reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzastina mi tez gin nic nie zlecił...
wiem,że teraz robi sie wymazy na paciorkowca,bo była duża umieralność noworodków

Kurka no, dostałam tyle cielęciny od mamy a wcale nie mam na nia ochoty:( Zjadłabym naleśniki albo racuchy... wyrodna córka jestem:(

Madzioolka
nasze maleństwa obecnie wykorzystują pępowinę do zabawy:) A takie telepanie to raczej jego przekręcanie i się i obroty, nie martw się żadną pępowiną, takie rzeczy mogą się wydarzyć dopiero przy porodzie a wtedy masz obok siebie sztab lekarzy aby nad tym czuwali:)

Iza ale się cieszę, że udało się załatwić to ubezpieczenie, takie sprawy ciążą nade mną i nie mogę się skupić na innych rzeczach. Swoją drogą dobrze wiedzieć na przyszłość jak absurdalne mamy przepisy.

poćwiczyłam sobie trochę, choć na razie nie czuję ulgi, ale moze z czasem przyjdzie...
Misialina jesteśmy, jesteśmy, chyba większość siedzi na forum przed południem, a gdzie czytałaś na necie gdzieś czy ksiązkę masz?

do dziewczyn z mocnymi bolami brzucha co mialy........jak was bolal brzuch i twardniala macica to tylko w pozycji stojacej czulyscie jak byla twarda czy takze w pozycji lezacej???? strasznie mnie brzuch rozbolal ale jak leze to brzuch miekki tylko jak wstane to jakbymial zaraz peknac:-(

Marta mnie bolał jak stałam i leżałam, niezależnie od pozycji. W zasadzie to zaczynał boleć właśnie jak leżałam, bo to zwykle w nocy było. I był twardy. Ale nospa pomogła...

no wlasnie boli caly czas niezaleznie od pozycji, tylko jak wstane to taki twardy strasznie, wieec wzielam nospe i leze i czekam az minie....

reklama
Marta mnie bolał tak jak Ciebie - głównie w pozycji stojącej. Pomagała podwójna nospa i leżenie na boku, bo na wznak też pobolewało - tak ciągnęło na dół.

Do góry