mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
no i jestem, wypadłam szybko z domu na krótki spacer specjalnie po kurtke poszłam zeby nikt mi jej nie kupiłbo wiadomo jak to jest jak sie cos spodoba to zawsze na przekór moze sie zdazyc ze ktos sie napatoczy i kupi, takze mam juz kurteczke i jestem mega zadowolona i chyba z racji dobrego humoru mycie okien pójdzie mi mego szybko i przyjemnie :-):-)
jeszcze został mi kozaki do zakupu no i płaszczyk na teraz (zamówiony juz na allegro i czekam) bo narazie śmigam w skórzanej kurtce która jest za ciasna i zapiąć jej nie moge a w rozpietej nie jest zbyt przyjemnie gdy na dworze chłód
dubeltówka hej po długim czasie nie pisania, fajnie ze szukasz pracy, no a sprzatanie no cóż od czegos trzeba zaczać, a czasem napewno cos znajdziesz dla siebie, tez podłąćzam sie do pytania o zawód?
martadelka az tak bardzo boli?? tulam :*
no ja mam nadzieje ze G. bedzie na weekend bo ja juz planów narobiłam na weekend i nie daj Boże zeby sie cos zmieniło i nie było go w domu
asinka to wcale nie dziwne ze tak wczesnie Tymek zasnął skoro w dzień krótką drzemeczke miał tylko
ironia ty pedagog z zawodu? chyba wiecej tutaj pedagogiczej z tego co czytam?
andariel daj znac co z Ninką bo tez zaczynam sie martwić o was :-(
jeszcze został mi kozaki do zakupu no i płaszczyk na teraz (zamówiony juz na allegro i czekam) bo narazie śmigam w skórzanej kurtce która jest za ciasna i zapiąć jej nie moge a w rozpietej nie jest zbyt przyjemnie gdy na dworze chłód
dubeltówka hej po długim czasie nie pisania, fajnie ze szukasz pracy, no a sprzatanie no cóż od czegos trzeba zaczać, a czasem napewno cos znajdziesz dla siebie, tez podłąćzam sie do pytania o zawód?
martadelka az tak bardzo boli?? tulam :*
no ja mam nadzieje ze G. bedzie na weekend bo ja juz planów narobiłam na weekend i nie daj Boże zeby sie cos zmieniło i nie było go w domu

asinka to wcale nie dziwne ze tak wczesnie Tymek zasnął skoro w dzień krótką drzemeczke miał tylko
ironia ty pedagog z zawodu? chyba wiecej tutaj pedagogiczej z tego co czytam?
andariel daj znac co z Ninką bo tez zaczynam sie martwić o was :-(
A do noska Młodej daję wodę morską. Zdanych wieści od Madzioolki nowych nie mam jak narazie.
, a mi się wydawało że wykształcenie masz marketingowe. 
Cierpliwości i zdrowia.
ale marketingowiec z zamiłowania