Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W czwartek zasnęłam już 22.45. i piątkowy poranek znowu wanna.... Środa - piątek była opiekunka, ja w środę i czwartek miałam pilne spotkania - siedziała Babcia nr 2, w piątek byłyśmy u lekarza - idzie ku dobremu - a potem Krysia poszła ze mną na spotkanie z koleżankami do pubu. Jedna koleżanka zabrała na tą okazję swoją 11 latkę - lubią się.Ok. 22 Młoda powiedziała, że chce do domu to poszłyśmy. Wczoraj na śniadanie i pieczenie ciasteczek przyszło ta koleżanka z córką, potem my na bal karnawałowy - było super
-, Ikea - zakupy i obiad oraz wizyta u mojej kuzynki, która niedaleko mieszka. Krysia nie chciała wyjść - Felkaa witamy w klubie :-(- powiedziała, że zostanie z ciocią i kicią a ja mam iść, ganiała bez rajstop i spódniczki no ale sukces z grubszą sprawą, zawołała, na obcy kibelek, bez nakładki na deskę. Więc wróciłyśmy przed 23. 
- jest zajęcie gdzieś jak się siedzi i czeka, a jak jest wifi czyli np. w domu wybieram i przez to cenzuruję co Młoda ogląda np. teraz Kubusia Puchatka.
- wiem, o czym piszesz, ja mam taki zap... w pracy teraz, że nawet jak bym chciała to często nie mam kiedy. Z telefonu pisać nie umiem - z tego w szczególności.
, a Ty z Mamą macie czas i siłę na pilates ( ja ze 2 miesiące na siłowni nie byłam, brak czasu i weny ) - to są właśnie zalety mieszkania bliżej centrum. 
Gry planszowe jeszcze za wcześnie u nas, ale na pewno z czasem Scrabble kupimy. 

Grzybobranie - mam sentyment z dzieciństwa - od jakiego wieku ? A przy okazji widzę, że ta firma Alexander to ma dużo tanich gier - co i niej sądzisz jak gromaniak ?
Tak pomyślałam, że fajnie by było zrobić listę gier must have - jak dla mnie rzeczone Scrabble - nigdy nie grałam :-