Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

samochód zaden szał bo seicento ale czekaja nas wydatki w granicach 1000zł
zeby doprowadzic go do normalnego użytkowania a dla mnie to bez sensu bo sam samochód pewnie nie jest wart obecnie 3000zł

wow!
nie musze chyba mówić na jakim gardłościsku jechałam przez ponad 3 godziny dalszej trasy? dzieciom buty od razu ubrałam, żeby w razie ewakuacji było szybciej
no i musieliśmy zjechać z autostrady i tłuc się opłotkami; na szczęście okazało się, że to nie turbina (koszt naprawy to min. 3000) tylko jakieś wężyki popękane - udało się zmieścić w 400 zł i auto chodzi bez zarzutu
pośród krówek i osiołków i Murzynków kiwających głowami
taka przejęta była mówiąc mi to - pełna powaga, argumentacja co jak i dlaczego
nie mam pojęcia co się stało, podejrzewam, że spał głową w nogach i oparł się o mnie, a gdy ja się ruszyłam, to zlecial bezwładnie w dół:/ padł na twarz, ale chyba zdążył rączki podstawić, bo nos cały, śladów guza nie ma; zakrzyknął 2 razy, rozejrzał się ospale po pokoju, pokazał rączką na podłogę mówiąc "bam", po czym przytulił się do mnie i zasnął; grozą powiało!
i też niestety zasypia ze smoczkiem... Kiedyś i z tym uda mi się wygrać 

I tak mi przyszły na myśl drogi moczowe właśnie, bo temu zwykle towarzyszy b. wysoka gorączka i ból głowy do tego
a jak Tymek? przygotowujesz go psychicznie i emocjonalnie na siostrę?
Państwowa praca ma swoje plusy, ale właśnie o kasę się rozchodzi:-(ja w korporacji i matki portkami trzęsą jak któraś za często na zwolnienia chodzi...przepraszam, że pytam, bo nie doczytałam - co teraz z Natalką jak nie chodzi do żłobka?
Nie da sie tych dzieciaków upilnować, w Sylwestra Maja runęła jak długa na zakręcie o 180st na gres, czołem w dodatku, nie zdążyła się podeprzeć. Przyłożyliśmy mrożoni i obyło się bez śliwki. Ale stres był...