mrsmoon
Fanka BB :)
Aestima w pełni popieram! Ostatnio czytałam artykuł o snobach z Wilanowa, gdzie status społeczny określa przeliczeniu iphone'ow na rodzine...kosmos jakiś...dzieci w szkole były zdziwiona ze ich wychowawczyni nigdy nie była na Kanarach...ale z drugiej strony nie uważam za przesade kupowania dziecku butów skórzanych za 100-200 zł skoro mogę wygospodarować ta kasę. Dobry skórzany but to nie jest dla mnie przesada. To samo z ciuchami, dobre jakościowo a trochę mniej, różnice widać po kilku praniach, wole kupić i długo używać niż co chwila kupować...Mai na lato w tym roku naprawdę niewiele kupiłam, 90 proc ciuszkow jest dobrych z poprzedniego lata. Amen. Reasumujac zgadzam się z Tobą zupełnie. Ostatnio kupiłam Mai 2 pary rurek dzinsowych za80zl łącznie i 1 pare chinosow za 40zl. Obchodzi w nich pewnie rok, bo nogawke teraz wywijam. Portki z Zary jakość super. Ale za 70zl za sztuke już bym nie kupila
Ostatnia edycja:

ja neistety nad ilsocia koszulek nie panuje bo mama ma wolny czas i ona obstawia lumpki wiec po prostu biore nowe dostawy a syare wyrzucam