reklama

Czerwiec 2011

no i jestem, wypadłam szybko z domu na krótki spacer specjalnie po kurtke poszłam zeby nikt mi jej nie kupiłbo wiadomo jak to jest jak sie cos spodoba to zawsze na przekór moze sie zdazyc ze ktos sie napatoczy i kupi, takze mam juz kurteczke i jestem mega zadowolona i chyba z racji dobrego humoru mycie okien pójdzie mi mego szybko i przyjemnie :-):-)

jeszcze został mi kozaki do zakupu no i płaszczyk na teraz (zamówiony juz na allegro i czekam) bo narazie śmigam w skórzanej kurtce która jest za ciasna i zapiąć jej nie moge a w rozpietej nie jest zbyt przyjemnie gdy na dworze chłód

dubeltówka hej po długim czasie nie pisania, fajnie ze szukasz pracy, no a sprzatanie no cóż od czegos trzeba zaczać, a czasem napewno cos znajdziesz dla siebie, tez podłąćzam sie do pytania o zawód?

martadelka az tak bardzo boli?? tulam :*
no ja mam nadzieje ze G. bedzie na weekend bo ja juz planów narobiłam na weekend i nie daj Boże zeby sie cos zmieniło i nie było go w domu :crazy:

asinka to wcale nie dziwne ze tak wczesnie Tymek zasnął skoro w dzień krótką drzemeczke miał tylko

ironia ty pedagog z zawodu? chyba wiecej tutaj pedagogiczej z tego co czytam?

andariel daj znac co z Ninką bo tez zaczynam sie martwić o was :-(

reklama
noc całkowicie nieprzespana. te cholerne trójki mnie wykończą. Położyłam się spać o 22 i w tym momencie Marysia się obudziła. Po dwóch godzinach nad łóżeczkem po prostu się poryczałam. Marysia jęczała prawie do 3 i po 6 już wstała w fatalnym nastroju. Chcę spać i mieć choć pół dnia wolnego, kurna dlaczego to zycie jest takie drogie i człowiek wypruwa sobie flaki żeby zarobić na podstawowe potrzeby??:-(
mała ma srakę i 37,5.

Martadelka - biudulku, olej okna, musisz dać sobie luzu :tak:A do noska Młodej daję wodę morską. Zdanych wieści od Madzioolki nowych nie mam jak narazie.
Ironia - Ty pedagog :szok:, a mi się wydawało że wykształcenie masz marketingowe. :eek:
Dubeltówka86 - a skąd taka decyzja ? Emilka rozumiem do przedszkola a co z Asią ?
Kati83 - to nieciekawie u Was :baffled: Cierpliwości i zdrowia.
Traschka - u Ciebie widzę nawet bardzo ciężko. Współczuję :-(Ale byle do listopada. Ja ciągle dziękuję Bogu że Młoda czasem zakwęczy w nocy a tak to śpi jak zabita.
mama MATIEGO - gratuluję zakupu, małe sklepiki mają to do siebie - niestety w Wawie już praktycznie nie występują :-(

Ostatnia edycja:
no więc u nas lepiej chyba; wczoraj późnym wieczorem najedliśmy się strachu bo przez to, że nie chciała pić, bardzo prędko słabła i zaczęła być taka "przelewająca się"; jakby jej na niczym nie zależało - takie wycofanie; więc ustaliliśmy, że kładziemy młodego spać i jak nie będzie lepiej to M. jedzie na dyżur do szpitala bo coś w żyłę dostać musi; na szczęście po paru kubkach płynu nagle jej się polepszyło - nawet kolację zjadła; niesamowite jest jak prędko może się zmieniać sytuacja u dzieciaków! w nocy spokój, pierwsza noc bez zawartości w pieluszce i do teraz też spokój; apetyt wrócił, pije, odżyło dziecko; tylko słaba jest jeszcze, spocona i prędko się męczy; zobaczymy jak wstanie z drzemki co dalej; jak nadal będzie sraka i jakieś krwawe ślady to podam jej chyba ten syrop p.bakteryjny co lek.przepisał; albo do szpitala - zależy od stanu;
oby już było dobrze, bo zejdę!
sorki, że się nie odnoszę do Waszych wpisów, ale lecę dalej; zupa już prawie gotowa, ale chcę jeszcze ryż z marchwią Nince ugotować, może zje;

a koleżanka-sąsiadka mówi, że w przedszkolu, do którego chodzi jej córa, panuje rota właśnie; tak więc kto wie, czy to jednak nie rotę Ninka zalicza właśnie, tyle że o dość łagodnym przebiegu;
przemycam jej te elektrolity w zwykłym piciu, do tego sypię acidolaciem do jedzenia, coby się flora w jelitach prędko odbudowała;

reklama
Ja jestem hotelarzem z pociągiem do gastronomii. Przed Emilką pracowałam w 4*hotelu jako piekarz - cukiernik i w pierwszej kolejności właśnie tam spróbuję się dostać. W tym roku właśnie ten hotel dostał nagrodę za najlepszy hotel w Irl więc miło by było wrócić na dawne stanowisko;-)Zobaczymy
kati do szwagra przyjechała dziewczyna, a że kiepsko sobie radzi z angielskim to zajmie się dziećmi.
martadelka miło, że pytasz, dziewczyny zdrowe. Już zdrowe, bo złapały jakiegoś wirusa i tak jak u Andariel biegunka z gorączką i do tego wymioty. Ale już po wszystkim.....:tak:

Asia stała się bardzo absorbująca i charakterna. Zaczęła się rzucać na ziemię z płaczem jak coś jej nie pasuje. Ignoruję to, ale jak na razie niewiele pomaga......no właśnie, złośnica się odzywa:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry