reklama

Czerwiec 2011

Forever istny maraton to byl... W swieta zamierzamy odpoczac. A fotki? Hmmm, beda, ale jeszcze nie w tej chwili, wczoraj montowali nam drzwi i szafy, dzis musze reszte rzeczy pochowac plus przywiezc kartony od kolezanki z pracy i rozpakowac. Do tego okna trzeba jakos pozaslaniac, bo piglos jest jeszcze. No i mamy (ogladalyscie Przyjaciol?) swojego ugly naked guy'a:-D naprzeciwko naszych sypialni, widzialam juz WSZYSTKO

:-D:-D:-D

hej dziewczynki:-)
ogarnę się i postaram nadrobić

reklama
hej ja padam na pyszczek ostatnio, przychodzę z pracy, jem, gotuje na drugi dzień, kapie sie i idę spać z Matim i tak cały tydzień... mam dość tej pracy i tej pogody... nienawidzę zimy - jestem niedźwiedziem i ktoś mnie obudził ze snu zimowego...

zdrówka wszystkim chorowitkom,
Adariel proszę daj przepis chleba na kulinarny, chętnie upiekę, ja piekę żytni na zakwasie - super :-)

dzień dobry!
DSC_1632.jpg

Załączniki

• DSC_1632.jpg
    DSC_1632.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 40
Hej! Czy u Was też tak wieje? U nas coś strasznego - mop mi się nocą walał po balkonie robiąc kupę hałasu. Do przedszkola była cała wyprawa z opatulonymi twarzami i Leonem na rękach w drodze powrotnej (zatyka go na wietrze). Ale się udało;-)wszystkie dzieciaki w p-lu z czapkami Mikołajowymi, fajny widok:tak:Ninka taka już stęskniona za p-lem, że pognała jak na skrzydłach. Oczywiście kaszlaków całe mnóstwo:sorry2:

Hejka!
ANDARIEL u nas wieje tak samo :-(
U nas znowu katar :-( Tymek wstał zasmarkany... ręce opadają. Mieliśmy odwiedzić TRASIĘ, ale nie da rady w tym wypadku.
Pamiętacie Nasz temat o naszych ideałach facetów? Mój właśnie zginął w wypadku :-( :-( normalnie mam żałobę i tak mi smutno... Paul Walker z Szybkich i Wściekłych

FELKA Emi prześliczna Mikołajowa :-)

asinka:wściekła/y::wściekła/y: zaczełam czytac to zdanie i aż krew mi do głowy uderzyła tak sie przestraszyłam :szok::szok: a ty o tym aktorze uf..k-wa nać :shocked2: wiadomo dlaczego miał wypadek?

mnie sie śniło z w naszym nowym aucie zapaliły sie tarcze i pół auta spłoneło :szok::no:

mama przez te głupie huragany miała wczoraj takie skoki ciśnienie że dochodziło do 200 :( :shocked2: niech sie skonczy juz to cholerstwo z tym wianiem bo zwariuje :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej laski! U nas tez wieje niemilosiernie...i sypie do tego:-( skrobanko jak nic po pracy bedzie:-(
andariel chyba do CZD sie wybiore do poradni okulistycznej, teraz mam rzut beretem
asinka fajnie, ze morfokogia dobra
ironia jak jelitka?
Felkaa jaka Emi zamyslona;-)

Maja juz znalazla prezenty od Mikolaja - tym razem byly to ksiazki - 6 brakujacych Kici Koci, Boze Narodzenie w Bullerbyn, Lesne Gluki i Dobranoc Albercie Albertsonie
nie wiem co na gwiazdke, moze ktoras rozrusza watek zabawkowy?

tymczasem wklejam Wam moja kuchnie, co prawda jeszcze bez okapu

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry