reklama

Czerwiec 2011

reklama
kati też głowa czy palec daje Ci się we znaki...?
mamoM ból głowy często mi towarzyszy ale to, co było wczoraj to nie do opowiedzenia:no: przykro mi, że i Ciebie bolała, choć dobrze, że przeszło
ironia super szybka Jesteś, jeszcze raz gratuluję nowej pracy, poniedziałek pierwszy dzień?:tak: to nianię na ile godz potrzebujesz?
trasiu co tam Marysia dzisiaj wyprawia...?

hej kobitki!

forever to żeś zalatana! a jak Krysia dziś? z opiekunką? ładne 'tempo' wczoraj miałaś, to jest to czego szczerze nienawidzę w wawie - korki!
Aestima właśnie, nowa niania?!? o co chodzi? w każdym razie trzymam kciuki!
martadelka, kurcze biednaś z tą głową... ale co to jest? to migreny czy coś innego? bo strasznie Cię często nawiedzają... jako że ketonal forte swego czasu był moim najlepszym przyjacielem właśnie przez bóle głowy proszę o szczegóły!
mamoM jak drzemałaś to i dobrze, widać Mati sobie jakoś radził :)
kati trzymaj się dzielnie! a jak tam Twój palec?
ironia kiedy wyniki? &&& no i nie miałam jeszcze okazji... ale gratuluję nowej pracy!
trasia ehhh, bo to zawsze na złość jest, jak maluchy w złym humorze to i nam cierpliwości brak :( po spanku Marysi będzie lepiej! ja dziś wymiękłam posadziłam młodego przed baby einstein (uwielbia to!) i perfidnie olałam go na 20 min... też mamy swoje granice!

a u nas... hmm, normalnie! młody tak się wierzgał w nocy, z nami w łóżku rzecz jasna, że się spierdzielił (chociaż kładziemy go po środku, a przy głowie ma ścianę, przewędrował w nogi i tam spadł), ale nic mu chyba nie jest, trochę włączył syrenę... już jesteśmy tak wykończeni nockami, że nam się 'czuwanie' nie włącza i takie skutki :( czuję się jak beznadziejna mama! ale jak go zostawiamy w łóżeczku to cała nasza trójka spędza noc na nogach!

mama MATIEGO - tak dziś z opiekunką Młoda, ale jeśli nie będzie jakiś jazd to w poniedziałek do żłobka.
Martadelka - odnośnie Andariel to miałam na myśli koegzystencję z Teściami.... :-p
Ironia - no to powodzenia w "czeskim filmie" ;-) A Wasza opiekunka rano nie może zaprowadzać Benia ?
A jak tak czytam jak na się jutrzejsze spotkanie rozłazi..... :baffled: Piotruś Nutrii zaglucony, Sylvia będzie łapała siuśki Szymieniu więc nie wie ile to Jej zajmie, nie wiadomo w jakim stanie Edi Ja - Zołzy wróci ze żłobka....

kasia - oj to ciezkie nocki macie :( u nas jak mlody wymiotuje to tez bardziej czuwanie niż spanie :-( wyniki dzis po 17 juz bedą :) zobaczymy co wyjdzie pewnie nic dobrego :dry: zeby zajsc w ciaze musze najpierw poswiecic kilka lat na leczenie :baffled:

ale padłam przespałam niecałą godzinke a teraz proboje sie dobudzić bo po 14 jade po beneczka ;-) tesknie za nim ostatnio baardzo :-(

martadelka nic specjalnego, po prostu od rana jęki i krzyki o wszystko. Histeria jak tylko powiem "nie" z kładzeniem się na podłodze włącznie. I brojenie na całego, po kolei wszystko czego nie wolno z głośnym potwierdzeniem "nie nie nie" na znak, ze wie że tego nie wolno:baffled:
dobrze, że z głową już lepiej. w ciąży też miałaś migreny?

kasiawilde no niestety jakoś tak bywa, że często nasze humory są zależne od siebie. a ja akurat dziś miałam bardzo dużo do zrobienia. co to baby einstein? Marysia z łóżka nie spada, ale codziennie ma zderzenie z drzwiami, szafką itp. czasem wygląda to masakrycznie, ale ona jakaś niewzruszona jest, prawie bez reakcji...

Doris witaj! jaka masz teraz zmianę? i którą najbardziej lubisz?

forever dzięki za wiadomość od andariel. Już ją widzę jak z uśmiechem podaje teściowi kawkę i ciasteczko:-) rozumiem, że Krysia doszła do siebie?

Aestima kciuki masz jak w banku &&&&&&&&&& i dołączam się do pytania, dlaczego nowa niania?

mamoM skoro ty spałaś to Matu pewnie też:) inaczej dobitnie by ci uświadomił, że nie śpi:)

kati współczuję:*

Ironia może jakaś sąsiadka za parę groszy zgodziłaby się odprowadzać Benia ze żłobka?

forever coś chyba popitoliłam, sprawa z 2 dniami u babci załatwiona wczoraj przeze mnie, bo M wziął rzeczy, wózek Emilki i zszedł do samochodu i już nie wrócił na górę do rodziców, wiec ja musiałam powiedzieć, że Emilka jutro jest u mojej babci i tak juz zostanie, 3 dni u Was, 2 dni u mojej babci... I wiesz, co ja już tak smęcę, truję d... jak to mówi mój M o tesciach, teściowej, o opiece, co źle robią, co daja a czego nie - że On ma tego serdecznie dosyć i kiedyś mi powiedział: to Twój problem...:errr: a na mój wczorajszy wyrzut, że mama chciała dać Danonka, powiedział: I co by sie takiego stało, jakby zjadła jednego Danonka? hmm no niby nic...:crazy:
trasiu finanse+mój M...
Martadelka - przepraszam, ale mi to kryzysem związku co najmniej pachnie.... Nie dość, że nie zachował się zbyt elegancko - żeby nie powiedzieć gorzej - z zostawieniem Cię na pastwę w sumie Jego Rodziców to jeszcze komentarz o "Twoim problemie" no i na "nie" opcja klubiku....? :szok: Czy ja dobrze rozumiem, że Twój M. wogóle nie widzi problemu w zachowaniu Jego Rodziców ???? :no: Niestety wiele związków rozpada się przez rodziców.... :-(
Aestima - no właśnie, co u Was ?????
Traschka - u nas ogarnięte :happy2:

Ostatnia edycja:
ironia to kciuki za wyniki! a, że tęsknisz za Benim to pewnie związane z życiowymi zmianami u Was, których ostatnio sporo, będzie ok :) a naszych nocek mam po prostu dość... to zdecydowanie za długooo trwa ;(

trasia baby einstein to taki program hmm, edukacyjny? dla maluchów, trochę bajki, trochę muzyki, trochę teatrzyku, trochę obrazków z życia... zerknij sobie na youtube koniecznie, myślę, że warto... a to z Marysi niezły łobuz dziś :) ale już weekend :]

Trasia biedna!! A powiedz mi pracujesz też w soboty do południa?? Bo mogłybyśmy się wybrać do tego komisu w sobotę do południa, bo łatwiej tak bez dzieci :-) Co Ty na to??

W ogóle to hejka WAM!!

reklama
kurcze kasia trudno mi nawet cos doradzic :( u nas rzadko beni z nami śpi - ale wtedy to normalnie masakra...albo pierdzi po buzi albo kopie bo on zawsze do gory nogami śpi :-D

no wlasnie musze kogos znalezc wsrod znajomych bedzie trudno..:-( zobacze czy np nie zrobic tak zeby niania szefowej michała nie zaprowadzała benia do złobka np na 10 i ja bym go odbierała po 16 ? sama nie wiem :( do południa dzieci maja zajecia i o 11 drzemkę :-( nie chce mu tego odbierać..wolałabym zeby go ktos odbierał ok 15

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry