reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja nie jadłam jeszcze nospy w ciąży...jak mam jakiś ból to przeczekuję go i tyle.W pierwszej ciąży też nie brałam leków.Co innego jak trzeba bo ból jest nie do zniesienia...Na szczęście na razie taki mi nie towarzyszył :) (odpukać w niemalowane...:p)

zebrra ja poproszę o 2 naleśniczki z dużą ilością bitej śmietany...:)

katamisz ja wzięłam nospę raz, kiedy brzuch naprawdę stwardniał i bardzo bolało. Wcześniej też myślałam, że lepiej przeczekać niż brać leki i lekarka mnie opieprzyła... nospa to nie lek przeciwbólowy tylko rozkurczowy a zbyt mocne skurcze mogą doprowadzić do przedwczesnego porodu, którego już nie zatrzymasz. Powiedziała jasno, że ból głowy można przeczekać i nie brać paracetamolu, ale mocnych skurczy absolutnie nie wolno ignorować i wtedy nospa.

Zebrraaaa - jesteś bezczelna;) :wściekła/y:

Ja nie mam w domu nic słodkiego, a mąż jutro dopiero z delegacji wraca:( Heeeeeelp!
Masz niedaleko, wpadaj! :)

zebrra ja poproszę o 2 naleśniczki z dużą ilością bitej śmietany...:)
Mogę Ci usmazyć Kochana, ale ja jem gofry :)

AgatkaT - zapraszam :)

Zdjęcie zapozyczone z netu

KyaToyf3BJ3SBJPwqB.jpg

reklama
traschka Ja skurcze jakieś mam ale raczej sporadycznie występujące i trwające chwilkę(np jak mała się przeciąga i mi ugniecie macicę za mocno :))ale czuję ,że to przez jej ruchy.Nie miałam żadnych zaleceń od lekarza do tej pory aby zażywać nospę.I tak trochę na własną rękę bym się bała po prostu, bo w końcu może ten ból u mnie to nie skurcz...Choć raz już rodziłam i skurcze miałam to powiem Ci...obawiam się ,że nie pamiętam co to skurcz...hehe.Ale na porodówce na pewno sobie szybko przypomnę...:-p

zebrra łobuzie jeden!!Nie pokazuj takich strasznych zdjęć bo ugryzę laptopa!!
Ja też chcę gofra i koniecznie z bitą śmietaną i jagodami!!

Koniecznie podaj na wątku kulinarnym przepis...gofrownicę posiadam więc na pewno jutro zrobię...ale skąd wziać jagody??W sklepach nie widziałam...:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry