andariel
mama super dwójki :]
ironia - wspólczucia dla Twojej Mamy - ja reaguję bólem głowy (tzw. czapa) przy silnym wietrze czy opadach śniegu, ale nie wiem czy to jest ze skokami ciśnienia związane (nigdy nie mierzę), wiem tylko że to nieprzyjemne i np.teraz mam czapę (od mocy) i lodowate dłonie i stopy mimo, że siedzę w swetrze popijając gorące płyny:/ starszym ludziom pewnie znacznie gorzej.
moon - mnie jakoś szczególnie CZD nie "kręci", pamiętam jak dla Leosia zamawiali okulistę do szpitala, jak jeszcze na patologii leżakował, żeby mu zaoszczędzić wizyty w tym molochu, gdzie skupisko chorób wszelakich jest powalające (sama lekarka mnie ostrzegała proponując pobyt wydłużony o kilka dni na oddziale właśnie w celu przeprowadzenia tego badania wzroku). Więc może jednak jakiś bdb okulista niekoniecznie z CZD?
kuchnia prosta, czysta, gładka - ach... sami projektowaliście czy kupiliście projekt?
moon - mnie jakoś szczególnie CZD nie "kręci", pamiętam jak dla Leosia zamawiali okulistę do szpitala, jak jeszcze na patologii leżakował, żeby mu zaoszczędzić wizyty w tym molochu, gdzie skupisko chorób wszelakich jest powalające (sama lekarka mnie ostrzegała proponując pobyt wydłużony o kilka dni na oddziale właśnie w celu przeprowadzenia tego badania wzroku). Więc może jednak jakiś bdb okulista niekoniecznie z CZD?
kuchnia prosta, czysta, gładka - ach... sami projektowaliście czy kupiliście projekt?

A ten bezpruderyjny sąsiad to jaki ?
Ja się dziś ubrałam jak na Syberię bo rano miałam temperaturę ale chyba już jest lepiej - jutro o 10 impreza mikołajkowa - nie ma bata.... Ciekawa kuchnia
Raczej IMiD.....
Ludzie kompletnie nie umieją jeździć....
oprócz tych "rarytasów" były gry...ale niestety mamy identyczną w domu, więc się w sumie nie liczy

no i Bosch - nie pogadasz;-)
ale i dwie płyty.
, sznurek też rysowałaś ?