoważna - najpierw Ci d zawraca opieką, a potem nie potrafi po prostu dać znać, że natenczas nieaktualne :wściekła/y:, nie lubię takich typów :no: A sąsiadce "dobra rada" bym odpowiedziała, że bardzo lubisz spacery w deszczu ;-)
Ironia - zdrowia dla Benia :tak:
Martadelka - dzięki za pytasz :happy:, Młoda ze śpiących w nocy poza tym ja jestem nieczuła matka i też spać muszę a rano coś zrobić, więc udaję, że nie słyszę kwęczenia :sorry: U Krysi gluciarstwo no i idące zęby. :cool: Ale wychodzi, na to, że tylko ja sobie niezbyt radzę z karmieniem. :baffled: Ale gdybyście widziały - kamienna twarz i zamknięte usta. :cool2: Dziś jest z moją Mamą, jutro opiekunka, i tak pewnie w ten deseń do końca tygodnia. W piątek po południu Tata idzie do pediatry po kwitka, że może do żłobka iść a ja mam nadzieję, że się zęby do tego czasu wyklują. :-p Dach - stoi mam nadzieję :-D
Co do braku ręcznika to po prostu musiałam wyschnąć trochę, gł. skóra, włosy nie były megamokre, więc mogła jakoś się dowlec do szuszarek nie zostawiając śladów jak żaba a w najlepszym przypadku jak ślimak :eek:
Andariel - a mi ktoś dziś kawy pożałował :-(, kupiłam i wylałam, dobrze, że nie na siebie.

reklama
JA PIERDZIELE NORMALNIE ZARAZ W ŁEB SOBIE STRZELE :confused2:

no zjadłam wreszcie pożądne sniadanko uff.. bo normalnie miałam mrockzi przed oczami tyle dzis roboty

beni osłuchowo czysty, gardło nie czerwone wiec po prostu schodzi gluta i go krztusi :( a co najlepsze dostał lek dla dzieci od 2 roku zycia :szok: pani w aptece powiedziała ze absolutnie nie wyda bo nie wolno mu tego i ze to działa na osrodkowy uklad nerwowy i wiecej szkody moze zrobic :crazy::no::wściekła/y:

dostałam za to od niej sonecod w kropelkach - widze ze lepiej mu odkaszlnąc :tak:

kuzwa NFZ pierd...ny :crazy: byle szybciej a w ogóle nie patrzy na dziecko :wściekła/y::no: i sie dziwią ze ludzie sie sami leczą :confused2:

a właśnie miałam wcześniej do ciężarówek pisać jakby was pod koniec ciazy całe ciało swędziało tak jak mnie to L3 Prurigo pomaga :-D znalazłam ostatnio tubkę i az mnie ciarki przeszły co miałam z tym swędzeniem do dzisiaj mam tak zmasakrowane nogi że ich nigdy nie pokażę :-( wyglądam jakby mnie pies pogryzł :( do kolan mam jedną wielką bliznę :(
no ale tak jest jak sie kuzwa lezy tydzien w szpitalu i nie potrafia znalezc leku na to :crazy: dopiero sobie ten L3 wygooglalam :laugh2:

mamaM - no to nie fajnie ze strony tych sasiadow tak cie olać...:crazy:

forever - kryzys idzie a ty sobie tak kawą lejesz? :D rozrzutna z ciebie kobieta :-D:-D

u nas tyle zębów ze juz nie licze masakra jakaś normalnie na moje oko juz 13

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry